Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odeszli rówieśnicy, odeszli dzień po dniu, obaj o krok przed 6 urodzinami, obaj mieli wspaniałe domy, które stworzyli im nad wyraz dojrzali młodzi ludzie, obaj zabrani przez dwie największe zmory. Nero ['], Gizmo ['] biegajcie za Tęczowym Mostem

Posted

wszystko wskazuje na to, ze od weekendu bedziemy miec pod opieka młodziutka rodowodową wysterylizowaną sunię merle. Właściciele zawiozą (ponad 300 km) ją do hoteliku w Zabrzu, w którym jest jeszcze Bandos. Szczegóły wkrótce

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
a jednak nie przyjedzie :)
pani szukała dwutorowo pomocy i dzisiaj FRD zaproponowało jej hotel gdzieś bliżej.

I dobrze,choc taka dziewuszka pewnie błyskawicznie znajdzie nowy dom

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
a jednak nie przyjedzie :)
pani szukała dwutorowo pomocy i dzisiaj FRD zaproponowało jej hotel gdzieś bliżej.

Cóż Aniu, w sumie dobrze, zaopiekowana, a kosztów nie będzie :)

Alla Chrzanowska napisał(a):
No tak, nie jest dobrze, ale to jeszcze nic w porównaniu z tym, że hmmm zużyty kawałek papieru toaletowego zamiast wrzucić do sedesu, położyłam, Bóg raczy wiedzieć dlaczego, do zlewu...
Dziękuję Joluś!

Alluś, to jeszcze nic ja już telefon i klucze w lodówce i chlebowniku znajdowałam i to tylko i wyłacznie dzięki niesamowitej koncentracji na zasdzie "cofania się po własnych krokach" inaczej nigdy bym sama na to nie wpadła

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
No tak, nie jest dobrze, ale to jeszcze nic w porównaniu z tym, że hmmm zużyty kawałek papieru toaletowego zamiast wrzucić do sedesu, położyłam, Bóg raczy wiedzieć dlaczego, do zlewu...
Dziękuję Joluś!

Allu wydaje mi się, że to normalne jak człowiek ma za dużo nieszczęścia na głowie to robi same absurdalne rzeczy

Posted

Takie dostałam,może się przyda

Witam, mam salon pielęgnacji dla zwierząt w Pile. Chciałam zaproponować Państwu współpracę. Każdy pies adoptowany może korzystać u mnie z pielęgnacji z 20 % rabatem. Jeżeli Państwa fundacja będzie zainteresowana proszę o kontakt 663351901 w tygodniu.

Posted

Maryna napisał(a):
Takie dostałam,może się przyda

Witam, mam salon pielęgnacji dla zwierząt w Pile. Chciałam zaproponować Państwu współpracę. Każdy pies adoptowany może korzystać u mnie z pielęgnacji z 20 % rabatem. Jeżeli Państwa fundacja będzie zainteresowana proszę o kontakt 663351901 w tygodniu.

chyba średnio.....