Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Danusiu,kochana,dzięki bardzo :)

Robię to każdy przyzwoity człowiek :)

Bardzo brakuje mi psów,które od nas odeszły w ostatnim czasie (*)

Marysia

Klementynka

Gacuś

Marianek

Miśmiś

Walentynka

czekajcie  na mnie

Posted

Wiem Jolu,pisałam o tych które są, a dogi szczególnie ucza nas pokory i czerpania radości z chwili "tu i teraz" Życie jest zbyt krótkie by rozpamiętywać się w smutku i tęsknocie, terzaba zachować w pamięci tylko radosne chwile.

Posted

A teraz prośba dla zwierxolubów z Krakowa i okolic, zawsze gdzieś ktos kogoś zna. Potrzebna pomoc w wyprowadzaniu Stefanka na spcer, nie jest wymagający pół godzinki i starcza

12049296_161059510904321_339406809235471

Posted

Kilka słów o Anetce

Mieszka niedaleko Alli i często razem opiekują się psami w potrzebie, wyprowadzają je na spcery, odwiedzają. To one teraz wypełniają Jasiowi czas przyjemnościami, a wcześniej Bercie, Lilu i innym. W czasie wpsólnych spacerów Anetka robi cudne zdjęcia. Jeździ z nami na wszystkie wystawy by kwestować na dogi. Potrafi doskonale wspierać Allę jak Krzysio Hołowczyc wyprowadzi ją w pole swoimi radami :) Anetka opiekuje się podlaskimi biedami m.in. Bietką i choć to nie dog to ją pokażę, bo też szuka domu

11234913_405142296337446_475010298382054

• Upvote 2
Posted

Anetka szyje cudne rzeczy, które potem są sprzedawane na wystawach, bazarkach i aukcjach, a dochód zasila konto doże. Szyje takie cuda także dla innych potrzeb potrzebujących psów

10959412_361784477339895_265012481911775

Skopiowałam zdjęcie takiej torebeczki ale ;poszukam jakiegoś z dogowym wizerunkiem

Posted

Anetka ma w domu Poirota, to jest rodzony brat Filipka

12047093_441228339395508_711486502027101

i Lalę przygarniętą znajdę, bez kilku zębów, bez oka, tłuściutką, jest u Anetki od 3 lat i świetnie radzi sobie w szkoleniu obedience, choć już niemłoda ma ok 11 lat 

1509242_344022015782808_2977364883751185

• Upvote 2
Posted

Pokazuję jakie piekne rzeczy uszyła Anetka dla naszych podopiecznych :) to znaczy, żeby je sprzedać i dochód przeznaczyć na dogi :) Właściwie to zdjęcie archiwalne, bo wszystkie rzeczy poszły jak ciepłe bułeczki, a nawet zrobiła się lista zamóweiń na następne :)

Fartuszek

12027514_843756902405280_813596440169298

Posted

To było zaledwie kilka rzeczy, bo torebek Anetka uszyła kilkaście wzrorów, ponadto saszetki, poszewki na Jaśki, etui na książeczki psie, rękawice kuchenne i wiele, wiele innych, gdyby jeszcze były gdzieś do nabycia to zachęcam bo są super. Sama jestem szczęśliwą posiadaczką kilku rzeczy wykonanych przez Anetkę

Czasem zasatanwiam się skąd ona w tym wszystkim znajduje jeszcze czas na życie rodzinne, pracę, sen........a i zapomniałam dopisać, że czasami sama też robi bazarki i wydarzenia psie na FB

Posted

Dziękuję Ci, Danusiu, za miłe słowa :) Tym razem jednak szyłam nie tylko ja, ale i Małgosia (Magolek), która stworzyła piekne torby i fartuszki (m.in. ten z pierwszego zdjęcia). Mam nadzieje, że się rozkręci i będziemy działać wspólnie :)

• Upvote 2
Posted

Wiecie co, wiem, że to zabrzmi niekoniecznie "poprawnie politycznie", ale stanowimy niesamowity zespół. To takie szczęście, że Was spotkałam. Oczywiście, dzięki dogom :)

Uprzedziłaś mnie w wy/odpowiedzi ;)

jesteście Wspaniałym Zespołem, który skradł moje serce, jestem pełna szczerego podziwu dla Was

kibicuję od dawna i życzę wszystkiego dobrego dla Was i Waszych Maluszków  :)

• Upvote 1
Posted

I ja się dołączam do życzeń Małgosi i Danusi - bądźcie zdrowe i szczęśliwe, spełniajcie swoje marzenia, niech Wam nie zabraknie sił do działania :)