Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajnie, niech szczenior szybko znajdzie dom. Widziałam ze jest już ktoś chętny. Sa tez tacy którzy mają żal że pomagają temu psu bo szczeniak a inny w typie doga był za mało w typie i został odprawiony

Posted

[quote name='tu_ania_tu'][FONT=Arial]33,10 zł URZĄD SKARBOWY WROCŁAW FABRYCZNA

[TABLE="class: contentTab"]
[TR]
[TD="class: titleCell"] 18,30 zł
[/TD]
[TD] DRUGI URZĄD SKARBOWY W RADOMIU [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
fajnie, niech szczenior szybko znajdzie dom. Widziałam ze jest już ktoś chętny. Sa tez tacy którzy mają żal że pomagają temu psu bo szczeniak a inny w typie doga był za mało w typie i został odprawiony

Aniu ta dziewczyna pomyliła organizacje. Twierdzi, że z Tobą korespondowała w sprawie jakiegoś psa w typie rasy. Napisałam, że reprezentujesz Stowarzyszenie, drugą, niezależną organizację pomagającą dogom.

Posted

Zawsze Aniu ktoś coś marudzi, dlaczego temu nie innemu, nie ma się co przejmować

Wczoraj minął miesiąc od kiedy Leoś zamieszkał z nami, dobrze, że chłopaki się dogadują :)

Taki był na poczatku smutny Gapcio

A tak jest teraz :)

Potrzebował misiąca żeby się otworzyć

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu!
Czy w tym roku mam załatwiać miejsce na nasze "stoisko" na wystawie w Białymstoku?

Przelałam 206,00 zł za bazarek "Chłop też człowiek", jak dotrą, potwierdź proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/253184-KONIEC-ROZLICZAM-Chłop-też-człowiek-–-ubierz-go-na-SDA-28-05?p=22155784#post22155784

Allu jeśli tylko macie czas i ochotę to czemu nie. pogadaj z Iwonką o pozwoleniu na zbiórkę - nasze sie kończy (jak pamiętasz ;) ) ale zdaje mi się że mówiła że już nie będzie potrzebne, ale nie jestem pewna:roll:

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Allu jeśli tylko macie czas i ochotę to czemu nie. pogadaj z Iwonką o pozwoleniu na zbiórkę - nasze sie kończy (jak pamiętasz ;) ) ale zdaje mi się że mówiła że już nie będzie potrzebne, ale nie jestem pewna:roll:

Nie, już nie będzie potrzebne - zmieniły się przepisy, trzeba tylko zgłosić, a o to zwrócę się do Iwonki P.

Posted

Niedługo Aniu go mam nadzieję poznasz, straszna lizawka z niego i zupełnie już nie ten sam wystraszony dzieciak, ładnie zaczla się blyszeć i robi się sterowlany, albo przewidywalny, reaguje na imie itd....Prawie miesiąc czasu na to potrzebowaliśmy