joaaa Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 o mamo..... Ja nie rozumiem, te psy są do sprzedania? Bo tam jest napisana cena. Zdjęcie tych szczeniaków dogów było chyba na gratce. Quote
_Dunaj_ Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Link jest już na wątku FRD i dogi w potrzebie tutaj oraz na molosach też na SDA i FRD i znalezione na allegro na FB też udostępniłam i porozsyłałam zaproszenia, może to coś pomoże, nie dają mi spokoju zwlaszcza szczeniorki te 2-3 miesięczne karmione rozmoczonym chlebem z karmą z biedronki i te maluchy 4-dniowe z matka, no i sunia ciężarna Quote
Maryna Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='joaaa']o mamo..... Ja nie rozumiem, te psy są do sprzedania? Bo tam jest napisana cena. Zdjęcie tych szczeniaków dogów było chyba na gratce.[/QUOTE] W takie cenie to pseudo sprzedawało Quote
Alla Chrzanowska Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Agata już działa. Weźmiemy ile się da. Wszystkich nie damy rady. Proszę o pomoc w kwestiach finansowych, czyli o rzeczy na bazarki!!! Mamy też już kalendarz na 2014 rok, jeśli ktoś nie chce czekać do bazarku i może go kupić teraz to proszę o PW z danymi do wysyłki, ja w zwrotnym mailu podam konto. Tylko w związku z moją pracą i sprawami osobistymi, czasami odpowiedź może być nieco opóźniona! Cena - 35,00 zł + wysyłka za 1-2, szt. 3,80 za 3-5 szt. 5,90 Quote
_Dunaj_ Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='joaaa']o mamo..... Ja nie rozumiem, te psy są do sprzedania? Bo tam jest napisana cena. Zdjęcie tych szczeniaków dogów było chyba na gratce. Były tez na tablicy i bardzo podobne zdjęcie widziałam kiedys na allegro, psiaki podobne tylko inne tło na łące, potem zniknęły [quote name='Alla Chrzanowska']Agata już działa. Weźmiemy ile się da. Wszystkich nie damy rady. Proszę o pomoc w kwestiach finansowych, czyli o rzeczy na bazarki!!! Mamy też już kalendarz na 2014 rok, jeśli ktoś nie chce czekać do bazarku i może go kupić teraz to proszę o PW z danymi do wysyłki, ja w zwrotnym mailu podam konto. Tylko w związku z moją pracą i sprawami osobistymi, czasami odpowiedź może być nieco opóźniona! Cena - 35,00 zł + wysyłka za 1-2, szt. 3,80 za 3-5 szt. 5,90 Allu jak wrócisz to kalendarz zaklepuję, fanty będą, ale z finasami narazie ostrożnie bo chwilowo spore koszty generuje Kormaczek, wzięłabym na tymczas szczeniorki (za karmę i weta), tylko chyba by mnie z domu eksmitowali Quote
Alla Chrzanowska Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Nie musisz czekać do mego powrotu. Wpłacasz, ja dzwonię do Małgosi, a Małgosia, która została w firmie, wysyła Quote
onek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Allu, a rzeczy na bazarek to gdzie wysłać gdy Ciebie nie ma ? Quote
_Dunaj_ Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Na adres Białostocki Iwonko, ja już o to pytałam tam ma zawsze kto odebrać, albo skontaktuj się z Magolek Quote
onek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 (edited) To przeglądam szafę. Ja też jadę na urlop, bazarek z biżutkami zrobię po powrocie w sierpniu. Tak myślę - jak szybko sprzedać te kalendarze? I jak wyglądają ? Edit: Danusiu, a możesz mi na priv dać dane do wysyłki do Magołek Edited July 21, 2013 by onek Quote
_Dunaj_ Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Już napisałam A teraz torszkę pokormaczę, nasze maleństwo skończyło w czwartek 8 miesięcy Rózne wcielenia Kormaczka Top Model Leniwiec Pogromca :) Obrońca :) Ochroniarz :) Quote
_Dunaj_ Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Przyjaciel :) Pojętny uczeń :) Wodnik Szuwrek:) Akrobata :) Plażowicz :) Quote
onek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Pierwszy bazarek molosowej forumowiczki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245557-Bi%C5%BCuteria-r%C3%B3%C5%BCna-na-dogi-w-potrzebie-do-29-07-2013?p=21107654#post21107654 Quote
AnnaEwa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='onek']To przeglądam szafę. Ja też jadę na urlop, bazarek z biżutkami zrobię po powrocie w sierpniu. [/QUOTE] Ja już uzbierałam rzeczy, wyślę w tym tygodniu. Rozumiem, że do Alli, tak? Quote
_Dunaj_ Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='AnnaEwa']Ja już uzbierałam rzeczy, wyślę w tym tygodniu. Rozumiem, że do Alli, tak?[/QUOTE] Tak ten białostocki, tam pod nieobecność Alli odbierze Małgosia, ja też mam juz naszykowane tylko chwilowo byłam bez samochodu i nie miałam jak na pocztę zawieźć Quote
Maryna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='AnnaEwa']Ja już uzbierałam rzeczy, wyślę w tym tygodniu. Rozumiem, że do Alli, tak?[/QUOTE] Mogę i ja przygarnąc:-)coby Allę odciążyc ciut Powoli szykuję malutki ciuszkowy,to mogę i większy Quote
Maryna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='onek']Pierwszy bazarek molosowej forumowiczki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245557-Biżuteria-różna-na-dogi-w-potrzebie-do-29-07-2013?p=21107654#post21107654 Byłam,widziałam,wszystkie dogi nasze są;-)na FRD Quote
_Dunaj_ Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Maryna']Mogę i ja przygarnąc:-)coby Allę odciążyc ciut Powoli szykuję malutki ciuszkowy,to mogę i większy[/QUOTE] Dobrze wiedzieć Quote
onek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Jolu to może do Ciebie ? Rzeczywiście Alli się choć ciut miodowego miesiąca należy :) Quote
onek Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Maryna']Byłam,widziałam,wszystkie dogi nasze są;-)na FRD[/QUOTE] Tak :) właśnie :) Quote
Maryna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='onek']Jolu to może do Ciebie ? Rzeczywiście Alli się choć ciut miodowego miesiąca należy :)[/QUOTE] Jestem do dyspozycji:-) Quote
AnnaEwa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='Maryna']Mogę i ja przygarnąc:-)coby Allę odciążyc ciut Powoli szykuję malutki ciuszkowy,to mogę i większy[/QUOTE] Oj, dziękuję Jolu:) Zdobędę jutro karton, spakuję i wyślę:) To trochę biżutów, kilka książek i para nowych zamszowych kamaszków, których szkoda na moją wieś:) Quote
Maryna Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='AnnaEwa']Oj, dziękuję Jolu:) Zdobędę jutro karton, spakuję i wyślę:) To trochę biżutów, kilka książek i para nowych zamszowych kamaszków, których szkoda na moją wieś:)[/QUOTE] Jak fajnie,że nie ciuszki;-) Masz adres do mnie?? Quote
AnnaEwa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 jeśli możesz, przyślij mi na priv raz jeszcze ;) Quote
Recommended Posts