Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shanara']Dziewczyny, Jaga Szłapka hod. Jag-Sza podarowała dla adopcji na Bazarki niemieckie biuletynu doga z lat 1986-1889 (mniej więcej). Większość w bardzo dobrym stanie, niektóre nadgryzione zębem czasu a kilka zębem doga :lol:. W biuletynach oprócz zdjęć jest sporo ciekawych artykułów. Wydawnictwo chyba już w tej chwili nie do zdobycia na "wolnym rynku"
Kogo mogę uszczęśliwić i przesłać mu to? :diabloti:[/QUOTE]
Mnie:-).......

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Proponowałabym Iza byś zrobiła zdjęcia i podesłałą je Marynie. Skoro to po niemiecku to nie wiem czy będą chetni więc szkodza kasy na wysyłkę.
Jak na bazarku nie wypalą to może na Allegro by się udało je sprzedać. Chyba Alla robiła też aukcję z kalendarzen na Ebayu, więc może potem tan byśmy spróbowały[/QUOTE]
Nie zauważyłam,tak,tak też może byc

Posted

A Lbn pewnie dopiero rozliczą jak zrobię korektę tego 1 grosza który się US nie zgadza...parodia-upominanie się o 1 grosz ponosząc koszta ok 20zł jak mówi moja księgowa..

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Wydaje mi się, ze powinniśmy pokazać ile podarowali nam podatnicy z 1%, a że już jest pierwsza wpłata to zaczynam :)

71 zł - US w Piasecznie
[FONT=Arial]18 zł URZĄD SKARBOWY WARSZAWA-MOKOTÓW

Posted

Norel napisał(a):
A Lbn pewnie dopiero rozliczą jak zrobię korektę tego 1 grosza który się US nie zgadza...parodia-upominanie się o 1 grosz ponosząc koszta ok 20zł jak mówi moja księgowa..

żart normalnie.

Posted

[quote name='Maryna']Zrobiłam ogłoszenia dla Jasia i Tolusia-Allu,jak wrócisz,zapisz do 07.06

[quote name='Maryna']Zrobiłam ogł dla Sama,Alla jak wrócisz-zapisz do 8.05

Wróciłam - zaznaczyłam.

[quote name='tu_ania_tu'][FONT=Arial]18 zł URZĄD SKARBOWY WARSZAWA-MOKOTÓW

[quote name='tu_ania_tu']Wydaje mi się, ze powinniśmy pokazać ile podarowali nam podatnicy z 1%, a że już jest pierwsza wpłata to zaczynam :)

71 zł - US w Piasecznie

Fajny pomysł Aniu! Będę zapisywała na 1 stronie.

Posted

atulek napisał(a):
Dziewczyny mam trochę ubrań wiem, że bazarki z ubraniami nie bardzo idą ,ale może chcecie to podajcie adres na pw do kogo wysłać.

Możesz do mnie - Alla Chrzanowska, ul. Jarzębinowa 18/62, 15-793 Białystok (adres do pracy, więc podaję go tu)