Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wczoraj rozmawiałam z wetką-ich znajomi mają parę dogów i marzyli o ich dzieciach...No i w końcu sobie te dzieci zrobili i.... teraz mają 3 dorosłe samce oprócz tatusia,oczywiście nie wykastrowane, z których zwł.jeden ma zapędy dominacyjne i co chwila mają jatki-choć najczęściej synio tatusia szarpie.A jak to ona mówi-chyba nie bardzo mają rękę do dogów-czytaj nie radzą sobie. Nie bardzo wiedziałam co mam powiedzieć na taką głupotę-powinni szybko oddać te upragnione "maluszki"-ciekawe za ile przydarzy się porządne nieszczęście. Bo dozio panią wetkę bardzo porządnie zaatakował była w lekkim szoku bo myślała "że to takie ciapy"... Ludzie to mają pomysły:roll: Jak nie wyciachać 4 samców mając do nich do towarzystwa nieciętą sukę...:crazyeye:

Posted

Norel napisał(a):
Ja wczoraj rozmawiałam z wetką-ich znajomi mają parę dogów i marzyli o ich dzieciach...No i w końcu sobie te dzieci zrobili i.... teraz mają 3 dorosłe samce oprócz tatusia,oczywiście nie wykastrowane, z których zwł.jeden ma zapędy dominacyjne i co chwila mają jatki-choć najczęściej synio tatusia szarpie.A jak to ona mówi-chyba nie bardzo mają rękę do dogów-czytaj nie radzą sobie. Nie bardzo wiedziałam co mam powiedzieć na taką głupotę-powinni szybko oddać te upragnione "maluszki"-ciekawe za ile przydarzy się porządne nieszczęście. Bo dozio panią wetkę bardzo porządnie zaatakował była w lekkim szoku bo myślała "że to takie ciapy"... Ludzie to mają pomysły:roll: Jak nie wyciachać 4 samców mając do nich do towarzystwa nieciętą sukę...:crazyeye:

Wczesnie stwierdzili,ze sobie nie radzą :angryy:

Beda miec kolejne dzieci....

Posted

Kurcze miałam sunię chrcicę i psa charata nie odjajczone i nie sterylizowane, to jeszcze jak myslalam, że hodowlę będę miała, ale teraz przy trzech dogach nie wyobrażam sobie mieć suni niesterylizowanej, żadnej, chociaz moje są raczej spokojne i nie mam typowego dominanta, ostatnia potyczka była ewidentną winą mojego TZta. Tosiek z Geraldem w okresie dorastania starły się dwa razy i spokój, Cormac narazie "macho" za sukienką mamusi, bo raczej ustępuje i spitala

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Wpadak Cormaca, przyłapany na gorącym ucznku jak spi w łóżku w sypialni, już teraz wiem kto spi w moim łóżeczku
jak jestem w pracy :)

Łóżeczka Ci pilnuje :-)

Posted

Cormac padnięty po spacerze, zjadł i zasnął jak stał nawet nie potrzebne było ani posłanie, ani kanapa, ani łóżeczko:) przespal tak pół nocy i przeszedł na posłanie, a rano nie chcial wstać na śniadanie, robil minę "mamusiu jeszcze chwilkę" :)

Posted

wilczy zew napisał(a):
To Korniszonek sobie pobiegał :-) a rano miał zakwasy :evil_lol:

Niestety nie :evil_lol: on sobie tak pobiega, padnie, a potem znowu wulkan energii i dłuuuuuugooooooo trzeba czekać na kolejną chwilę spadku formy :)

Posted

Czy ktoś mógłby mi coś poradzić :multi:na łupież u Borysa, myję go szmatką i gąbką szamponem dla piesów, ale niestety pojawił się....