Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allu pakuję fanty na bazarek, na leczenie Lusienki. Podaj mi proszę na PW adres do wysyłki.

Bardzo Ci dziękuję. Adres podam tutaj (to i tak adres do pracy, bo do mnie na wieś przesyłki idą 2-3 dni dłużej), może ktoś jeszcze zechce wspomóc Lusię:

Alla Chrzanowska

ul. Jarzębinowa 18/62

15-793 Białystok

Posted

Wkleję jeszcze jak ciepło i pięknie o Impulsiku pisze Dorotka :)

"21 września nasz kochany Impulsik skończył 6 lat 

Emotikon smile Z dnia na dzień jednak chłopak młodnieje,bawi się częściej zaczepia domownikòw ,uwielbia szczekać na podwórku.Niesamowita jest ta Jego przemiana.Po 9 m-cach,które z nami spędził - to po prostu inny pies;)Kochamy Go bardzo i dziękujemy fundacji po raz kolejny za Niego."

Posted

Wiecie jak pewnie każdy miewam wyjątkowo ciężkie dni obfitujące w ciągi złych wiadomości i zdarzeń, czasem bywam tak zmęczona, że mam ochotę zniklną, ale jak widze te radosne pychole, czytam ciepłe słowa i relacje z domów, potem moje się do mnie tulą czasem zdeptując mnie prawie, bo trzy kuniki na kolanach jest cięzko utrzyamć, to robi się lżej weselej czarne myśli i smutki odpływają :)