Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Norel napisał(a):
Hmm... a mnie jakoś nie żal ;) Może tak lepiej będzie niż ze zmianami na poziomie rewolucji :)

Dag ja i AniaE tak troszkę samolubnie, bo byłybyśmy prawie sąsiadkami AniTU :)

Blancia napisał(a):
Aniu, ja tam dużo pisać nie będę, bo dziewczyny już powiedziały o tych cholernych wyborach, których musimy dokonywać.
Tak czy inaczej na razie cieszę się, wiem, to że egoistyczne i samolubne, ale nadal będziemy blisko :multi:

Też bym się cieszyła :)

Posted

Kolejny dog do adopcji. Cytuję maila:

Potrzebuję pomocy w znalezieniu nowego domu dla doga niemieckiego. Z powodów rodzinnych muszę się rozstać z psiakiem, a bardzo zależy mi, żeby trafił do dobrych ludzi kochających dogi.
Pies jest siedmioletnim, rodowodowym, dogiem błękitnym, na imię ma Aston (rodowodowo Safian z Błękitnych Wydm). Rok temu został wykastrowany.
Mamy małe dziecko (2,5 roku), które bawi się Astonem, ciągnie go za ogon, uszy i inne części ciała, które da się uchwycić. Pies nigdy nie zareagował szczególną niechęcią, więc można stwierdzić, że z dziećmi będzie żył w zgodzie.
Proszę o informację czy mogę liczyć na Państwa pomoc.
Sprawa niestety jest dość pilna.

Posted

I jeszcze dwa, tym razem prosto z Moskwy - chłopak merle, dziewczynka płaszczowa. Rodowodowe. Gdyby ktoś był zainteresowany hodowca dostarczy je do Polski.
Jak widzicie ja nie mogę się tym zajmować. Do mnie ciągną biedy z całej Europy. W ciągu 48 godzin - 6 psów...
Aniu! Wracaj!!!!!!!!!

Posted

Allu, Ania nie odchodzi pewnie musi się pozbierać troszkę po tym całym zamieszaniu, a dogi no cóż wysyp faktycznie, w FRD też trzy nowe przybyły, błękitek, płaszczak 10 miesięcy i pręgusek bardzo ładny i młody coś koło roku, dylemat mamy wszystkie bo każda chętnie by wzięła ale sama wiesz najlepiej, że utrzymanie kosztuje i czasu od nas potrzebują, ja w tej chwili nie mogę mieć więcej niż trzy. Ale naszykowałam paczkę do wysłania dla Ciebie takie różne gadżety i nie tylko prawie wszystko nowe jeszcze nie odpakowane, albo otwierane do obejrzenia, część drobnica, ale ta też się przydaje. Ważne, że lekkie wszystko. Wyślę w poniedziałek

Posted

AnnaEwa napisał(a):
Allu chcesz trochę ciuszków na bazar?
Aniu!Ja zawsze chętnie biorę wszystko i jestem wdzięczna. Nawet jeśli ciuszki się trochę gorzej sprzedają, to jednak tu 5,00 tam 10,00 i na worek karmy czy pół miesiąca w hoteliku jest! :)

Posted

Naiwnie się łudziłam, że jest spokojnie, a tu znowu wysyp. Będę w niedzielę na wystawie, trochę dogaży się zapowiedziało, może jakieś fanty zdobędę.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Oj, to dobrze Danusiu, bo i fanty powoli się kończą...

Takich pudełek to jeszcze kilka się uzbiera, to pierwsze, bo robię porządki i co na fanty zbierałam pakuje do pudła, te były na wierzchu bo to nazbierane w ostatnim czasie, a mam też wcześniejsze w różnych miejscach poutykane

Posted

Blancia napisał(a):
Naiwnie się łudziłam, że jest spokojnie, a tu znowu wysyp. Będę w niedzielę na wystawie, trochę dogaży się zapowiedziało, może jakieś fanty zdobędę.
_Dunaj_ napisał(a):
Takich pudełek to jeszcze kilka się uzbiera, to pierwsze, bo robię porządki i co na fanty zbierałam pakuje do pudła, te były na wierzchu bo to nazbierane w ostatnim czasie, a mam też wcześniejsze w różnych miejscach poutykane
To dobrze dziewczyny. Bo na stanie jest Nara, pewnie będzie Borys, na szczęście pozostałe 4 w domach na razie mogą czekać na adopcje, ale wiadomo, jak to jest - to może w każdej chwili ulec zmianie. No oczywiście oprócz tych rosyjskich. Tych na pewno na "stan" nie weźmiemy:)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Allu 03.07 wpłynęło 116 zł od Dariusza AUKCJA NR NR 3325893056
Dzięki. Wysyłka poleci jutro.
tu_ania_tu napisał(a):
Allu, czy oprócz ostatniej wpłaty potwierdziłam ci wszystkie czerwcowe?
Tak, wszystkie, oprócz ostatniej.