Ewa Gałązka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Bazarek z KALENDARZEM i książkami będzie tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237586-KALENDARZ-bardzo-kolorowy-3-cz%C4%99%C5%9Bciowy-na-Stowarzyszenie-Dogi-do-30-12-2012-g-20?p=20160977#post20160977 Quote
Norel Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Oświećcie mnie-jak zrobiłam bazarki,zapisywałam sygnaturę-wrzasnęło,że nie może być dłuższa niż 5 linijek. Dobra-skasowałam spację zapisałam 4 linijki.I były sobie do dzisiaj kiedy to zauważyłam że 1 bazar jest nie podlinkowany.... No to weszłam podlinkować-a tu krzyk,że sygnatura nie może być dłuższa niż 400 znaków.Dobra-wykasowałam stary bazar,dalej to samo,wykasowałam połowę napisów drugiego-nadal to samo-sorry-motto i napis bazarek świąteczny mają więcej niż 400 znaków???To jak inni mają tyle popisane i jeszcze banery??? Quote
Maryna Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Nie wiem,poprzednim razem jak miałam 2 bazarki ,dokładnie tak samo mi krzyczało.Tym razem dało spokój Alla,przelej tu to cudne dupkowe zdjęcie dzieciaków.pliiiis:-)) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Przyznaj się Jolu, że bardzo Ci się podobają moje uglucone okna? Proszę: Quote
Norel Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Tu przynajmniej można takie pokazać, na roślinkowym ludziska się tłumaczą z ociupiny kurzu na roślinkach:diabloti: Za to z tym molosowym "konkursem" to zrobili niezły czad...aż mi głupio z lekka...Widziałyście? Jak w momencie uczciwego głosowania wszystkim doleciało nagle po 300 głosów oprócz Mela i Gastka to się lekka burza na ff zrobiła-pół forum się zawzięło-usiłowałam choć dla równowagi drobince doklikać(bo najporęczniej zdj.na dole było) ale sama bez szans byłam ;) Powstał nawet na to konto rysunek forumowej utalentowanej graficzki-wstawię wam potem-mając oficjalną zgodę-bo fajny.. Quote
Maryna Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Alluś,mówiłam,że moje okna bardziej:-)) Dupki-boskie!!strasznie fajne to zdjęcie:-))Dołożyłam Ci do paczki ramkę z myślą o tej właśnie fotce,coby miejsce honorowe zajęła:-)) Quote
docha Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Alla Chrzanowska']Przyznaj się Jolu, że bardzo Ci się podobają moje uglucone okna? [/QUOTE] myślałam, że ci tak obiektyw zagluciły:) cudowne zdjęcie. Quote
Ewa Gałązka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Bazarek z KALENDARZEM i książkami będzie tu: http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post20160977 Ale tłuste tyłki maja te 3 dogi :crazyeye::crazyeye: Quote
tu_ania_tu Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Norel']konkursowe pokłosie:diabloti: świetne!!! Quote
docha Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Norel']Oświećcie mnie-jak zrobiłam bazarki,zapisywałam sygnaturę-wrzasnęło,że nie może być dłuższa niż 5 linijek. Dobra-skasowałam spację zapisałam 4 linijki.I były sobie do dzisiaj kiedy to zauważyłam że 1 bazar jest nie podlinkowany.... No to weszłam podlinkować-a tu krzyk,że sygnatura nie może być dłuższa niż 400 znaków.Dobra-wykasowałam stary bazar,dalej to samo,wykasowałam połowę napisów drugiego-nadal to samo-sorry-motto i napis bazarek świąteczny mają więcej niż 400 znaków???To jak inni mają tyle popisane i jeszcze banery???[/QUOTE] takie same pytania zadałam znajomej na dogo- odpisała abym wyczyściła sygnaturę ze wszystkich smieci i dalej było bez zmian. Zadałam takie same pytanie;) swojemu synowi i już wiem o co chodzi, chociaż niefachowo to potrafię wytłumaczyć. Skróć Linki jakie wstawiasz w sygnaturę np. na stronie Tnij.org i będzie dobrze. Quote
tu_ania_tu Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='docha']takie same pytania zadałam znajomej na dogo- odpisała abym wyczyściła sygnaturę ze wszystkich smieci i dalej było bez zmian. Zadałam takie same pytanie;) swojemu synowi i już wiem o co chodzi, chociaż niefachowo to potrafię wytłumaczyć. Skróć Linki jakie wstawiasz w sygnaturę np. na stronie Tnij.org i będzie dobrze.[/QUOTE] tiny.pl polecam Quote
Norel Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 spróbuję....... Wkleje i tu pod kątem Melmanka Quote
docha Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Melmanek odblaskowy? Babka jest super! Ależ zima u Was! u nas tylko łatki białe pozostały. Quote
Maryna Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 U nas też tylko ślad po śniegu pozostał Boskie dzieciaki!!świetne foty:-)) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Ewa Gałązka'] Ale tłuste tyłki maja te 3 dogi :crazyeye::crazyeye: [/QUOTE] Co do tych dwóch po bokach, to może i się zgodzę, choć żaden nie ma nadwagi. Ale co do tej w środku??? Ala ma 15 kg niedowagi. Waży 45 kg, a powinna 60!!! To sunia z interwencji, trzymana w komórce na betonie, głodzona i bita... Quote
_Dunaj_ Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Allu, Ewa tak napisała, bo tyłek doga przy mniejszych psach zawsze duży się wydaje, nawet jak jest chudy:) Quote
Ewa Gałązka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ja tak żartowałam z tymi tyłkami :oops:, nie miałam pojęcia że tyle wycierpiała biedulka. Ale już teraz będzie przybierała na wadze...... QUOTE=Alla Chrzanowska;20166166]Co do tych dwóch po bokach, to może i się zgodzę, choć żaden nie ma nadwagi. Ale co do tej w środku??? Ala ma 15 kg niedowagi. Waży 45 kg, a powinna 60!!! To sunia z interwencji, trzymana w komórce na betonie, głodzona i bita...[/QUOTE] Quote
_Dunaj_ Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ewunia, ja to jako żart odebrałam i pewnie reszta podobnie:) Quote
Maryna Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Tez odebrałam to jako stwierdzenie żartobliwe Dog jest wielki,to dupsko też ma miec odpowiednie:-)) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Ewo! Absolutnie się nie obraziłam:) No coś Ty! Tylko bardzo bym chciała, żeby Ala przybierała na wadze. U niej każdą kosteczkę widać. Szkielecik obciągnięty skórą. W tylnych łapach w ogóle nie ma mięśni. Była tak głodzona, że doszło już do ich zaniku. A że chłopaki mają solidne siądźki to fakt. Tak i być powinno. Dog to dog. Filip (ten płaszczowy, czarno-biały) waży 80 kg, a Tomik (żółty) 75 kg. Obaj ważą więcej niż ja!!! Quote
tymuś Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 zapiszę potem pooglądam te wielgachne nossy:cool3: Quote
_Dunaj_ Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ewa nie zna dogów, widuje czasem jedengo już staruszka spacerującego ze swoim panem, ale jest szansa, że się to zmieni :) i choć troszke pozna dogi Quote
Recommended Posts