Nette Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Ale fajne zdjęcia, Allo :) Mega sympatyczne :) Było suuuper :) Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać/spotkać ponownie. Myslę, że tworzymy fajna ekipę :) Zawsze powtarzam, że jak się wezmą do czegoś dwie baby, to musi się udać - a jak się weźmie do działania aż tyyyle babeczek, to można góry przenosić :) O naszym zdyscyplinowaniu i zgraniu, niech świadczy rajd po Warszawie na cztery bryki :) Już marzę o powtórnym spotkaniu. Quote
tu_ania_tu Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='tu_ania_tu']urząd skarbowy w tczewie - 267,10 zł urząd skarbowy w jastrzębiu-zdroju - 7 zł drugi urząd skarbowy w szczecinie - 11,80 zł drugi urząd skarbowy w lublinie - 48,80 zł urząd skarbowy warszawa-bielany - 90,50 zł razem 1.084,[size=3]20 [font=arial]urząd skarbowy w ostrowi mazowieck iej 10,10 [/font][font=arial] razem 1.094,30[/font][font=arial][/font] Quote
tu_ania_tu Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Nette napisał(a):Ale fajne zdjęcia, Allo :) Mega sympatyczne :) Było suuuper :) Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać/spotkać ponownie. Myslę, że tworzymy fajna ekipę :) Zawsze powtarzam, że jak się wezmą do czegoś dwie baby, to musi się udać - a jak się weźmie do działania aż tyyyle babeczek, to można góry przenosić :) O naszym zdyscyplinowaniu i zgraniu, niech świadczy rajd po Warszawie na cztery bryki :) Już marzę o powtórnym spotkaniu. ja również zaliczam weekend do mega udanych i ostatecznie jak przeanalizuję to pogoda wcale mi nie przeszkadzała Quote
Alla Chrzanowska Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 To prawda! A rajd po Warszawie "na cztery bryki" to było coś! Nie tylko do końca życia nie zapomnę, ale i jeszcze co najmniej przez 3 wcielenia. Quote
tu_ania_tu Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 oby tylko nikt postronny ci o nim nie przypomniał ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 tu_ania_tu napisał(a):oby tylko nikt postronny ci o nim nie przypomniał ;) Nawet jak przypomni, to powiem "Trudno! Było warto!" Aniu! Zebrane pieniążki, zamieniliśmy na "grube" i przelaliśmy na konto. Quote
tu_ania_tu Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):Nawet jak przypomni, to powiem "Trudno! Było warto!" Aniu! Zebrane pieniążki, zamieniliśmy na "grube" i przelaliśmy na konto. zawsze można liczyć na to, ze jak coś robisz to efekt będzie natychmiastowy! Quote
tu_ania_tu Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='tu_ania_tu'][FONT=arial]urząd skarbowy w ostrowi mazowieck iej 10,10 [/FONT][FONT=arial] razem 1.094,30[/FONT] Pierwszy Urząd Skarbowy w Koszalinie 22,00 Pierwszy Urząd Skarbowy w Białymstoku 60,30 URZĄD SKARBOWY W OLKUSZU 13,20 URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp. 181,00 URZĄD SKARBOWY W KROTOSZYNIE 10,30 --------------------------------------------------------------- 1.381,10 [TABLE="class: contentTab"] [TR] [TD="class: titleCell"][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Nette Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 tu_ania_tu napisał(a):ja również zaliczam weekend do mega udanych i ostatecznie jak przeanalizuję to pogoda wcale mi nie przeszkadzała Dokładnie! Zdalam sobie z tego sprawę, kiedy dojechałam do domu. A wysiadłam jak pod pompę. Alla ledwo wróciła, przedzierając się przez rzeki płynące ulicami. Quote
_Dunaj_ Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Weekend był bardzo udany, a po takim rajdzie to już żaden trud nie straszny i nikt nam nie podskoczy bo się nie odważy wiedząc, że potrafimy się skrzyknąć i zmobilizować :) A poważnie część osób znałam, część dopiero poznałam w realu, a czułam jakbyśmy się bardzo dobrze znały od bardzo dawna. Mimo różnic wszelakich, bo przecież takie są, jednak jesteśmy bratnimi duszami, po troszku normalne i po troszku zwariowane w pozytywnym znaczeniu wariactwa, bo przecież wielu postukałoby się w głowę słysząc, że gna się kawal drogi, żeby postać na deszczu, bo trzeba ratować szczeniaka (ja i tak miałam blisko), ale ja chcę być taka zwariowana i robić coś co sama chcę, co podpowiada mi serce, a nie tylko co wypada. Poza tym co przyjąć za normalność oto jest pytanie Quote
docha Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 _Dunaj_ napisał(a):Weekend był bardzo udany, a po takim rajdzie to już żaden trud nie straszny i nikt nam nie podskoczy bo się nie odważy wiedząc, że potrafimy się skrzyknąć i zmobilizować :) A poważnie część osób znałam, część dopiero poznałam w realu, a czułam jakbyśmy się bardzo dobrze znały od bardzo dawna. Mimo różnic wszelakich, bo przecież takie są, jednak jesteśmy bratnimi duszami, po troszku normalne i po troszku zwariowane w pozytywnym znaczeniu wariactwa, bo przecież wielu postukałoby się w głowę słysząc, że gna się kawal drogi, żeby postać na deszczu, bo trzeba ratować szczeniaka (ja i tak miałam blisko), ale ja chcę być taka zwariowana i robić coś co sama chcę, co podpowiada mi serce, a nie tylko co wypada. Poza tym co przyjąć za normalność oto jest pytanie wspaniale to napisałaś. Pozdrawiam Was:) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Aniu! Poleciał przelew w kwocie 1216,00 zł za olejki. Jak dotrze, potwierdź proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/254041-KONIEC-ROZLICZAM-Aromaty-i-zapachy-myde%C5%82ka-olejki-ed-XIII-na-SDA-do-11-07?p=22259287#post22259287 Quote
