tu_ania_tu Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Pani jest po operacji kregosłupa i przed nią kolejna. Chodzi ze Stefanem na spacery ale duzo ja to kosztuje, mąż duzo pracuje. Pani bardzo fajna, 2 godziny przegadalysmy Quote
_Dunaj_ Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Zakochałam się w nim, cudny jest, ehhh....................i taki spokojniusi..............niech jak najszybciej znajdzie jak najlepszy domek Quote
Maryna Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Spokojniusi to pewnie jak śpi;-)dzieciak nie ma prawa być zbyt spokojny Słodki mały-szybko znajdzie dom Quote
_Dunaj_ Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Taki zrównoważony chłopczyk przydałby się do naśladowania moim głupolom. Gerald jest taki, ale on już odpuszcza i głównie śpi, Tosiu był taki i przy Tosiu Cormac uczył się spokoju, a teraz duet Leon-Cormac spokojni tylko jak śpią, tak się zbratały dwa gałgany, że stanowią pomysłowy, nierozłączny tandem, czasem trudny do opanowania i przewidzenia Quote
tu_ania_tu Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Obawiam sie Danusiu, że Stefan jest na tyle młody ze szybko by mu towarzystwo pokazało jak się nalezy bawić :D Franka zawieziona. Faktycznie stresik miała ale nie było dramatu (ale i auto było super na ta okazję). W nowym domu na maksa zaciekawiona wszystkim. Będzie dobrze Quote
Norel Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Albo by raczej zaczął szajbować, bo młody pies bierze przykład ze starszych-zwł jak wchodzi w stado to stara się dopasować zachowaniem by go ono zaakceptowało... (zresztą podobnie jak u ludzkich dzieci-jakoś mądre prawie nigdy nie jest liderem i przykładem dla oszołomów ;) ) Wcale się właścicielom nie dziwię że "cudują"... sama jak bym miała z powodów zdrowotnych oddać psa do adopcji to nie wchodził by w grę żaden hotel, a i potencjalnych chętnych chciała bym osobiście ocenić i decydować komu 'dziecko' oddam... edit-pisałyśmy razem :) Super-cieszę się bardzo że Franka już w domku.. Quote
Maryna Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 I ja ogromnie czekam na dobre wieści z nowego domu:-) Quote
_Dunaj_ Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Cieszę, że Franka ma domek. Pisząc o młodym wale nie miałam na myśli, że chcę kolejnego, o nie chwilowo mowy nie ma. Jednak serce mi szybciej zabiło jak go zobaczyłam. dwa młode dogi w domu wystarczą, między Leonem i Cormaciem jest równo 9 miesięcy różnicy i Cormac raczej z tych długo dorastających taki duży dzieciak, A co do naśladownictwa to Cormac naśladuje Leona, małe czarne diable wymyśla i wciąga w swoje pomysły wszystkich nawet Geralda i Bugiego, młody rozkręca całe towarzystwo i wszyscy dostraja głupawki Quote
_Dunaj_ Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Jak już maja dość ganiania, to młody bawi się w "trącanego berka", wybiera sobie któregoś, trąca go głową albo łapą i szaleńczym pędem robi rundę dookoła, podbiega i znowu i tak w kółko, potrafi tak kilka razy dom dookoła okrążyć, a jak się trącany w końcu wkurzy i burknie to młody ma kolejną zabwę, spiernicza i chowa się np. za dom i wygląda zza winkla, nie wiem skąd on tyle energii bierze Quote
Maryna Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Zrobiłam ogł dla Dejzi Allu jak wrócisz zapisz do 05,12 Quote
Alla Chrzanowska Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Wróciłam, ale nie wiem, jak się nazywam. Umęczona jestem okrutnie - co nieco ogarnęłam - resztę ogarnę jutro. Fajnie być w domku. Moje psy mnie podeptały i zalizały... Quote
Maryna Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Wróciłam, ale nie wiem, jak się nazywam. Umęczona jestem okrutnie - co nieco ogarnęłam - resztę ogarnę jutro. Fajnie być w domku. Moje psy mnie podeptały i zalizały... Super!!ale teraz się spokojnie ogarniaj,odpoczywaj,nacieszaj:-) Quote
Alla Chrzanowska Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Dzięki Dziewczyny! Dziś już spadam spać, u mnie już po 23.00, a jutro zapraszam na bazarek :) Quote
Alla Chrzanowska Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Zapraszam na nowy bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/143919-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%E2%80%93-nici-kosmetyki-drobiazgi-do-domu-sda-1911/ Quote
tu_ania_tu Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Franka na swoich mam nadzieję juz na zawsze włościach Quote
Alla Chrzanowska Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Bądź szczęśliwa Franiu! Quote
mimbr Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Maryna, a jakie macie oczekiwania wobec potencjalnego DT? Quote
AnnaEwa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Prawdziwa ozdoba włości :) Niech się jej szczęści :) Quote
Recommended Posts