Gusiaczek Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nie, nigdy. I nikt nie wiedział czyj to był pies. To było letnisko, nad całym jeziorem było dużo ludzi wypoczywających pod namiotami. Mama szukała tego psa, chcąc podziękować właścicielom, no i w ogóle wyrazić wdzięczność. I choć samo wyciąganie mnie z jeziora widziało kilkanaście osób, nikt nie umiał pomóc w odnalezieniu tego doga. Allu, to był Twój Anioł Stróż. Nie będę się rozpisywać, ale swoje wiem. Dog w chwili zagrożenia życia pojawił się, byś mogła być tu i teraz i właśnie po to, co robisz :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Allu, to był Twój Anioł Stróż. Nie będę się rozpisywać, ale swoje wiem. Dog w chwili zagrożenia życia pojawił się, byś mogła być tu i teraz i właśnie po to, co robisz :) Bardzo możliwe. Nie jedna to taka historia w moim życiu... Prawie równo 3 lata temu miałam bardzo poważny wypadek samochodowy - z szosy zepchnął mnie TIR, mój samochód przekoziołkował 1,5 raza i zatrzymał się w rowie na boku. Oczywiście - poszedł później do kasacji, nic w zasadzie z niego nie zostało. Ludzie mnie z niego z trudem wyciągnęli. Ratownicy "obezwładnili", opatulili srebrną folią, zabronili się ruszać, mówili, że to cud, że żyję i że na pewno co najmniej pół roku spędzę w gipsie... A mi nic się nie stało. Tylko poduszka powietrzna zdarła skórę z twarzy. W szpitalu spędziłam zaledwie 3 godziny i to tylko dlatego, że lekarz nie mógł uwierzyć, że nie mam niczego połamanego i rozbił mi po dwa razy prześwietlenia wszystkiego, co tylko można. Następnego dnia w domu położyłam się na chwilę i zasnęłam. Sni mi się sen: "Jadę samochodem i mam wypadek. Nawet we śnie pomyślałam, że to już całkiem niesprawiedliwe. Wczoraj miałam wypadek i dziś. Czuję, jak samochód koziołkuje. I nagle widzę i czuję, jak otaczają mnie dogi. Te wszystkie dogi, które odeszły. Ale nie są zimne i martwe, lecz ciepłe i mięciutkie. Tulą się do mnie i nie pozwalają, bym się o cokolwiek uderzyła. Najbliżej mnie są moje własne, te, które już odeszły - Ralf, Sasza, Miszeńka, dalej te, które kiedyś poznałam osobiście, za nimi te, których nigdy nie poznałam, ale jakoś pomogłam... Samochodem rzuca, pękają szyby, z każdej strony dobiegają trzaski, ale ja płynę otulona dożymi ciałami, wspierana ich oddechem. Tulę się do nich, a one mnie utrzymują w powietrzu tak, że moje ciało o nic nie uderza". Zbudziłam się zlana łzami i do dziś nie wiem - czy był to sen, czy pokazano mi dlaczego nic mi się nie stało, choć powinnam zginąć. Quote
atulek Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Allu ,aż mi się łzy zakręciły tak pięknie piszesz o swoich aniołach pod postacią dogów. 1 Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Kolejne kochane słnko szczęśliwe w swoim domku. Kira pozdrawia szczęśliwa :) Kira ze swoim kompanem do zabaw Niebieskooka piekność Przyaciele :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Kira okazuje miłość swojej Pani :) Ciasteczka są pyszne :) A kochasz mnie tak bardzo bardzo bardzo......bo ja Ciebie tak :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Kira właśnie wyjeżdża na urlop, troche jej zazdroszczę, bo nikt nie chce zbrać na urlop. Księżniczka ma nową obrózką, bardzo jej do twarzy :) 2 Quote
Alla Chrzanowska Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Dziś mija 7 lat od śmierci Tego, który był całym moim światem. Razem z nim umarło moje serce... Quote
_Dunaj_ Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Allu ścicskam cieplutko, wiem jak to jest 1 Quote
_Dunaj_ Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Ja tak bardzo tęsknię za Tosiem, a minęło już prawie 1,5 roku. Tego małego rudzielca też nie ma już dwa lata, odszdł za TM 2 paździrnika 2013 roku Quote
_Dunaj_ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 A Zenusiowi się urosło Śpię i czuwam Quote
_Dunaj_ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ładenmu chłopakowi i w różowym ładnie Quote
_Dunaj_ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Takie głupawki, zgadnijcie czyje :) 3 Quote
_Dunaj_ Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 A Jaś nauczył się chodzić jak człowiek :) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Danusiu! Twoje komentarze są kapitalne :) 1 Quote
SalmaHayek Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Takie głupawki, zgadnijcie czyje :) świetne ujęcie :) Quote
_Dunaj_ Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Pamiętacie Puszka przypominam, żde to teraz Paul Nochal Paula :) Temu to się powodzi, chłopaczyna nie miał szczęścia, ale w końcu i do niego los się usmiechnął i teraz ma jak w raju :) Quote
_Dunaj_ Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Paul und Papagei :) - tak tak Paul to Europejczyk i wyjechał do Niemiec, ale jako obywatel Unii Europejskiej nie uchodźca żaden :) Quote
_Dunaj_ Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Paul ma cudowny domek i taka wspaniała towarzyszkę :) Quote
_Dunaj_ Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Kira na urlopie Romantyczny wieczór :) Quote
Recommended Posts