Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to Leoś :) jest z nami 3 tygodnie, taki świateczny chłopak, bo decyzja, że będzie u nas zapdła 1 maja, a gdybym nie pracowała przyjechałby 3 maja :)

Poczuwa się już do obrony i pilnowania :)

Uczy Cormaca praktycznych umiejętności korowania drzew, mam korniki :)

Z chłopakami się świetnie dogaduje :) (wlaśnie z Geraldem zalizuje Cormaca)

Posted

Też się ucieszyłam jak mi przywieżli te ubrania z Niemiec .Szkoda tylko ,że ja sama nie umiem bazarków robić. :shake: Może kiedyś się na uczę.Idę pakować paczkę.:lol:

Posted

Leoś nie zastąpił Tosia, bo tego nie da się zrobić, ale bardzo fajnie wszedł do rodziny i wszyscy są zadowolenie, a chyba Cormac najbardziej, szaleństwom nie ma końca :)

A miny przy zabawie są bezcenne :)

Posted

atulek napisał(a):
Też się ucieszyłam jak mi przywieżli te ubrania z Niemiec .Szkoda tylko ,że ja sama nie umiem bazarków robić. :shake: Może kiedyś się na uczę.Idę pakować paczkę.:lol:

Wobec tego czekam.

_Dunaj_ napisał(a):
U mnie też już 3 worki są gotowe do wysłania

Też możesz do mnie, jak nie wszystko, to część chociaż, żeby Joli nie zamordować. W końcu mi pomaga mąż i Małgosia.

Posted

Maryna napisał(a):
Danusia,chcesz,czy nie,wybieram się do Ciebie:-)

tu_ania_tu napisał(a):
jeśli w jakiś weekend to może się zgramy

To czekam :) w najbliższym czasie 31 V (sobota) - pracuję,7VI (sobota) robie pokaz pierwszej pomocy na festynie, 8 VI (niedziela)mam wystawę swoich prac w Podkowie Leśnej, 14 VI (sobota) - pracuję jest turniej brydża, 22 VI(niedziela) - chyba pracuje jakieś biegi rodzinne czy coś, 28 VI (sobota) mam wystawę własnych prac w Osadzie Firleje w Osowcu

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
jeśli w jakiś weekend to może się zgramy

Koniecznie,myślałam o Tobie
Dobić się do Danusi,to sztuka,widać:-)
Przyjedziemy w takim razie w niedzielę:-)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Danusiu, pracujesz w każdy weekend?:crazyeye:

Za to często mam wolne piątki, a dwa dni z wyminionych nie praca tylko własna wystawa :)

Maryna napisał(a):
Koniecznie,myślałam o Tobie
Dobić się do Danusi,to sztuka,widać:-)
Przyjedziemy w takim razie w niedzielę:-)

Kilka weekendow mialam wolnych, ale tak to jest w kulturze :), lipiec mam luźniejszy :)

tu_ania_tu napisał(a):
dokładnie, na niedzielny obiad :diabloti: żartuję oczywiście :)
Może bym i AnnęEwę po drodze zgarnęła jakby miała czas.

To co? w następna niedzielę może?

To czekam, następną czyli 1 czerwca :)

Posted

To jakis absurd, napisalam odpowiedź z cytatem i wyskoczyło, że za malo znaków.

Do rzeczy, widziałam malucha, śliczny wystraszony, mały ciaputek, warto byloby się zająć maluchem, jak Ania zobaczy to zdecyduje

Posted

Trafia mnie coś jak widzę takie ogłoszenia, bo chyba wlaśnie do nas trafiła ofiara takich ogłoszęń, prawie 3 tygodnie pracy, żeby reagował na imię, nie burczał przy jedzeniu (już mu mogę w misce grzebać), nie rzucał się łapczywie na miskę z wodą, jeszcze długa droga przed nami, a i tak uważam, że ma cudowny charakter i jest przekochany jak na ten cały mentlik i mial szczęscie mogł trafic gorzej. A Gerald inna historia ale poczatek ten sam, ktos sobie produkuje szczenięta. Ja się na hodowcę nie nadaje bo to bylaby hodowla jednego miotu, ktory w calości zostaje w domu, chyba żebyscie wy je wzięły albo domy blisko Was po codzinną kontrolą

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Ja się na hodowcę nie nadaje bo to bylaby hodowla jednego miotu, ktory w calości zostaje w domu, chyba żebyscie wy je wzięły albo domy blisko Was po codzinną kontrolą

Wyobraziłam sobie 11 sceniacków w miocie ;)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
dokładnie, na niedzielny obiad :diabloti: żartuję oczywiście :)
Może bym i AnnęEwę po drodze zgarnęła jakby miała czas.

To co? w następna niedzielę może?

Ja się dostosuję,choć dla mnie najlepsza byłaby godzinka przed południem
Porywaj AE;-)

Posted

Cormac jest z miotu 14 szczeniąt i wszystkie mają się dobrze, Tosiek też tyle bylo (ale nie przeżyły wszystkie), Gerald było 10 i chyba tylko on z acłej rodziny żyje (świat jest mały jak już trafil do nas to dowiedziałam się, gdzie się urodził), a znajomej wyżlica miała 18 i wszystkie przeżyły