Alla Chrzanowska Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 atulek napisał(a):Dobrze Allu wyślę do Ciebie, ale może ktoś jeszcze reflektuje ,bo jest tego dużo może jeszcze komuś wysłać. Jak dużo to świetnie, będzie na dużo bazarków:) Quote
_Dunaj_ Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 A to Leoś :) jest z nami 3 tygodnie, taki świateczny chłopak, bo decyzja, że będzie u nas zapdła 1 maja, a gdybym nie pracowała przyjechałby 3 maja :) Poczuwa się już do obrony i pilnowania :) Uczy Cormaca praktycznych umiejętności korowania drzew, mam korniki :) Z chłopakami się świetnie dogaduje :) (wlaśnie z Geraldem zalizuje Cormaca) Quote
atulek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Też się ucieszyłam jak mi przywieżli te ubrania z Niemiec .Szkoda tylko ,że ja sama nie umiem bazarków robić. :shake: Może kiedyś się na uczę.Idę pakować paczkę.:lol: Quote
Maryna Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 _Dunaj_ napisał(a):U mnie też już 3 worki są gotowe do wysłania Danusia,chcesz,czy nie,wybieram się do Ciebie:-) Quote
_Dunaj_ Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Leoś nie zastąpił Tosia, bo tego nie da się zrobić, ale bardzo fajnie wszedł do rodziny i wszyscy są zadowolenie, a chyba Cormac najbardziej, szaleństwom nie ma końca :) A miny przy zabawie są bezcenne :) Quote
Alla Chrzanowska Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 atulek napisał(a):Też się ucieszyłam jak mi przywieżli te ubrania z Niemiec .Szkoda tylko ,że ja sama nie umiem bazarków robić. :shake: Może kiedyś się na uczę.Idę pakować paczkę.:lol: Wobec tego czekam. _Dunaj_ napisał(a):U mnie też już 3 worki są gotowe do wysłania Też możesz do mnie, jak nie wszystko, to część chociaż, żeby Joli nie zamordować. W końcu mi pomaga mąż i Małgosia. Quote
tu_ania_tu Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Maryna napisał(a):Danusia,chcesz,czy nie,wybieram się do Ciebie:-) jeśli w jakiś weekend to może się zgramy Quote
_Dunaj_ Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Maryna napisał(a):Danusia,chcesz,czy nie,wybieram się do Ciebie:-) tu_ania_tu napisał(a):jeśli w jakiś weekend to może się zgramy To czekam :) w najbliższym czasie 31 V (sobota) - pracuję,7VI (sobota) robie pokaz pierwszej pomocy na festynie, 8 VI (niedziela)mam wystawę swoich prac w Podkowie Leśnej, 14 VI (sobota) - pracuję jest turniej brydża, 22 VI(niedziela) - chyba pracuje jakieś biegi rodzinne czy coś, 28 VI (sobota) mam wystawę własnych prac w Osadzie Firleje w Osowcu Quote
tu_ania_tu Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Danusiu, pracujesz w każdy weekend?:crazyeye: Quote
Maryna Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 tu_ania_tu napisał(a):jeśli w jakiś weekend to może się zgramy Koniecznie,myślałam o Tobie Dobić się do Danusi,to sztuka,widać:-) Przyjedziemy w takim razie w niedzielę:-) Quote
tu_ania_tu Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 dokładnie, na niedzielny obiad :diabloti: żartuję oczywiście :) Może bym i AnnęEwę po drodze zgarnęła jakby miała czas. To co? w następna niedzielę może? Quote
patitek Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 http://olx.pl/oferta/dog-niemiecki-szczenie-CID103-ID5VU7l.html#7dfe5cebb4 znalazłam jakiegos mlodziaka.... Quote
_Dunaj_ Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 tu_ania_tu napisał(a):Danusiu, pracujesz w każdy weekend?:crazyeye: Za to często mam wolne piątki, a dwa dni z wyminionych nie praca tylko własna wystawa :) Maryna napisał(a):Koniecznie,myślałam o Tobie Dobić się do Danusi,to sztuka,widać:-) Przyjedziemy w takim razie w niedzielę:-) Kilka weekendow mialam wolnych, ale tak to jest w kulturze :), lipiec mam luźniejszy :) tu_ania_tu napisał(a):dokładnie, na niedzielny obiad :diabloti: żartuję oczywiście :) Może bym i AnnęEwę po drodze zgarnęła jakby miała czas. To co? w następna niedzielę może? To czekam, następną czyli 1 czerwca :) Quote
_Dunaj_ Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 To jakis absurd, napisalam odpowiedź z cytatem i wyskoczyło, że za malo znaków. Do rzeczy, widziałam malucha, śliczny wystraszony, mały ciaputek, warto byloby się zająć maluchem, jak Ania zobaczy to zdecyduje Quote
_Dunaj_ Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Trafia mnie coś jak widzę takie ogłoszenia, bo chyba wlaśnie do nas trafiła ofiara takich ogłoszęń, prawie 3 tygodnie pracy, żeby reagował na imię, nie burczał przy jedzeniu (już mu mogę w misce grzebać), nie rzucał się łapczywie na miskę z wodą, jeszcze długa droga przed nami, a i tak uważam, że ma cudowny charakter i jest przekochany jak na ten cały mentlik i mial szczęscie mogł trafic gorzej. A Gerald inna historia ale poczatek ten sam, ktos sobie produkuje szczenięta. Ja się na hodowcę nie nadaje bo to bylaby hodowla jednego miotu, ktory w calości zostaje w domu, chyba żebyscie wy je wzięły albo domy blisko Was po codzinną kontrolą Quote
wilczy zew Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 _Dunaj_ napisał(a):Ja się na hodowcę nie nadaje bo to bylaby hodowla jednego miotu, ktory w calości zostaje w domu, chyba żebyscie wy je wzięły albo domy blisko Was po codzinną kontrolą Wyobraziłam sobie 11 sceniacków w miocie ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 wilczy zew napisał(a):Wyobraziłam sobie 11 sceniacków w miocie ;) A 24 - tyle miał rekordowy miot dogów. Quote
tu_ania_tu Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):A 24 - tyle miał rekordowy miot dogów. serio?! Ale pewnie połowa nie przezyła Quote
Alla Chrzanowska Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 tu_ania_tu napisał(a):serio?! Ale pewnie połowa nie przezyła Owszem, część nie przeżyła, ale żyje więcej niż połowa, nie pamiętam dokładnie ile - 17 czy 18. Quote
wilczy zew Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Alla Chrzanowska napisał(a):A 24 - tyle miał rekordowy miot dogów. łał,to Dunaj miałaby mini schronisko :lol: Quote
Maryna Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 tu_ania_tu napisał(a):dokładnie, na niedzielny obiad :diabloti: żartuję oczywiście :) Może bym i AnnęEwę po drodze zgarnęła jakby miała czas. To co? w następna niedzielę może? Ja się dostosuję,choć dla mnie najlepsza byłaby godzinka przed południem Porywaj AE;-) Quote
_Dunaj_ Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Cormac jest z miotu 14 szczeniąt i wszystkie mają się dobrze, Tosiek też tyle bylo (ale nie przeżyły wszystkie), Gerald było 10 i chyba tylko on z acłej rodziny żyje (świat jest mały jak już trafil do nas to dowiedziałam się, gdzie się urodził), a znajomej wyżlica miała 18 i wszystkie przeżyły Quote
Recommended Posts