Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnnaEwa napisał(a):
O rany... A co z nim nie tak? Jest już Stowarzyszenia, czy ciągle właściciele szukają nowego domu?

Maryna napisał(a):
A co to za nowy??skąd??nic nie wiem o nim

Do końca sierpnia może zostać w starym domu. Potem nie... Ja już nie pytam dlaczego. Na chybił trafił wybieram opcję:
- nagła niespodziewana alergia dzieci,
- nagły niespodziewany wyjazd za granicę,
- nagła niespodziewana zmiana sytuacji życiowej (rozwód, opieka nad dziećmi, wredni sąsiedzi itp.),
- nagłe niespodziewane pogorszenie standardu życia.
Co mi to pomoże jak będę wiedzieć dlaczego.
Pies jest ok do ludzi, innych psów, zwierząt. Ma rodowód i 4 lata.

Posted

Dzięki za odpowiedź Allu. Raczej właśnie chodziło mi o to, czy jako powód podają kłopoty z zachowaniem psa czy własne. ALe jeśli nic nie mówią o problemach z jego zachowaniem, to jest nadzieja, że szybko dom znajdzie.
Zakładamy mu wątek na molosach czy jeszcze nie?

Posted

AnnaEwa napisał(a):
Dzięki za odpowiedź Allu. Raczej właśnie chodziło mi o to, czy jako powód podają kłopoty z zachowaniem psa czy własne. ALe jeśli nic nie mówią o problemach z jego zachowaniem, to jest nadzieja, że szybko dom znajdzie.
Zakładamy mu wątek na molosach czy jeszcze nie?

Aniu! Dobrze by było, ale mamy tylko takie słabe zdjęcia. Poproszę Agatę Canis, by przesłałam mi lepsze.

Posted

ŚŹliczny jest widziałam go już na FB i usdotepniłam, inni też udostepniaja, więc fejsbukowy łańcuszek działa. Hodowca wie, czy jest to pytanie retoryczne z mojej strony?

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
ŚŹliczny jest widziałam go już na FB i usdotepniłam, inni też udostepniaja, więc fejsbukowy łańcuszek działa. Hodowca wie, czy jest to pytanie retoryczne z mojej strony?

Retoryczne, Danusiu, retoryczne

Posted (edited)

Maryna napisał(a):
Dzięki Allu.
Załóż AniuE wątek na molosach,bardzo dobrze Ci to wychodzi:-)a fotki zawsze można dołożyc,zmienic

Właśnie chciałam Cię o to prosić. Agata przyśle mi zdjęcia, to się wtedy wymieni, czy doda. Ja zakładam na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245316-Walker-muszę-opuścić-swój-dom-czy-ktoś-mnie-przygarnie-SDA?p=21077963#post21077963

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

tu_ania_tu napisał(a):
powodem jest PRZEPROWADZKA :shake: do Wrocławia. Jakby była do Chin to bym zrozumiała....

Ktoś chce Vitka, bo przeprowadzam sie do wa-wy?

My :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted (edited)

Widziałyście dziewczyny wydarzenie na FB ja nie potrafię przekopiować do ulokowania jest 7 dorosłych dogów w tym ciężarna suka, 3 szczeniaki 2-3 miesieczne i jedna sunia ze szczenietami urodzonymi 15 lipca, likwidowana jest albo są 2 pseudohodowle, psy w tej samej wsi tylko w dwoch róznych miejscach

Edited by _Dunaj_