Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mortenegro napisał(a):
Dziewczyny a kwestujecie na każdej wystawie?? Czy tylko tam gdzie macie blisko??

kwesta miała miejsce w zeszłym roku na wystawie klubowej, na podstawie jednorazowej zgody na zbiórkę.

Od 06.08.2013 mamy zgodę z ministerstwa na zbiórkę ogólnopolską (obie nasze Iwonki dzielnie sie spisały, za co bardzo bardzo dziękuje) - dlatego Alla mogła ze swoją załogą zbierać pieniądze i sprzedawać kalendarze na wystawie w Białymstoku, dlatego też na pewno na klubowce w tym roku będziemy, dlatego też Iwonka szykuje się na Wrocław. Tam gdzie są przyjaźni nam ludzie będziemy starać się być. Koniecznie Poznań trzeba obsadzić, ale chętnie tez inne wystawy. Masz pomysł?:razz:

Posted

Aniu!
Przelałam już całość utargu z bazarku z Kalendarzami. To poszło w 4 ratach:
10 szt. z bazarku - wpłata 350,00 zł, poszła 07.08
10 szt. z bazarku - wpłata 350,00 zł, poszła 14.08
10 szt. z bazarku - wpłata 350,00 zł, poszła 19.08
8 szt. z bazarku - wpłata 280,00 zł poszła 30.08
Łączna suma z nadpłatami - 1536,00 zł
Jak dojdzie ostatnia rata, proszę potwierdź tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245839-2014-Kalendarze-Dog-i-pory-roku-SDA-23-08?p=21143209#post21143209

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
kwesta miała miejsce w zeszłym roku na wystawie klubowej, na podstawie jednorazowej zgody na zbiórkę.

Od 06.08.2013 mamy zgodę z ministerstwa na zbiórkę ogólnopolską (obie nasze Iwonki dzielnie sie spisały, za co bardzo bardzo dziękuje) - dlatego Alla mogła ze swoją załogą zbierać pieniądze i sprzedawać kalendarze na wystawie w Białymstoku, dlatego też na pewno na klubowce w tym roku będziemy, dlatego też Iwonka szykuje się na Wrocław. Tam gdzie są przyjaźni nam ludzie będziemy starać się być. Koniecznie Poznań trzeba obsadzić, ale chętnie tez inne wystawy. Masz pomysł?:razz:

Hmm jak się dłużej zastanowie to może co wymyślę godnego uwagi :) Ale jak bedzie miało być w Poznaniu to ja chce być ja ja ja ! :sweetCyb:

Posted

Boksery z SOS kwestują w sezonie, w każdy weekend na warszawskiej Starówce.
Jak macie zgodę na całą Polskę, to może warto w jakimś turystycznym miejscu trochę postać, jeszcze pewnie wrzesień będzie ciepły.

Posted

Pomysł niezły... :)

Ania-i jak ten paluchowy? Bo na stronie schronu małe zdj i wygląda na nim na dość zadbanego? Koleżance bardzo na sercu legł ale nie ma warunków na wzięcie(zawalona psami)

tu_ania_tu napisał(a):
dag, a co ty tak spokojnie? Przecież to na pluchu koło mnie!

eee....w jakim sensie spokojnie?Powinnam bardziej nerwowo? ;)

Posted

Maryna napisał(a):
Tyle wiem,że coś się kroi,ale nic pewnego,Alla kazała ogłaszac:-)
A co??zmieniło się??jest dom??

Joluś! Ogłaszaj. Łatwiej powiedzieć, że nie aktualne, niż żałować, że nie ogłaszamy... No i trzeba wykorzystać wykupione przez Anetę ogłoszenia, bo się zmarnują.
Ogłaszamy:
Tię,
Borysa,
Aragona

Posted

[quote name='Maryna']I zdjęcia Tii tez potrzebuję bardzo,napisałam na M,ale nie wiem,czy Agata tam zajrzy

Widziałyście to
http://tablica.pl/oferta/dog-niemiecki-czarny-10-m-cy-ID3vjpP.html#938ebfff79

i to

http://tablica.pl/oferta/dog-niemiecki-z-metryka-ID3vysz.html#3ad3bf4343

Jeśli chodzi o pierwsze ogłoszenie (czarny dog) nikt nie odbiera telefonu
Jeśli chodzi o drugie ogłoszenie (merle) jest to pies do sprzedaży, cena 900 zł.

Posted

Allu-paluchowego psiaka najłatwiej znaleźć wchodząc na stronę schroniska/psy w kwarantannie i w wyszukiwanie-dog niemiecki.Był tylko jeden. Wkleiłam link bezpośrednio z jego ogłoszenia ale widocznie tak się nie da....