tu_ania_tu Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 dodzwoniłam się. Chłopak jest w typie - pani ojca widziała ale matki nie bo podobno umarła przy porodzie. W domu jest sytuacja niefajna, pani żyje z tego co z opieko społecznej dostanie. A poza tym chłopak zaczyna sobie ustawiać psie towarzystwo. Do ludzi jest fajny. Trzeba pomóc Quote
_Dunaj_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 chowano napisał(a):Danusiu podziwiam,że w to wierzysz... Kasiu to bardziej próba wmówienia sobie, żeby mięsem nie ciskać i nie podnosić sobie ciśnienia za bardzo bo znowu coś mi ciśnienie skacze i serducho szwankuje. A taka autosugestia pomaga. Lepiej napisać, ze kolejna głupiutka kobietka funduje sobie kolejnego dużego psa przy małym dziecku i braku perspektyw:diabloti: Quote
_Dunaj_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 tu_ania_tu napisał(a):dodzwoniłam się. Chłopak jest w typie - pani ojca widziała ale matki nie bo podobno umarła przy porodzie. W domu jest sytuacja niefajna, pani żyje z tego co z opieko społecznej dostanie. A poza tym chłopak zaczyna sobie ustawiać psie towarzystwo. Do ludzi jest fajny. Trzeba pomóc Koniecznie zanim się z amstafem i bokserem poważn ie za łby nie wezmą, bo będzie jatka Quote
chowano Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 _Dunaj_ napisał(a):Kasiu to bardziej próba wmówienia sobie, żeby mięsem nie ciskać i nie podnosić sobie ciśnienia za bardzo bo znowu coś mi ciśnienie skacze i serducho szwankuje. A taka autosugestia pomaga. Lepiej napisać, ze kolejna głupiutka kobietka funduje sobie kolejnego dużego psa przy małym dziecku i braku perspektyw:diabloti: Chyba że:-Dale i tak podziwiam że potrafisz sobie wmówić;-) Aniu jak nikt inny się nie znajdzie to pogadam z Kubą i może nam uda się po niego pojechać, ale co dalej z nim?? gdzie hotel, bo do siebie to go nie wezmę, nawet na chwilę, bo by musiał w toalecie siedzieć Quote
tu_ania_tu Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 umówiłam się z panią że zrobi zdjęcia innym telefonem, ale to za pare dni, bo trzeba telefon zorganizować, nie ma dostępu do internetu i nie ma kasy na doładowanie telefonu. Ja pierdziele... Quote
_Dunaj_ Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 I pewnie na jedzenie dla psow też nie ma, kurcze dobrze, że resztki rozumu zachowała i chce oddać Quote
Alla Chrzanowska Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Zapraszam na nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251956-Butik-wiosenny-SDA-02-04?p=21998539#post21998539 Quote
Alla Chrzanowska Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Aniu! Zrobiłam przelew za bazarek z notesikami w kwocie 422,00, jak dotrze, potwierdź proszę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251525-KONIEC-ROZLICZAM-Notesy-z-dogami-SDA-20-03?p=21943875#post21943875 Quote
Norel Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 To w sumie pozytyw że chce go oddać a nie sprzedać-żeby chociażby mieć na doładowanie telefonu..... Zapraszam serdecznie http://tiny.pl/q44h9 Quote
tu_ania_tu Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Kasiu a jakby trzeba było go do hotelu do Zabrza zabrać.... pojechalibyście po niego a z Wrocka Iwona Paprocka by go odebrała. Kurcze, taka tam dziura, żadnego hotelu, który współpracuje z organizacjami. Kombinuje jeszcze by go do Zielonej Góry, do hotelu w którym była Kropka zawieźć, bo to tylko 110 km. Quote
Nufka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 :placz:Chcę zapłacic za kubeczki, ale nie wiem jak, nie dostałam żadnego maila....HELP Quote
Maryna Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Dostaniesz.. Zrobiłam ogł dla Aragona,zapisz,Allu do 20,04 Quote
Alla Chrzanowska Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 (edited) Nufka napisał(a)::placz:Chcę zapłacic za kubeczki, ale nie wiem jak, nie dostałam żadnego maila....HELP Spokojnie Iwonko! Dagmara na pewno Ci wyśle PW z danymi do wpłaty:) Na wszelki wypadek zapytam jednak, czy sprawdzasz pocztę na dogomanii? U góry, po prawej stronie masz zakładkę "POWIADOMIENIA". Tam znajdziesz wysłane do Ciebie maile:) Edited March 25, 2014 by Alla Chrzanowska Quote
Nufka Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 :multi:Już mam, wszystko wiem, przeleję dzisiaj. Jeszcze tylko dwa słowa o Borysie, odkryłam,jego fascynacje piszczącą piłeczką, nikomu jej nie chce oddać /tylko ja mogę wyciągnąć mu ją z pyska/ , jak ja dostał to pilnował przez cała noc, skubany, nawet ze mną nie spał - czuje się zdradzona Quote
Alla Chrzanowska Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Ciesz się, że adopcyjny dog umie się czymś bawić. Nie wszystkie psiaki to potrafią. A Borys ma szczególną słabość do piłek. Tak miał już u Grety:) Quote
chowano Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Aniu przekręcam Kubę żeby se tą szkołę odpuścił i na dobrej drodze jestem, więc może jakoś to ogarniemy, ale nie obiecuję Quote
Alla Chrzanowska Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Tylko błagam - zmieńcie mu imię, na jakiekolwiek, aby mniej "zabójcze". Quote
Maryna Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Imię najmniejszy problem,trzymam,żeby udało się zabrać malucha.Wygląda na bardzo zagubionego Quote
Alla Chrzanowska Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Oczywiście, można imienia nie zmieniać, ale wtedy, proszę, nie dziwcie się, że pies będzie agresywny. Quote
Maryna Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Aaaalla,no przecież nie mówię,że nie zmieniac,tylko najpierw mieć psa w rękach:-) Quote
chowano Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 jeżeli inny transport nie wypali pojedziemy z Kubą po niego w pn albo we wtorek Quote
Recommended Posts