Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Allu, za trzy kalendarze przelałam po 35 razem 105 na konto Adopcji :) Dziękuję

PS
okazało się , że nie muszę się przeprowadzać, mogą zmienić mi tylko pokój w budynku ja zwariuję....

Edited by onek
Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Tu się przypomnę.
Już poleciał przelew (336,00): http://www.dogomania.pl/forum/threads/249007-KONIEC-ROZLICZAM-Biżuteria-ponad-120-sztuk-na-SDA-04-12?p=21585193#post21585193

A oprócz tego dziś przelałam 955,00 zł za przyprawy. Jak dotrą proszę potwierdź tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249270-KONIEC-ROZLICZAM-Przyprawy-ed-VI-SDA-15-12?p=21621257#post21621257

Posted

[quote name='tu_ania_tu']jesteśmy uprawnieni do zbierania 1%

Ania,kiedy będzie jakiś plakacik??ja się rozliczam do końca stycznia,w związku z tym u księgowej będę na początku,zostawiłabym plakat,żeby i ew,inni swój 1%mogli przekazac

Posted

[quote name='Maryna']Ania,kiedy będzie jakiś plakacik??ja się rozliczam do końca stycznia,w związku z tym u księgowej będę na początku,zostawiłabym plakat,żeby i ew,inni swój 1%mogli przekazac[/QUOTE]

Coś z Małgosią wykombinujemy:)

Posted (edited)

[quote name='Maryna']Ania,kiedy będzie jakiś plakacik??ja się rozliczam do końca stycznia,w związku z tym u księgowej będę na początku,zostawiłabym plakat,żeby i ew,inni swój 1%mogli przekazac

Czy taki może być?

Jeśli tak, to proszę dać znać, komu wysłać mailem i jaki - kolorowy czy czarno-biały

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Coś z Małgosią wykombinujemy:)[/QUOTE]

Ładnie wykombinowałyście:-)
ja już dostałam,dziękuję,wydrukowałam,kolorowy,dobrze wygląda.Po Świętach będę obdarowywac ;-)

Posted

[quote name='Maryna']Ania,kiedy będzie jakiś plakacik??ja się rozliczam do końca stycznia,w związku z tym u księgowej będę na początku,zostawiłabym plakat,żeby i ew,inni swój 1%mogli przekazac[/QUOTE]
a plakacik miała zrobić dla nas chyba Ewa , trzeba Anię spytać. Plakacik Alli i Małgosi świetny, upubliczniajcie na FB :)
a może by kartke swiąteczną? Do rozpowszechniania za darmo w internecie a nie pocztą do setek osób :)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Stefan pojechał :)
Cos sie na horyzoncie dla DREAMA szykuje. Gość jest z Katowic, poznał juz Dreama i Dream bardzo fajnie na niego zareagował[/QUOTE]

Świetnie,bardzo:-)

Posted

[quote name='Norel']Było by super :)

Ania-kojarzysz o której suce z adopcji Behemot pisał że jest mnożona?:cool1: Czy nie wszystkie adoptowane obowiązkowo są sterylizowane?[/QUOTE]
Powinny
Oregonowa,o ile dobrze pamiętam,inne??