tu_ania_tu Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='tu_ania_tu']Pierwszy Urząd Skarbowy w Koszalinie 22,00 Pierwszy Urząd Skarbowy w Białymstoku 60,30 URZĄD SKARBOWY W OLKUSZU 13,20 URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp. 181,00 URZĄD SKARBOWY W KROTOSZYNIE 10,30 --------------------------------------------------------------- 1.381,10 [TABLE="class: contentTab"] [TR] [TD="class: titleCell"][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] URZĄD SKARBOWY W CZARNKOWIE 51,30 PIERWSZY URZĄD SKARBOWY W GDAŃSKU 359,00 URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp 166,00 ________________________________________ razem 1957,40 Quote
Maryna Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Aniutu,przelałam-322,50-jak wpłyną potwierdź,proszę,tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/253722-Ciuszki-i-ksi%C4%85%C5%BCki-g%C5%82%C3%B3wnie-s%C5%82owniki-SDA-27-06-do-20godz Quote
_Dunaj_ Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Nasze stoisko w pełnej gotowości :) Teraz tylko czekamy na pierwszych klientów :) Jak nie ma pracy przy stoisku to są dogi do przytulania i przypilnowania, doże ciocie zawsze służą pomocą Odwiedziny Kropki :) Króciutką fotorelację z wystawy przekopiowałam od Pati z FB, mam nadzieję, ze Patrycja nie będzie miała mi za złe :) Quote
tu_ania_tu Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='tu_ania_tu']URZĄD SKARBOWY W CZARNKOWIE 51,30 PIERWSZY URZĄD SKARBOWY W GDAŃSKU 359,00 URZĄD SKARBOWY W GRODZISKU Wlkp 166,00 ________________________________________ razem 1957,40 [FONT=Arial]DRUGI URZĄD SKARBOWY W RADOMIU 7,70 [/FONT]_________________________________ razem 1.965,10 Quote
patitek Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='_Dunaj_'] Króciutką fotorelację z wystawy przekopiowałam od Pati z FB, mam nadzieję, ze Patrycja nie będzie miała mi za złe :)[/QUOTE] nie będzie, nie będzie miała ;) Quote
tu_ania_tu Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='tu_ania_tu'][FONT=Arial]DRUGI URZĄD SKARBOWY W RADOMIU 7,70 [/FONT]_________________________________ razem 1.965,10 NACZELNIK URZĘDU SKARBOWEGO W MYSŁOWICACH 32,10 (sam pan naczelnik :D ) URZĄD SKARBOWY W-WA TARGÓWEK 2,70 URZĄD SKARBOWY WARSZAWA BEMOWO 52,10 ___________________________________________ [FONT=century gothic]razem [/FONT][FONT=century gothic]2.052,00 zł[/FONT] Quote
tu_ania_tu Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='tu_ania_tu']naczelnik urzędu skarbowego w mysłowicach 32,10 (sam pan naczelnik :d ) urząd skarbowy w-wa targówek 2,70 urząd skarbowy warszawa bemowo 52,10 ___________________________________________ [font=century gothic]razem [/font][font=century gothic]2.052,00 zł[/font] [font=arial]urząd skarbowy warszawa-wola 41,00 [/font][font=arial]pierwszy urząd skarbowy w toruniu 24,20 __________________________________________________ [/font][font=arial]razem: 2.117,20[/font][font=arial][/font] Quote
tu_ania_tu Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Urząd w Białogardzie chyba się pomylił..... przelali nam tytułem 1% od 2 podatników 1.706,60 zł :crazyeye: Quote
tu_ania_tu Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Jola Ramzesa można ogłaszać DO ADPOCJI! Ramzes- Caramon Czar Olbrzyma ma półtorej roku. Ramiś ma cudowny charakter, to duże dziecko, typ przylepy. Ludzi, których zna kocha, jak na doga przystało, miłością wielką, w kontaktach z obcymi jest ostrożny, dość nieśmiały, boi się mężczyzn ale bez histerii. Ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie, troszkę pływa to w prawo to w lewo, jak szczeniak, pięknie jeździ samochodem. Podobno był wychowany z dzieckiem ale dzieci w dziwny sposób go ekscytują, podobnie małe psy, z dużymi dogaduje się bez problemu. Koty goni tylko jak uciekają siedzące w miejscu go nie interesują. Preferujemy dom bez dzieci i małych psów. U Ramzesa podejrzewaliśmy problemy z bioderkami, zrobiliśmy RTG biodra ok, na chwilę obecną nie mamy się do czego przyczepić. Z uwagi na dość "dziwny" ruch stawy biodrowe i kręgosłup będą musiały zostać pod nadzorem, pies powinien trafić do właścicieli raczej statecznych niż aktywnych. Ramzes jest wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji 609-616-736 Quote
_Dunaj_ Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Żeby znalazł szybko fajny dom i mądrych, kochających ludzi, dobrze, ze to nie jest dysplazja Quote
Recommended Posts