tu_ania_tu Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 zielonego pojęcia nie mam. Jak właściciel po imieniu o psie nie mówi to nigdy nie pytam. Quote
_Dunaj_ Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Tak się tylko dopytuję, bo jeśli nie jest z legalnej hodowli to może jakaś krewna Leosia. Z Ciechocinka do Włocławka niedaleko Quote
tu_ania_tu Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Pisałam ze Sonia pojechała do nowego domu? Ostatnio jakiś kogiel-mogiel mam, za dużo osób którym opowiadam co się dzieje, w końcu nie wiem co komu mówiłam/pisałam i albo się powtarzam albo czegoś komus nie mówię Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Pisałam ze Sonia pojechała do nowego domu? Ostatnio jakiś kogiel-mogiel mam, za dużo osób którym opowiadam co się dzieje, w końcu nie wiem co komu mówiłam/pisałam i albo się powtarzam albo czegoś komus nie mówię Z fejsa łatwo się kopiuje na dogo jak chcesz Aniu to mogę kopiować o ile coś mi nie umknie, zamierzałam zresztą przekopiować trochę zdjęć najnowszych wstawionych na fejsa i zrobię to dziś pewnie Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Pisałam ze Sonia pojechała do nowego domu? Ostatnio jakiś kogiel-mogiel mam, za dużo osób którym opowiadam co się dzieje, w końcu nie wiem co komu mówiłam/pisałam i albo się powtarzam albo czegoś komus nie mówię Aniu! Kiedy i do kogo? Quote
tu_ania_tu Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Z fejsa łatwo się kopiuje na dogo jak chcesz Aniu to mogę kopiować o ile coś mi nie umknie, zamierzałam zresztą przekopiować trochę zdjęć najnowszych wstawionych na fejsa i zrobię to dziś pewnie tak Danusiu, jeśli dasz radę śledzić wieści to super by było jakbyś je tu wstawiała. Aniu! Kiedy i do kogo? zamieszkała w Bydgoszczy u ludzi, którzy mieli wcześniej dożycę. We wrześniu/październiku będzie miała sterylkę i oczka robione. Quote
Norel Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Dobrze że kolejny szczęśliwy :) Ciekawe jak w takim schronie sprawdzają czy to właściciel po psa przyszedł a nie ktoś dowolny? Czy musi znać imię psa a pies na nie i na człowieka radośnie reagować czy starczy że ktoś stwierdzi że jest właścicielem i mu pies zwiał? Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 tak Danusiu, jeśli dasz radę śledzić wieści to super by było jakbyś je tu wstawiała. Postaram się Aniu Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Tą sunię próbujemy wyciągnąć z przytuliska w Wodzisławiu Śląskim i jest duz szansa, że sie uda, Helenka na miejscu ogrania temat. nazwali ja tam Klara 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 taka z niej chudzina I taki ma fajny pycholek Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Od kilku dni pod nasza opieką jest Zenuś, brat Pelasi. Zenuś miał operacje łapek Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Jeszcze troche Zenusia Tutaj na zdjęciu z Pelasią Zenuś w całej okazałości Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Dezji mieszka teraz z Majem :) Taka słodka z niej dziewczynka Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Tak z upałami radziła sobie Honoratka/ Mała Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Pako ;pozdrawia, on też miał swój sposób na upały :) Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Puszek wyjechał do Niemiec i zmaieszkał z Lady :) Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Mała wie, że higiena jamy ustnej jest bardzo ważna :) 1 Quote
Recommended Posts