Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zginął tragicznie Vasco ['] Psiur, którego nie było na stronie.... pomagały mi przy jego adopcji Ania Akroksa i Karolina Black Blue Moon.
Zginał tragicznie wraz z dwiema suczkami z którymi mieszkał. Na skutek jakiejs awarii prądu albo chyba na skutek usuwania tej awarii płot przy posesji przewodził prąd... wszystkie 3 psy.... boże ciary mnie przeszły gdy to usłyszalam. Właściciele sprawy nie zostawiają, będą walczyć o odszkodowanie. Mógł zginąć człowiek!

Posted

Co za koszmarna historia.... Swego czasu było takie coś-facetowi zabiło wszystkie krowy w oborze! Prąd poszedł tak że łańcuchy na szyjach krów zadziałały jak przewodnik :( Wiem że miał straszne problemy i chyba nie wygrał w sądzie bo ZE cuda robił żeby wykazać że to nierealne choć miało miejsce...

Posted

Dzwoniła Pani Joanna, która wiezie Jasia. Powiedziała, że to bardzo doży, ładniejszy niż na zdjęciach i miły psiak, tylko... domaga się ciągłych pieszczot i chce siedzieć na kolankach:)
Jak tylko Maciek777 porobi zdjęcia założę mu wątek.