Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Link jest już na wątku FRD i dogi w potrzebie tutaj oraz na molosach też na SDA i FRD i znalezione na allegro na FB też udostępniłam i porozsyłałam zaproszenia, może to coś pomoże, nie dają mi spokoju zwlaszcza szczeniorki te 2-3 miesięczne karmione rozmoczonym chlebem z karmą z biedronki i te maluchy 4-dniowe z matka, no i sunia ciężarna

Posted

[quote name='joaaa']o mamo.....

Ja nie rozumiem, te psy są do sprzedania? Bo tam jest napisana cena.
Zdjęcie tych szczeniaków dogów było chyba na gratce.[/QUOTE]

W takie cenie to pseudo sprzedawało

Posted

Agata już działa. Weźmiemy ile się da. Wszystkich nie damy rady. Proszę o pomoc w kwestiach finansowych, czyli o rzeczy na bazarki!!!
Mamy też już kalendarz na 2014 rok, jeśli ktoś nie chce czekać do bazarku i może go kupić teraz to proszę o PW z danymi do wysyłki, ja w zwrotnym mailu podam konto. Tylko w związku z moją pracą i sprawami osobistymi, czasami odpowiedź może być nieco opóźniona!
Cena - 35,00 zł + wysyłka za 1-2, szt. 3,80 za 3-5 szt. 5,90

Posted

[quote name='joaaa']o mamo.....

Ja nie rozumiem, te psy są do sprzedania? Bo tam jest napisana cena.
Zdjęcie tych szczeniaków dogów było chyba na gratce.

Były tez na tablicy i bardzo podobne zdjęcie widziałam kiedys na allegro, psiaki podobne tylko inne tło na łące, potem zniknęły

[quote name='Alla Chrzanowska']Agata już działa. Weźmiemy ile się da. Wszystkich nie damy rady. Proszę o pomoc w kwestiach finansowych, czyli o rzeczy na bazarki!!!
Mamy też już kalendarz na 2014 rok, jeśli ktoś nie chce czekać do bazarku i może go kupić teraz to proszę o PW z danymi do wysyłki, ja w zwrotnym mailu podam konto. Tylko w związku z moją pracą i sprawami osobistymi, czasami odpowiedź może być nieco opóźniona!
Cena - 35,00 zł + wysyłka za 1-2, szt. 3,80 za 3-5 szt. 5,90

Allu jak wrócisz to kalendarz zaklepuję, fanty będą, ale z finasami narazie ostrożnie bo chwilowo spore koszty generuje Kormaczek, wzięłabym na tymczas szczeniorki (za karmę i weta), tylko chyba by mnie z domu eksmitowali

Posted (edited)

To przeglądam szafę.
Ja też jadę na urlop, bazarek z biżutkami zrobię po powrocie w sierpniu. Tak myślę - jak szybko sprzedać te kalendarze? I jak wyglądają ?
Edit: Danusiu, a możesz mi na priv dać dane do wysyłki do Magołek

Edited by onek
Posted

Już napisałam

A teraz torszkę pokormaczę, nasze maleństwo skończyło w czwartek 8 miesięcy
Rózne wcielenia Kormaczka

Top Model

Leniwiec

Pogromca :)

Obrońca :)

Ochroniarz :)

Posted

[quote name='onek']To przeglądam szafę.
Ja też jadę na urlop, bazarek z biżutkami zrobię po powrocie w sierpniu. [/QUOTE]

Ja już uzbierałam rzeczy, wyślę w tym tygodniu. Rozumiem, że do Alli, tak?

Posted

[quote name='AnnaEwa']Ja już uzbierałam rzeczy, wyślę w tym tygodniu. Rozumiem, że do Alli, tak?[/QUOTE]

Tak ten białostocki, tam pod nieobecność Alli odbierze Małgosia, ja też mam juz naszykowane tylko chwilowo byłam bez samochodu i nie miałam jak na pocztę zawieźć

Posted

[quote name='AnnaEwa']Ja już uzbierałam rzeczy, wyślę w tym tygodniu. Rozumiem, że do Alli, tak?[/QUOTE]

Mogę i ja przygarnąc:-)coby Allę odciążyc ciut
Powoli szykuję malutki ciuszkowy,to mogę i większy

Posted

[quote name='Maryna']Mogę i ja przygarnąc:-)coby Allę odciążyc ciut
Powoli szykuję malutki ciuszkowy,to mogę i większy[/QUOTE]

Oj, dziękuję Jolu:) Zdobędę jutro karton, spakuję i wyślę:) To trochę biżutów, kilka książek i para nowych zamszowych kamaszków, których szkoda na moją wieś:)

Posted

[quote name='AnnaEwa']Oj, dziękuję Jolu:) Zdobędę jutro karton, spakuję i wyślę:) To trochę biżutów, kilka książek i para nowych zamszowych kamaszków, których szkoda na moją wieś:)[/QUOTE]

Jak fajnie,że nie ciuszki;-)
Masz adres do mnie??