Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

? Pies był agresywny bo miał na imię Killer,a po zmianie imienia nie będzie? ;)

NUFKA! bo widzę że tu wchodzisz-nie mogę się doprosić o adres do wysyłki! We wszystkich pw pisałam że proszę o niego, ale bezskutecznie..... ;)

Posted

[quote name='Norel']? Pies był agresywny bo miał na imię Killer,a po zmianie imienia nie będzie? ;)

NUFKA! bo widzę że tu wchodzisz-nie mogę się doprosić o adres do wysyłki! We wszystkich pw pisałam że proszę o niego, ale bezskutecznie..... ;)
Dag, on nie był agresywny. To przekłamanie, chyba źle babkę zrozumiałam. On był nachalny w zabawie i dwa pozostałe psy nie mogąc się od niego opędzić dawały mu wpierdziel

Posted

nooooooooo z niego taki kiler jak z Dyzia agresor ;-) a wpieprz musiał dostawać, bo ma rozerwane ucho i cały pychol w bliznach mniejszych i większych. A i wiadomość z ostatniej chwili Kazio uwziął się na maliznę Pauliny i chce ją przelecieć, stafiki wsystkie przeżyły noc Kazio również gorzej Paulina ;-)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
będzie miała go powyżej uszu po tym tygodniu

Coś ty ona z takim spokojem o nim mówi:-)...i tylko mnie uspokaja jak panikuję, że ją sąsiedzi na taczce z wioski wywalą jak on tak ryja będzie darł. Powtarza tylko, że jak z 8 astami radę daje to i jego ogarnie:-)

Posted

chowano napisał(a):
Coś ty ona z takim spokojem o nim mówi:-)...i tylko mnie uspokaja jak panikuję, że ją sąsiedzi na taczce z wioski wywalą jak on tak ryja będzie darł. Powtarza tylko, że jak z 8 astami radę daje to i jego ogarnie:-)

Powiedz jej, że jest Wielka!