Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
zielona góra i dolny śląsk byłby logistycznie najlepszy. coś trzeba pomyśleć

No tak.dobrze byłoby,żeby nie wozić bardzo daleko

Posted

[quote name='tu_ania_tu'][FONT=Arial]URZĄD SKARBOWY W WAŁBRZYCHU 44,60

Tychy - 125,40
Sokołów - 55,90

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Pod Mszczonowem jest jakis hotel mogę się zainteresować, a może jednego wzięłaby Joasia Górska

Ja nie mam w tej chwili miejsca.
Koło Mszczonowa jest Zielony Hotel, bardzo dobra opieka, ale tez kojce zewnętrzne.
A w Brodnicy, hotel Biały Pies u Ani, o którym pisała Tu-Ania, też bardzo dobra opieka.

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Tychy - 125,40
Sokołów - 55,90

[FONT=Arial]URZĄD SKARBOWY W SZCZYTNIE [/FONT][FONT=Arial]86,60 PLN
[/FONT]
[FONT=Arial]URZĄD SKARBOWY WARSZAWA-MOKOTÓW [/FONT][FONT=Arial]182,90 PLN
[/FONT]____________________________________________________
[FONT=arial black]RAZEM: 659 zł[/FONT]

Posted

Mam nadzieję,że masa osób, jak i ja, zakocha się od pierwszego wejrzenia w cudach,które dostaliśmy od Wioli/wiol/
i bardzo głęboko sięgnie do kieszeni:-)
jutro,na klubie,będzie można zabrać te piękności do domu:-)

Posted

:-)Witam , cieszę się bardzo ,że mogłam Was dziewczyny poznać osobiście , jesteście wspaniałe , myślę że będę się od Was wiele nauczyć

Posted

Wróciłyśmy z Anetą z wystawy o 23.30. Na miejscu przywitało nas oberwanie chmury. Wszystkie rzeczy uszyte przez Anetę sprzedane. Zdjęcia nieco później jak odgruzuję samochód. Danusiu, Nufka, Dogini - dziękuję za rzeczy na bazarki!!! Ogromnie wszystkim dziękujemy. Było bardzo sympatycznie nie bacząc na fatalną pogodę!

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Wróciłyśmy z Anetą z wystawy o 23.30. Na miejscu przywitało nas oberwanie chmury. Wszystkie rzeczy uszyte przez Anetę sprzedane. Zdjęcia nieco później jak odgruzuję samochód. Danusiu, Nufka, Dogini - dziękuję za rzeczy na bazarki!!! Ogromnie wszystkim dziękujemy. Było bardzo sympatycznie nie bacząc na fatalną pogodę!

Nie ma za co, szkoda, że wczoraj nie było takiej pogody jak dziś się zapowiada, wtedy byłaby pełnia szczęścia i pewnie dużo później wróciłybyśmy do domu :) Ważne, że potrafimy doceniać i czerpać radość z tego co mamy, mimo przeciwności. Co tam deszcz było bardzo fajnie, poznałam wielu wspaniałych ludzi, spotkałam się z przyjaciółmi i znajomymi, nawet niektórymi przypadkowo, dziękuję Dziewczyny za wszystko. No i jeszcze jedno ekipa dogowa coraz bardziej zna się w realu, tylu razem w jednym miejscu nas jeszcze nie było :multi: już nie jesteśmy dla siebie tylko wirtualnymi nickami :) Przebywając z Wami odzyskuję wiarę w ludzi, w to że razem można dużo więcej i że w ogóle można coś zrobić i stwierdzam, że ze mną wszystko w porządku. Dziękuję za spotkanie.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Aniu jesteś super pilotem :):loveu:

Jolu pozdrów Beatę, niech koniecznie zaloguje się na dogo i do nas dołączy:)

Posted

[quote name='tu_ania_tu'][FONT=Arial]URZĄD SKARBOWY W SZCZYTNIE [/FONT][FONT=Arial]86,60 PLN
[/FONT]
[FONT=Arial]URZĄD SKARBOWY WARSZAWA-MOKOTÓW [/FONT][FONT=Arial]182,90 PLN
[/FONT]____________________________________________________
[FONT=arial black]RAZEM: 659 zł[/FONT]

URZĄD SKARBOWY W TCZEWIE - 267,10 zł
URZĄD SKARBOWY W JASTRZĘBIU-ZDROJU - 7 zł
DRUGI URZĄD SKARBOWY W SZCZECINIE - 11,80 zł
DRUGI URZĄD SKARBOWY W LUBLINIE - 48,80 zł
URZĄD SKARBOWY WARSZAWA-BIELANY - 90,50 zł

RAZEM 1.084,[SIZE=3]20