Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki, dam znać

Musimy Kacpra na jakąś hypoalergiczna karmę wrzucić. Ma gnój w uszach niemożliwy, nieleczone od dawna stany zapalne. Wet zasugerowa by oprócz leków wrzucić go na hypoalergiczną karmę. Muszę czegoś poszukać

Posted

Z Bełchatowa najbliżej do tej Konopnicy... tak pod kątem ewentualnego odbioru chłopaka patrzę. Zdjęcie zrobili takie że nic nie widać.

Ps. ogłoszenie jest już nieaktualne, w archiwum jest

Posted

UWAGA Weszłam dziś na FB i na tablicy pojawiła mi się dziwna wiadomość w dodatku sama się rozsyłała, wię jeśli ktoś dostała w nocy albo dostanie w najbliższym czasie ode mnie wiadomość dziwnej terści, to prosze nie otwierajcie, podejrzewam , że to jakieś hakowanie albo złośliwy wirus, zmienialam hasło, zgłosiłam na FB, skanowałam komputer, rozesłam infromację jak się dało i gdzie się dało ale już więcej nie mogę bo mam częściwo zablokowane konto, bardzo proszę uważajcie i jeśli możecie napiszcie ostrzeżenie
Posted

Jakoś nie sądzę że załatwiania się..... :(  pies w domu na smyczy-to moim zdaniem ewidentnie wprowadzony tylko do zdjęcia bo na dworze błoto i paskudnie....

Mnie serducho boli jak widzę na alegratce tą śliczną pręgowaną sunię za tysiąca. "Zahartowana, od początku na dworku" czy jakoś tak. Dupka podkulona jak z zimna,a oczy takie smutne że normalnie nie mogę.... Żeby nie mała chałupa chyba bym nie zdzierżyła...bardzo mi przypomina buzią Petrę...moją pierwszą.

• Upvote 1
Posted

Silvano zostaje w domu. Klatka pomogła.... albo czlowiek który się zorientował ze nie mozna psa ledwo co adoptowanego ot tak w domu zostawiać. Nie ważne, ważne ze jest ok a dom jest generalnie fajny

• Upvote 1
Posted

Silvano zostaje w domu. Klatka pomogła.... albo czlowiek który się zorientował ze nie mozna psa ledwo co adoptowanego ot tak w domu zostawiać. Nie ważne, ważne ze jest ok a dom jest generalnie fajny

Ufff, bo mi ten psiak sen z oczu spędzał...