mdk8 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 zapraszam na bazarek dla staruszki Kasji http://www.dogomania.pl/forum/threads/252215-Nowe-kosmetyki-ORIFLAME-dla-Kasji-do-14-kwietnia-do-21-00 Quote
tu_ania_tu Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='Maryna']Zrobiłam ogł dla Kazia-dobrze,że dopatrzyłam,że już tekst jest Alla-zapisz do26.04[/QUOTE] jejku, specjalnie nie prosiłam o ogłoszenia. Kazik jedzie jutro do hotelu w Zabrzu, numer do Iwony trzeba podać Quote
Maryna Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='tu_ania_tu']jejku, specjalnie nie prosiłam o ogłoszenia. Kazik jedzie jutro do hotelu w Zabrzu, numer do Iwony trzeba podać[/QUOTE] O masz.Kasia chowano napisała,że trzeba no nic,zrobię nowe,aktualne Quote
_Dunaj_ Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Wszsytkie się pieknie prezentują, ale Toluś budzi we mnie szczególną słabość bo jate taki bardzo podobny do Geralda, jeśli jeszcze ma podobny chrakter to jeśli ktoś odda mu serce i kawałek kanapy zdobędzie skarb :) Jasiu to taki diamencik, ktory trzeba oszlifować :) Sam już dawno podbił moje serce, wiem że my byśmy się dogadali, gorzej mogłoby być z chlopcami mam na myśli psie stado. az dziwne że jeszcze nikt się o niego stara. Wiem, że Sam chce sam zdecydować kogo pokocha, ale im trudniejsza miłość do zdobycia tym cenniejsza :) Kazik wygląda na zawadiakę z pewnością wprowadzi wiele rdości i nieco zamieszania do każdego domu, ale dzięki temu życie nie będzie monotonne :) Czterech wpsaniałych - jak dla mnie to czterech muszkietrów tylko, ktory jest który a może Sam - Dartanian (nie znam pisowni) Toluś - Atos, Jasiek - Portos, Kazik - Aramis :) Czy macie inne skojarzenia? Edited April 6, 2014 by _Dunaj_ Quote
Maryna Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Nie mam czasu na razie nawet na skojarzenia:-)ale podsumowanie bardzo mi się podoba No i ze wzgl.oczywistych Toluś mi najbliższy A tymczasem zapraszam- http://www.dogomania.pl/forum/threads/252239-Filmy-znane-i-lubiane-2z%C5%82-SDA-15-04-do-20godz Quote
chowano Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='tu_ania_tu']jejku, specjalnie nie prosiłam o ogłoszenia. Kazik jedzie jutro do hotelu w Zabrzu, numer do Iwony trzeba podać[/QUOTE] [quote name='Maryna']O masz.Kasia chowano napisała,że trzeba no nic,zrobię nowe,aktualne[/QUOTE] ja tylko Pauliny ogłoszenie przekopiowałam, żeby nie zginął opis i zapomniałam napisać, że póki co nie ogłaszać. Quote
chowano Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='tu_ania_tu']będzie się Paulina miała:diabloti:[/QUOTE] nie przeszkadza jej to, że dzwonią twierdzi, że skoro powiedziała A to i B być musi;-) aaa i Paulina poleca się na przyszłość:-) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='chowano']nie przeszkadza jej to, że dzwonią twierdzi, że skoro powiedziała A to i B być musi;-) aaa i Paulina poleca się na przyszłość:-)[/QUOTE] Podziękuj Paulinie serdecznie od nas!!! Quote
tu_ania_tu Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Dziewczyny, Kamila (Kami&Arica) ma czerniaka. Dobre myśli bardzo potrzebne! Quote
Maryna Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ojesuuuuuuu Wysyłam całą masę,z całej siły trzymam.. Quote
tu_ania_tu Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 nie mogę się ogarnąć po tej wiadomości. Znam Kamilę osobiście, to jeden z pierwszych dogowych kontaktów, byłam u niej w domu kilka razy, 5 lat temu spędziłam urlop w jej wiosce i razem na spacery chodziłyśmy. Zawsze gotowa pomóc. Musi jej się udać, ma trzydzieści pare lat, małą córeczkę, dwa psy.... nie mogę Quote
Alla Chrzanowska Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 O mój Boże!!!! Z całego serca, z całej duszy trzymam kciuki i ogrom pozytywnych myśli!!! Quote
_Dunaj_ Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 O Boże!!!!!!!Nie znam jej osobiście, ale ślę pozytywne myśli i trzymam kciuki do bialości, musi jej się udać, ma tu jeszcze sporo do zrobienia, dziecko do wychowania.............. Quote
Norel Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 :( .............................................. Ania przelałam za koszulkowy http://www.dogomania.pl/forum/threads/251959-Autorskie-odjechane-psie-koszulki-%29-SDA-29-03-g-20-00?p=22000004#post22000004 Quote
Alla Chrzanowska Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Zapraszam na pachnący bazarek - mydełka, olejki zapachowe, pachnące saszetki, podgrzewacze, aromatyzowana woda do prasowania - http://www.dogomania.pl/forum/threads/252257-Aromaty-i-zapachy-myde%C5%82ka-olejki-edycja-XII-na-SDA-do-17-04 Quote
AnnaEwa Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='tu_ania_tu']nie mogę się ogarnąć po tej wiadomości. Znam Kamilę osobiście, to jeden z pierwszych dogowych kontaktów, byłam u niej w domu kilka razy, 5 lat temu spędziłam urlop w jej wiosce i razem na spacery chodziłyśmy. Zawsze gotowa pomóc. Musi jej się udać, ma trzydzieści pare lat, małą córeczkę, dwa psy.... nie mogę[/QUOTE] Cholera jasna! Wczoraj córka mojej koleżanki z wyjątkowo wrednym rakiem. Teraz to. Kurcze, wysyłam, co mam pozytywnego. Bardzo mocno trzymam kciuki! Quote
Nufka Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 :multi:Dziękuję za piękne kubeczki.............oj dobrze się z nich pije poranną kawę Quote
Alla Chrzanowska Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Nufka']:multi:Dziękuję za piękne kubeczki.............oj dobrze się z nich pije poranną kawę[/QUOTE] Prawda? My też z nich pijemy rano kawkę:) Quote
Norel Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 My herbatkę na wieczór bo kawka w nim dla mnie za duża ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 Dziewczyny! Mam ogromną prośbę - nie kupujcie u mnie na bazarkach, jeśli nie możecie zapłacić w terminie. Zawsze robię przelew 8 dnia po zakończeniu bazarku. W regulaminie dużymi literami piszę, że na wpłaty czekam 7 dni. Owszem, w wyjątkowych, wcześniej ustalonych sytuacjach, mogę założyć, ale też nie zawsze. Ale teraz zaczynam mieć z tego powodu nieprzyjemności. Stawiane są mi przez innych dogomaniaków zarzuty, że to jakaś protekcja, że to po znajomości. Stawia mnie to w bardzo niezręcznej sytuacji. Znam Was, i wiem, że w końcu zapłacicie, ale inni tego nie wiedzą i nie rozumieją, czemu za niektórych zakładam, a za innych nie. I faktycznie robi się dwuznaczność, której nie cierpię! Doradźcie mi, co mam w takiej sytuacji robić, kiedy ktoś z naszego "dożego teamu" nie wpłaca w terminie? Z tym, że przeciąganie przelewu o 2 czy 3 tygodnie nie wchodzi w grę. Takie są fakty, że utrzymujemy naszych podopiecznych obecnie głównie z bazarków (jest to około 90% miesięcznego przychodu Stowarzyszenia) Quote
Recommended Posts