Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dodzwoniłam się. Chłopak jest w typie - pani ojca widziała ale matki nie bo podobno umarła przy porodzie. W domu jest sytuacja niefajna, pani żyje z tego co z opieko społecznej dostanie. A poza tym chłopak zaczyna sobie ustawiać psie towarzystwo. Do ludzi jest fajny.
Trzeba pomóc

Posted

chowano napisał(a):
Danusiu podziwiam,że w to wierzysz...

Kasiu to bardziej próba wmówienia sobie, żeby mięsem nie ciskać i nie podnosić sobie ciśnienia za bardzo bo znowu coś mi ciśnienie skacze i serducho szwankuje. A taka autosugestia pomaga.
Lepiej napisać, ze kolejna głupiutka kobietka funduje sobie kolejnego dużego psa przy małym dziecku i braku perspektyw:diabloti:

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
dodzwoniłam się. Chłopak jest w typie - pani ojca widziała ale matki nie bo podobno umarła przy porodzie. W domu jest sytuacja niefajna, pani żyje z tego co z opieko społecznej dostanie. A poza tym chłopak zaczyna sobie ustawiać psie towarzystwo. Do ludzi jest fajny.
Trzeba pomóc

Koniecznie zanim się z amstafem i bokserem poważn ie za łby nie wezmą, bo będzie jatka

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Kasiu to bardziej próba wmówienia sobie, żeby mięsem nie ciskać i nie podnosić sobie ciśnienia za bardzo bo znowu coś mi ciśnienie skacze i serducho szwankuje. A taka autosugestia pomaga.
Lepiej napisać, ze kolejna głupiutka kobietka funduje sobie kolejnego dużego psa przy małym dziecku i braku perspektyw:diabloti:

Chyba że:-Dale i tak podziwiam że potrafisz sobie wmówić;-)

Aniu jak nikt inny się nie znajdzie to pogadam z Kubą i może nam uda się po niego pojechać, ale co dalej z nim?? gdzie hotel, bo do siebie to go nie wezmę, nawet na chwilę, bo by musiał w toalecie siedzieć

Posted

umówiłam się z panią że zrobi zdjęcia innym telefonem, ale to za pare dni, bo trzeba telefon zorganizować, nie ma dostępu do internetu i nie ma kasy na doładowanie telefonu. Ja pierdziele...

Posted

Kasiu a jakby trzeba było go do hotelu do Zabrza zabrać.... pojechalibyście po niego a z Wrocka Iwona Paprocka by go odebrała.
Kurcze, taka tam dziura, żadnego hotelu, który współpracuje z organizacjami. Kombinuje jeszcze by go do Zielonej Góry, do hotelu w którym była Kropka zawieźć, bo to tylko 110 km.

Posted (edited)

Nufka napisał(a):
:placz:Chcę zapłacic za kubeczki, ale nie wiem jak, nie dostałam żadnego maila....HELP

Spokojnie Iwonko! Dagmara na pewno Ci wyśle PW z danymi do wpłaty:)
Na wszelki wypadek zapytam jednak, czy sprawdzasz pocztę na dogomanii? U góry, po prawej stronie masz zakładkę "POWIADOMIENIA". Tam znajdziesz wysłane do Ciebie maile:)

Edited by Alla Chrzanowska
Posted

:multi:Już mam, wszystko wiem, przeleję dzisiaj. Jeszcze tylko dwa słowa o Borysie, odkryłam,jego fascynacje piszczącą piłeczką, nikomu jej nie chce oddać /tylko ja mogę wyciągnąć mu ją z pyska/ , jak ja dostał to pilnował przez cała noc, skubany, nawet ze mną nie spał - czuje się zdradzona