Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajne zdjęcia, Allo :) Mega sympatyczne :)
Było suuuper :) Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać/spotkać ponownie. Myslę, że tworzymy fajna ekipę :) Zawsze powtarzam, że jak się wezmą do czegoś dwie baby, to musi się udać - a jak się weźmie do działania aż tyyyle babeczek, to można góry przenosić :)
O naszym zdyscyplinowaniu i zgraniu, niech świadczy rajd po Warszawie na cztery bryki :)
Już marzę o powtórnym spotkaniu.

Posted

[quote name='tu_ania_tu']urząd skarbowy w tczewie - 267,10 zł
urząd skarbowy w jastrzębiu-zdroju - 7 zł
drugi urząd skarbowy w szczecinie - 11,80 zł
drugi urząd skarbowy w lublinie - 48,80 zł
urząd skarbowy warszawa-bielany - 90,50 zł

razem 1.084,[size=3]20
[font=arial]urząd skarbowy w ostrowi mazowieck iej 10,10
[/font]
[font=arial]
razem 1.094,30
[/font]
[font=arial][/font]

Posted

Nette napisał(a):
Ale fajne zdjęcia, Allo :) Mega sympatyczne :)
Było suuuper :) Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać/spotkać ponownie. Myslę, że tworzymy fajna ekipę :) Zawsze powtarzam, że jak się wezmą do czegoś dwie baby, to musi się udać - a jak się weźmie do działania aż tyyyle babeczek, to można góry przenosić :)
O naszym zdyscyplinowaniu i zgraniu, niech świadczy rajd po Warszawie na cztery bryki :)
Już marzę o powtórnym spotkaniu.

ja również zaliczam weekend do mega udanych i ostatecznie jak przeanalizuję to pogoda wcale mi nie przeszkadzała

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Nawet jak przypomni, to powiem "Trudno! Było warto!"
Aniu!
Zebrane pieniążki, zamieniliśmy na "grube" i przelaliśmy na konto.

zawsze można liczyć na to, ze jak coś robisz to efekt będzie natychmiastowy!

Posted

[quote name='tu_ania_tu'][FONT=arial]urząd skarbowy w ostrowi mazowieck iej 10,10
[/FONT]
[FONT=arial]
razem 1.094,30
[/FONT]

Pierwszy Urząd Skarbowy w Koszalinie 22,00
Pierwszy Urząd Skarbowy w Białymstoku 60,30
URZĄD SKARBOWY W OLKUSZU 13,20
URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp. 181,00
URZĄD SKARBOWY W KROTOSZYNIE 10,30
---------------------------------------------------------------
1.381,10 [TABLE="class: contentTab"]
[TR]
[TD="class: titleCell"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
ja również zaliczam weekend do mega udanych i ostatecznie jak przeanalizuję to pogoda wcale mi nie przeszkadzała

Dokładnie! Zdalam sobie z tego sprawę, kiedy dojechałam do domu. A wysiadłam jak pod pompę. Alla ledwo wróciła, przedzierając się przez rzeki płynące ulicami.

Posted

Weekend był bardzo udany, a po takim rajdzie to już żaden trud nie straszny i nikt nam nie podskoczy bo się nie odważy wiedząc, że potrafimy się skrzyknąć i zmobilizować :)

A poważnie część osób znałam, część dopiero poznałam w realu, a czułam jakbyśmy się bardzo dobrze znały od bardzo dawna. Mimo różnic wszelakich, bo przecież takie są, jednak jesteśmy bratnimi duszami, po troszku normalne i po troszku zwariowane w pozytywnym znaczeniu wariactwa, bo przecież wielu postukałoby się w głowę słysząc, że gna się kawal drogi, żeby postać na deszczu, bo trzeba ratować szczeniaka (ja i tak miałam blisko), ale ja chcę być taka zwariowana i robić coś co sama chcę, co podpowiada mi serce, a nie tylko co wypada. Poza tym co przyjąć za normalność oto jest pytanie

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Weekend był bardzo udany, a po takim rajdzie to już żaden trud nie straszny i nikt nam nie podskoczy bo się nie odważy wiedząc, że potrafimy się skrzyknąć i zmobilizować :)

