Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale u nas jest mentalność że "pies powinien być". Usiłowałam dociec PO CO-u pana który miał wszelkie alarmy,pies mu przeszkadzał na trawniku i siedział smutny w kojcu z marmuru za kutymi kratami,na słońcu.oczywiście rasowy tak jak i poprzedni. No i się nie dowiedziałam-bo pan dośc bezradnie szukał u mnie raczej potwierdzenia że psa mieć wypada.... Chyba nigdzie na zachodzie nie ma takiej masy psów jak u nas?.....Świadomość społeczeństwa.

Posted

[quote name='1izabelka1']witam wszystkich serdecznie, pozwolicie że trochę was po podglądam :) ja bardziej Charciara ale Dogi to bardzo słodkie psiaki:)[/QUOTE]

Bardzo mnie ciesza takie odwiedziny, ja do chartów zaglądam :)

Posted

dziękuję za powitanie ,będę zaglądać na kawkę :) moja siostra lubi te wielkoludy dzięki temu że mieli takiego domownika ja miałam przyjemność nie raz miziać na żywo wielką stopę :)

Posted

Jaki dumny! :)

Oglądając bazarki czasami czuję się zaskoczona nieprzewidywalnością kupujących..... Kubeczek termiczny których pełno i na bazarkach i ogólnie są tanie- licytowany za 50zł to coś niezwykłego....:lol:

Posted

Biedne młodziaki, może faktycznie to wyjazd, a może tak jak Aneta pisała, kolejna porażka, bo ludzie przeliczyli się z możliwościami ułożenia psa, albo kosztów utrzymania

Posted

albo widzi mi się, które podrosło i koliduję z wakacjami, spotkaniami i innymi sprawami. Co do kosztów bardzo często zauważam, że ludzie im mniej mają tym mają większe serce do zwierząt i często ujmą sobie by psa ratować, diagnozować, leczyć ostrzyc czy wykąpać... najgorsze są te zakichane damesy, które bogatego jelenia wyhaczą tupną obcasikiem albo co innego zrobią nie wnikam ;-) bo chcą pieska do torebki, albo takiego wielkiego co wszyscy się za nim oglądają i dostają, bo jeleń da, ale później nie ma kto o pieska dbać, o wecie nie wspominając, a jak dodatek do torebki się zepsuję to się kupi nowego, bo jelenia stać, a ile czasu się zaoszczędziło na wizytach u weta u fryzjera itp. ile w solarze można było poleżeć... ba albo polatać po galerii. Dzisiaj np dowiedziałam się od takiej miągwy, że "ona psa od półtory roku nie czesała, bo ten, że pies ma rodowód i jego rodzice miały naturalnie długą i białą szatę:angryy:" od siebie dodam, że był to maltańczyk!jak nie zapomnę to cyknę jutro w pracy fotkę jaki filc z niego zdjęłam.

Posted

Moje też się brzydzą ;) zwł. jak potem po tych kościach rzygają:evil_lol: Dla mnie wszystkie MAŁE psy to takie..inne psy ;)

Czemu to ogłoszenie dożka jest Rzeszów, a okazuje się,że Sandomierz...