Maryna Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 I ja bardzo mam ogromną nadzieję,a nawet pewność,że się Wam, Wioluś, uda Quote
tu_ania_tu Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Czy nie powinniśmy zacząć ogłaszać Sziferka i Larina??? Czarny ma jz potencjalny dom. O Szifera dzwonią ludzie - jest dwóch kandydatów, zobaczymy co wyjdzie Indii już w domu, śłedziona usunieta, teraz trzeba trzymać kciuki by organizm dał radę Quote
Alla Chrzanowska Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 tu_ania_tu napisał(a):Czarny ma jz potencjalny dom. O Szifera dzwonią ludzie - jest dwóch kandydatów, zobaczymy co wyjdzie Indii już w domu, śłedziona usunieta, teraz trzeba trzymać kciuki by organizm dał radę Jasne że trzymam kciuki za Indiego! Z całej siły!!! Quote
wiol Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Dziękujemy za trzymanie kciuków i prosimy o jeszcze. Indii jest w domu, cierpi mimo podanych leków p/bólowych, popłakuje sobie i On i ja. O 4 wyszedł na siku, teraz ma podłączoną kroplówkę. Martwię się bo dwa razy wymiotował, mam nadzieję, że to po narkozie. Mamy nadzieję, że będzie dobrze Quote
Alla Chrzanowska Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 wiol napisał(a):Dziękujemy za trzymanie kciuków i prosimy o jeszcze. Indii jest w domu, cierpi mimo podanych leków p/bólowych, popłakuje sobie i On i ja. O 4 wyszedł na siku, teraz ma podłączoną kroplówkę. Martwię się bo dwa razy wymiotował, mam nadzieję, że to po narkozie. Mamy nadzieję, że będzie dobrze Wiolu! Najgorsze za Wami! Udało się! A wymioty to po narkozie, na pewno! Moja Ala po sterylce wymiotowała bardzo często i długo. Sterylka była o 11 rano, a Ala ostatni raz wymiotowała o 3 w nocy. Niektóre psy tak źle znoszą narkozę. Będzie dobrze. A kciuki trzymamy z całej siły!!! Quote
Maryna Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Teraz MUSI być już coraz lepiej,nieustannie trzymam,mocno Quote
_Dunaj_ Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Wiolu będzie dobrze, kciuki zaciśnięte do białości Quote
wiol Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Dzięki Dziewczyny za kciuki:loveu:, jest znacznie lepiej. Myślę, że najgorsze już za nami. Muszę napisać, że udało nam się trafić na Super Panią Doktor, a w takiej miejscowości jak moja ciężko jest znależć fajnego Weta. Zmykam bo rekonwalescent pakuje się do wyjścia na siku :). Quote
Maryna Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Uff,jak dobrze,że takie radosne wieści trzymajcie się i zdrowiej całkiem Indi:-) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 Rezultaty finansowe białostockiej wystawy: - utarg - 485,00 - puszki - 50,00 razem - 535,00 Przelew zrobię jutro. Quote
dorka111 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Witam wszystkich, Ramzes zadomowił się na dobre, jest szczęśliwy i zaczyna brykać. Chciałabym pochwalić się zdjęciami brata Cormaca:) ale niestety mam chyba jakiś limit na dodawanie linków ze zdjęciami.Nie mogę dołączyć nawet jednego zdjęcia. Może ktoś mi poradzi, o co tutaj chodzi? Quote
Maryna Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Allu,bardzo piękny wynik dorka-witamy:-) próbowałaś przez fotosik?? http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1 Quote
tu_ania_tu Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Rezultaty finansowe białostockiej wystawy: - utarg - 485,00 - puszki - 50,00 razem - 535,00 Przelew zrobię jutro. super! gratuluję Quote
tu_ania_tu Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 dorka111 napisał(a):Witam wszystkich, Ramzes zadomowił się na dobre, jest szczęśliwy i zaczyna brykać. Chciałabym pochwalić się zdjęciami brata Cormaca:) ale niestety mam chyba jakiś limit na dodawanie linków ze zdjęciami.Nie mogę dołączyć nawet jednego zdjęcia. Może ktoś mi poradzi, o co tutaj chodzi? fajnie że jesteście :) Quote
dorka111 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Maryna napisał(a):Allu,bardzo piękny wynik dorka-witamy:-) próbowałaś przez fotosik?? próbowałam, ale nie rejestrowałam sie na nim, tylko wrzucałam pojedyncze zdjęcia, a następnie pojedyncze linki wklejałam w poście. Kiedy chciałam dodać je wszystkie wyskakiwał błąd zbyt dużej ilości linków i nawet gdy został już tylko jeden, wciąż nie mogłam go dodać. Posty bez zdjęć mogę dodawać bez problemu:) Quote
dorka111 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 I nawet teraz, gdy chciałam Cię zacytować, link podany przez Ciebie uniemożliwił mi dodanie postu. Dopiero po jego wykasowaniu mogłam odpowiedzieć. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 31, 2014 Author Posted August 31, 2014 dorka111 napisał(a):Witam wszystkich, Ramzes zadomowił się na dobre, jest szczęśliwy i zaczyna brykać. Chciałabym pochwalić się zdjęciami brata Cormaca:) ale niestety mam chyba jakiś limit na dodawanie linków ze zdjęciami.Nie mogę dołączyć nawet jednego zdjęcia. Może ktoś mi poradzi, o co tutaj chodzi? Fajnie, że jesteś. Zdjęcia Ramzesa potrzebne jak powietrze:) A możesz mi przesłać na maila link do 1 zdjęcia? Spróbuję, czy w moim poście uda się wstawić. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Mi udało się wstawić zdjęcie Ramzesa z linku Dorki :) Quote
tu_ania_tu Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Maryna napisał(a):Jest.bardzo jest:-) Aniatu,przelałam-573,70-jak dotrą/chyba jutro/potwierdź proszę tu- http://www.dogomania.pl/forum/threads/254312-Buty-biżutki-radiocd-piłka-do-ćwiczeń-do-włosów-i-wiele-więcej-SDA-25-07-20godz i tu- http://www.dogomania.pl/forum/threads/254723-Masa-ciuszków-i-nie-tylko-SDA-13-08-20godz Alla Chrzanowska napisał(a):Aniu! Zrobiłam przelew za bazarek z butkami w kwocie 293,00, jak dotrze, proszę potwierdź tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/256675-KONIEC-ROZLICZAM-Buty-torebki-paski-na-SDA-19-08?p=22359946#post22359946 już lecę potwierdzić Quote
_Dunaj_ Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 dorka111 napisał(a):Witam wszystkich, Ramzes zadomowił się na dobre, jest szczęśliwy i zaczyna brykać. Chciałabym pochwalić się zdjęciami brata Cormaca:) ale niestety mam chyba jakiś limit na dodawanie linków ze zdjęciami.Nie mogę dołączyć nawet jednego zdjęcia. Może ktoś mi poradzi, o co tutaj chodzi? Witaj Dorka, i wymiziaj od nas Ramzesa, ciekawe czy z niego taki sam śliniak jak z Cormaca, może kiedyś uda się zorganizować spotkanie dla obu braci :) Ja mam taki sobie internet i na dogo nie zawsze udaje mi się wrzucić zdjęcia więc kopiuję albo z molosów albo z FB Quote
Alla Chrzanowska Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Zaczynam pracować nad tym, by bracia (i nie tylko) się spotkali :) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Mi udało się wstawić zdjęcie Ramzesa z linku Dorki :) Cudny jest ten rozbrykany Ramzes :) Quote
Recommended Posts