A poważnie część osób znałam, część dopiero poznałam w realu, a czułam jakbyśmy się bardzo dobrze znały od bardzo dawna. Mimo różnic wszelakich, bo przecież takie są, jednak jesteśmy bratnimi duszami, po troszku normalne i po troszku zwariowane w pozytywnym znaczeniu wariactwa, bo przecież wielu postukałoby się w głowę słysząc, że gna się kawal drogi, żeby postać na deszczu, bo trzeba ratować szczeniaka (ja i tak miałam blisko), ale ja chcę być taka zwariowana i robić coś co sama chcę, co podpowiada mi serce, a nie tylko co wypada. Poza tym co przyjąć za normalność oto jest pytanie

wspaniale to napisałaś. Pozdrawiam Was:)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Pierwszy Urząd Skarbowy w Koszalinie 22,00
Pierwszy Urząd Skarbowy w Białymstoku 60,30
URZĄD SKARBOWY W OLKUSZU 13,20
URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp. 181,00
URZĄD SKARBOWY W KROTOSZYNIE 10,30
---------------------------------------------------------------
1.381,10 [TABLE="class: contentTab"]
[TR]
[TD="class: titleCell"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

URZĄD SKARBOWY W CZARNKOWIE 51,30
PIERWSZY URZĄD SKARBOWY W GDAŃSKU 359,00
URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp 166,00

Posted

Nasze stoisko w pełnej gotowości :)

Teraz tylko czekamy na pierwszych klientów :)

Jak nie ma pracy przy stoisku to są dogi do przytulania i przypilnowania, doże ciocie zawsze służą pomocą

Odwiedziny Kropki :)

Króciutką fotorelację z wystawy przekopiowałam od Pati z FB, mam nadzieję, ze Patrycja nie będzie miała mi za złe :)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']URZĄD SKARBOWY W CZARNKOWIE 51,30
PIERWSZY URZĄD SKARBOWY W GDAŃSKU 359,00
URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp 166,00

[/FONT]

Posted

[quote name='_Dunaj_']
Króciutką fotorelację z wystawy przekopiowałam od Pati z FB, mam nadzieję, ze Patrycja nie będzie miała mi za złe :)[/QUOTE]

nie będzie, nie będzie miała ;)

Posted

[quote name='tu_ania_tu'][FONT=Arial]DRUGI URZĄD SKARBOWY W RADOMIU 7,70

[/FONT]
URZĄD SKARBOWY WARSZAWA BEMOWO 52,10

Posted

[quote name='tu_ania_tu']naczelnik urzędu skarbowego w mysłowicach 32,10 (sam pan naczelnik :d )
urząd skarbowy w-wa targówek 2,70
urząd skarbowy warszawa bemowo 52,10

[font=arial]urząd skarbowy warszawa-wola 41,00
[/font]
[font=arial]pierwszy urząd skarbowy w toruniu 24,20

Posted

Jola Ramzesa można ogłaszać
DO ADPOCJI!
Ramzes- Caramon Czar Olbrzyma ma półtorej roku. Ramiś ma cudowny charakter, to duże dziecko, typ przylepy. Ludzi, których zna kocha, jak na doga przystało, miłością wielką, w kontaktach z obcymi jest ostrożny, dość nieśmiały, boi się mężczyzn ale bez histerii. Ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie, troszkę pływa to w prawo to w lewo, jak szczeniak, pięknie jeździ samochodem. Podobno był wychowany z dzieckiem ale dzieci w dziwny sposób go ekscytują, podobnie małe psy, z dużymi dogaduje się bez problemu. Koty goni tylko jak uciekają siedzące w miejscu go nie interesują. Preferujemy dom bez dzieci i małych psów. U Ramzesa podejrzewaliśmy problemy z bioderkami, zrobiliśmy RTG biodra ok, na chwilę obecną nie mamy się do czego przyczepić. Z uwagi na dość "dziwny" ruch stawy biodrowe i kręgosłup będą musiały zostać pod nadzorem, pies powinien trafić do właścicieli raczej statecznych niż aktywnych.
Ramzes jest wykastrowany.
Kontakt w sprawie adopcji 609-616-736