Maryna Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Bardzo się cieszę,że Zenuś w swoim,własnym domu.Powodzenia maluchu 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Od ponad miesiąca ma też swój domek Florek teraz Filipek :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 I Sonia jest szczęśliwa w swoim domku :) Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 O Samie ostanio cicho, ale w jego przypadku brak wiadomości to może być dobra wiadomość, bo cięzko ogranąc tego typka, co jakiś czas ma wyskoski, brawo dla domu, że daje radę i ogarnia Sama Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 I malutka drobniutka ale charkterna Dejzi :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Wspomnienie lata Dyzio, Pela i kawałek Megi :) Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Honoratka ze szcurkiem Stafnem i pilotem oczywiście, kto ma pilota ten rządzi :) Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Ciekawe co słychać u Kazika? Nie wszyscy chcą się dzielić zdjęciami i informacjami, tak bywa, ale nia ma też żadnych niepokojących sygnałów i to cieszy :) Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 A to najlepiej lubia dogi w chłodny deszczoyw wieczór, kanapa i własny ludź do przytulenia. Impuls korzysta z tego własnie :) 2 Quote
wilczy zew Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Filip leży na takim fajnym materacu. Nie wie ktoś co to za materac? To Samowi nadal zdarzają się wyskoki? Myślałam,że już się uspokoił. Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Sam ma ogromne szczęście, że trafił do tak rozsądnej rodziny, oni wiedza jak z nim postepować, ale czasem lubi postraszyć, fakt już chyba od pół roku nic nie wiadomo starszeniu, ale było kilka takich numerów, że gdyby był w innej rodzinie, mniej konsekwentnej, wytrwałej, i odpowiedzialnej lub bojaxliwej to juz by wrócił, to trudny charakter, ale wie, że musi się podporządkować i spokojnieje bardzo pwoli, on jest uparty ale bardzo mądry. 1 Quote
Norel Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Czemu fajny? Że ścieralny? Miałam jeden z ekoskóry, ale moje wolą jednak materiałowe-wylądował u Lukasa ;) tu z ekoskóry http://www.dog-legowiska.pl/wszystkie-legowiska/12-legowisko-mega-materac-big-pad-z-ekoskory.html#/kolor-piaskowy/rozmiar-xxl , na Krakvecie mieli kiedyś te materace ortopedyczne, rehabilitacyjne, tylko droższe są, a tu znalazłam że je mają http://www.poduszkiortopedyczne.com.pl/legowiska-ortopedyczne-dla-psow/75-legowisko-ortopedyczne-dla-psa.html Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Aż [popatrzyłam na materac Filipa, ale niem jak,i to materac Quote
Recommended Posts