Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maryna napisał(a):
:-)

Czekamy w takim razie na dokumentację fotogr:-)

Joluś! Zrobię zdjęcia, jak już będzie wszystko skończone ostatecznie, bo jeszcze po niedzieli przychodzi spec od kaloryferów. Jak je zamontujemy, położymy palety, pontony, koce i jasieczki, to wtedy obfocę.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Właśnie panowie montują kraty. Chałupa trzęsie się w posadach, mam nadzieję, że się nie rozwali:evil_lol:. Kraty super. Warte tych pieniędzy! Możemy założyć areszt kryminalny:evil_lol:

W takim areszcie moge być osadzona razem z dogami :)

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Joluś! Zrobię zdjęcia, jak już będzie wszystko skończone ostatecznie, bo jeszcze po niedzieli przychodzi spec od kaloryferów. Jak je zamontujemy, położymy palety, pontony, koce i jasieczki, to wtedy obfocę.

Już nie mogę się doczekac,szczególnie te jasieczki jakoś tak bardzo rozczulające:-)

Posted

To czekamy na jasieczki i pozłacane kraty ;) Też bym wolała areszt u Alli bo w naszych tiurmach takich wypasionych krat nie wsadzają o jasieczkach nie wspominając:evil_lol: A i sąsiedztwo byłoby do bani....

Posted

Boziu..... I już widzę, że będziemy musieli pojechać do okulisty, bo oczy prawie jak u Fundacyjnego Tomaszka:(

Zaciskam kciuki Jolu i czekam na telefon.

A swoją drogą jak on się w tej budce dla lalek mieścił?

Posted

onek napisał(a):
Jolu, jak trzeba bedzie porady - to jestem :)

Dzięki:-)o właśnie,dziewczęta,jaki papier mam wołac od pana??skoro on /podobno/nie jest właścicielem

Posted

pies się przybłąkał 2 tygodnie temu, nie dogaduje się z psami rezydentami, bo tak to chyba by został.

Nie wiem czy wierzyć czy nie. Myślą że pan powinien podpisać papier, ze znalazł i przekazuje. No bo co innego?

Posted

Uprzedziłam Panią Grażynkę, że ma na nas jutro czekać. Pytała, co z wizytą u weta, obiecałam, że z nim we wtorek pojadę, bo weterynarz prosto z drogi wydaje mi się głupim pomysłem. Mam nadzieję, że chłopak nie cierpi na nic przykrego i rozłażącego się po psach. Jolu, spytaj może o szczepienia, ale nie wiem, czy jest na co liczyć.

Aniu a jak z jedzeniem? Pani Grażynka ma dawać mu, co ma?

Posted

niech go karmi tym co ma. Jeśli będzie coś nie tak to będziemy zamawiać.

No można gościa podejść, pytając od niechcenia z zaskoczena o jakieś zaprzeszłe zdarzenia (jak na przykład szczepienia właśnie)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
pies się przybłąkał 2 tygodnie temu, nie dogaduje się z psami rezydentami, bo tak to chyba by został.

Nie wiem czy wierzyć czy nie. Myślą że pan powinien podpisać papier, ze znalazł i przekazuje. No bo co innego?

Właśnie tak