Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, on urósł ale chyba nidgy nie dorośnie, to bardzo fajne ale i męczące bywa, bo się cielaczek zachowuje cały czas jak kilkumiesięczne szczenię. Mozna godzinami się z nim bawić i popłakać ze śmiechu co ten komediant wyprawia, ale jak w czasie spaceru sobie bryknie na smyczy bo mu coś do główki wpadnie to już gorzej. Przez tego małego waraiata wszystkie głupieją, dziś Tosiek wywalił się do góry kołami i go zaczepiał, a wczoraj Gerald z piłką brykał identycznie jak Cormac (właściwie z resztkami piłki), a przcież Gerald już czasem ledwie łazi i nigdy w zyciu nie chciał bawić się zbawkami. Cormac to wulkan enegetyczny, myslę, że jednak duzy ogrodzony teren nas ratuje, bo same spacery to za mało, jakby nie miał kumpli i podwórka to mógłby być pies demolka. Może kiedyś uda się spotkanie, bo ponoć Cleo u Kasi i Cymeria u Krzysztofa w Tarnowskich Górach mają identyczne chraktery, taki tercet egzotyczny. Dzisiaj dał mi pilę rzuciłam mu złapał i na słowo daj zaczął się droczyć i biegać z piłką, zrobił trzy rundy dookoła domu, ale nie po prostym tylko zaliczył ziemiankę i oczywiście stół przed domem, taki tor przeszkód. W lesie przewrócone drzewo wszystkie starają się ominąć Cormac nie, szkoda, że nigdzie w poblizu nie ma toru agility bo chyba by mu się spodobało.

Posted

:multi:Witam i składam wszystkim serdeczne życzenia z okazji nadchodzących świąt, obyście wszyscy dalej byli tacy wspaniali
Dzisiaj mija 6 miesięcy od przyjazdu Borysa do Warszawy:lol: .............i ciągle nie mogę wyjść z podziwu, że jest taki wspaniały

Posted

I wzajemnie Iwonko - dobrych i pełnych uśmiechu Świąt!
Tak 17 października Borys pojechał po swoje szczęście, po miłość, po własny Dom u cudownych ludzi. Kiedy wsadziłam go do Waszego samochodu, serce mi drgnęło. Ale kiedy zobaczyłam z jaką ufnością położył Ci główkę na ramieniu - wiedziałam, że jego tułaczka się skończyła, że za to, ile wycierpiał w swoim krótkim życiu dostał nagrodę - Was. I dziękuję Wam za to. Dziękuję też Boryskowi - za znajomość z Tobą, wyjątkową Osobą.
A na zdjęciu - pełnia zaufania. Ukochana Pańcia, jak chce, to może i w pysiu pogrzebać;)

Więcej zdjęć na wątku Borysa: http://www.dogomania.pl/forum/threads/203165-G%C5%82odzone-dogi-jest-wyrok-Nie-ma-DOMKU!/page55

Posted

Wszystkiego co najlepsze dla Boryska i jego rodziny :)

My dziś też świętujemy, nasz kochany Tosiu kończy 4 latka - jak ten czas szybko leci, niedawno był malutki :loveu: