Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Czy nie powinniśmy zacząć ogłaszać Sziferka i Larina???

Czarny ma jz potencjalny dom. O Szifera dzwonią ludzie - jest dwóch kandydatów, zobaczymy co wyjdzie

Indii już w domu, śłedziona usunieta, teraz trzeba trzymać kciuki by organizm dał radę

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Czarny ma jz potencjalny dom. O Szifera dzwonią ludzie - jest dwóch kandydatów, zobaczymy co wyjdzie

Indii już w domu, śłedziona usunieta, teraz trzeba trzymać kciuki by organizm dał radę

Jasne że trzymam kciuki za Indiego! Z całej siły!!!

Posted

Dziękujemy za trzymanie kciuków i prosimy o jeszcze. Indii jest w domu, cierpi mimo podanych leków p/bólowych, popłakuje sobie i On i ja. O 4 wyszedł na siku, teraz ma podłączoną kroplówkę. Martwię się bo dwa razy wymiotował, mam nadzieję, że to po narkozie. Mamy nadzieję, że będzie dobrze

Posted

wiol napisał(a):
Dziękujemy za trzymanie kciuków i prosimy o jeszcze. Indii jest w domu, cierpi mimo podanych leków p/bólowych, popłakuje sobie i On i ja. O 4 wyszedł na siku, teraz ma podłączoną kroplówkę. Martwię się bo dwa razy wymiotował, mam nadzieję, że to po narkozie. Mamy nadzieję, że będzie dobrze

Wiolu! Najgorsze za Wami! Udało się! A wymioty to po narkozie, na pewno! Moja Ala po sterylce wymiotowała bardzo często i długo. Sterylka była o 11 rano, a Ala ostatni raz wymiotowała o 3 w nocy. Niektóre psy tak źle znoszą narkozę. Będzie dobrze. A kciuki trzymamy z całej siły!!!

Posted

Dzięki Dziewczyny za kciuki:loveu:, jest znacznie lepiej. Myślę, że najgorsze już za nami. Muszę napisać, że udało nam się trafić na Super Panią Doktor, a w takiej miejscowości jak moja ciężko jest znależć fajnego Weta. Zmykam bo rekonwalescent pakuje się do wyjścia na siku :).

Posted

Witam wszystkich,
Ramzes zadomowił się na dobre, jest szczęśliwy i zaczyna brykać. Chciałabym pochwalić się zdjęciami brata Cormaca:)
ale niestety mam chyba jakiś limit na dodawanie linków ze zdjęciami.Nie mogę dołączyć nawet jednego zdjęcia. Może ktoś mi poradzi, o co tutaj chodzi?

Posted

dorka111 napisał(a):
Witam wszystkich,
Ramzes zadomowił się na dobre, jest szczęśliwy i zaczyna brykać. Chciałabym pochwalić się zdjęciami brata Cormaca:)
ale niestety mam chyba jakiś limit na dodawanie linków ze zdjęciami.Nie mogę dołączyć nawet jednego zdjęcia. Może ktoś mi poradzi, o co tutaj chodzi?

fajnie że jesteście :)

Posted

Maryna napisał(a):
Allu,bardzo piękny wynik

dorka-witamy:-)
próbowałaś przez fotosik??

próbowałam, ale nie rejestrowałam sie na nim, tylko wrzucałam pojedyncze zdjęcia, a następnie pojedyncze linki wklejałam w poście. Kiedy chciałam dodać je wszystkie wyskakiwał błąd zbyt dużej ilości linków i nawet gdy został już tylko jeden, wciąż nie mogłam go dodać. Posty bez zdjęć mogę dodawać bez problemu:)

Posted

dorka111 napisał(a):
Witam wszystkich,

Fajnie, że jesteś. Zdjęcia Ramzesa potrzebne jak powietrze:) A możesz mi przesłać na maila link do 1 zdjęcia? Spróbuję, czy w moim poście uda się wstawić.

Posted

Maryna napisał(a):

Alla Chrzanowska napisał(a):
Aniu!
Zrobiłam przelew za bazarek z butkami w kwocie 293,00, jak dotrze, proszę potwierdź tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/256675-KONIEC-ROZLICZAM-Buty-torebki-paski-na-SDA-19-08?p=22359946#post22359946

już lecę potwierdzić

Posted

dorka111 napisał(a):
Witam wszystkich,

Witaj Dorka, i wymiziaj od nas Ramzesa, ciekawe czy z niego taki sam śliniak jak z Cormaca, może kiedyś uda się zorganizować spotkanie dla obu braci :) Ja mam taki sobie internet i na dogo nie zawsze udaje mi się wrzucić zdjęcia więc kopiuję albo z molosów albo z FB