Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam złożyć reklamację na towary z bazarku Aromaty. Nawąchałam się tych relaksujacych i odprężających zapachów...i tak mi się błogo zrobiło, że teraz nic mi się robić nie chce :evil_lol:

P.s. Czekam na kolejną edycję :eviltong:

Posted

[quote name='Shanara']Chciałam złożyć reklamację na towary z bazarku Aromaty. Nawąchałam się tych relaksujacych i odprężających zapachów...i tak mi się błogo zrobiło, że teraz nic mi się robić nie chce :evil_lol:

P.s. Czekam na kolejną edycję :eviltong:[/QUOTE]

Ale mnie przestraszyłaś:crazyeye: Już myślałam, że coś naknociłam...

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Ale mnie przestraszyłaś:crazyeye: Już myślałam, że coś naknociłam...[/QUOTE]
Hłe,hłe..:diabloti:.teraz muszę dokupić sobie zapachów dodających energię

Posted

W styczniu 2014 SDA opieką objęło:

Styczeń 2014
Aragon (czarny, 7 lat) – od 1.01 do 31.01. – w hotelu Canis
Sam (żółty, ok. 4 lat) – od 1.01 do 31.01 – hotel Sfora Prezesa
Tolek (merle, ok. 3 lat) – od 01.01. do 31.01 – w hotelu Canis
Dream (błękit, 4 lata) – od 01.01 do 11.01 – w hotelu na Śląsku
Kropka (arlekinka, ok. 4 lat) – od 01.01. do 10.01 – w hotelu w Zielonej Górze
Bunia (czarna, 1 rok) – od 01.01 do 11.01 – w hotelu Canis
Dyzio (czarny, 1 rok) – od 06.01 do 31.01 – w hotelu Canis
Jaś (merle, ok. 3 lat) – od 24.01 do 31.01 – w hoteliku Psanatorium

Posted (edited)

Aragon-ciągle czeka

Sam-ciągle czeka
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/FONT]

Toluś-ciągle czeka

Dream-znalazł dom

Kropka-znalazła dom

Bunia-znalazła dom

Dyzio-jeszcze w hotelu

Jaś-ciągle czeka
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT][SIZE=4][FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3][FONT=Times New Roman][SIZE=4][SIZE=4][SIZE=5]
[/FONT][/FONT]

Edited by Maryna
Posted

To jak nikt nie zakupi na aukcji to ja zawsze będę w odwodzie :) -usiłuje juz przetestować wszelkie kalosze -włącznie z myśliwskimi i piankowymi.Jeszcze nie znalazłam takich które by mi wytrzymały rok i nie pękła albo podeszwa a najczęściej to zgięcie gdzie podbicie przechodzi w cholewkę:mad:

Posted

kurcze, u mnie piankowe rewelacyjnie się spisują. rozmawiałyśmy już o tym, wiem ze ty dużo więcej w nich chodzisz, ja w sumie to ok 3 godzin dziennie. No ale może przy takim użytkowaniu to żadne długo nie pociągną

Posted

Eeee, kurcze-leśnicy tez często cały dzień śmigają w kaloszkach, no musi COŚ wytrzymywać:evil_lol: Na razie sezon wytrzymuja mi trapery myśliwskie takie z ogumowanym dołem.Ale latem ciężko w ocieplanych chodzić jak jest błotko..

Posted

może masz specyficzną stopę/chód. Nie napisałabym tego gdybym sama nie miała tego problemu - KAŻDE ale to KAŻDE buty trekkingowe pękają mi w tym samym miejscu w niecały rok. I nie ważne czy to są buty za 500 zł czy za 100. Jedne drogie reklamowałam i się udało, drugie miałam tanie więc olałam, trzecie drogie reklamowałam ale się wyparli, mam teraz czwarte tanie kupione w Lidlu we wrześniu i juz widzę że znowu w tym "świętym" miejscu puszczają.
Dowodem na specyfikę stopy czy chodu jest też to że takie same jat te drugie drogie kupiła sobie moja koleżanka w tym samym czasie i jej są całe a równie często użytkowane jak moje.

Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, wszystkie inne buty mam latami, w szpilkach zapierdzielam, kalosze w okresie jesienno-zimowy też non stop i wszystkie są całe trekingi po roku do śmieci

Posted

są kołdry dla psów do wzięcia w wa-wie. Wezmę kilka dla Agaty do hotelu (jeszcze nie wiem jak jej je przekażę), bo u niej to ciągła wymiana posłań. Ostatnio Bunia a teraz Dyzio drybeda porwał :mad:

Posted

[quote name='tu_ania_tu']są kołdry dla psów do wzięcia w wa-wie. Wezmę kilka dla Agaty do hotelu (jeszcze nie wiem jak jej je przekażę), bo u niej to ciągła wymiana posłań. Ostatnio Bunia a teraz Dyzio drybeda porwał :mad:[/QUOTE]

Kurierem - dogadamy się telefonicznie z Magolek