wilczy zew Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Nigdy nie zrozumiem ludzi,którzy biorą psy i zaraz się ich pozbywają! jakie umaszczenie mieli rodzice,że Kira jest żółtym arlekinem? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 Nigdy nie zrozumiem ludzi,którzy biorą psy i zaraz się ich pozbywają! jakie umaszczenie mieli rodzice,że Kira jest żółtym arlekinem? Niekoniecznie rodzice, umaszczenie Kiara mogła odziedziczyć po dziadkach. Zapewne był to tradycyjny arlekin (czarno-biały) i żółty z pręgowanych, bądź pręgowany z żółtych Quote
_Dunaj_ Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 A Klara to taka przylepka, która rozkochuje w sobie wszystkich od pierwszego wejrzenia, przytula się i rozdaje całusy. Z opowieści zasłyszanych ponoć dziewczyny z przytuliska, choć wiedziały, że Klara będzie pod dobrą opieką, płakały jak się z nią rozsatwały i z pewnością będą o nią dopytywac, więc domek musi być wyjątkowy. A to przytulaśna Klara Quote
_Dunaj_ Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Ja sie w Kirze zakochałam, ale mam juz i tak spore stado, nie mogę przestać o niej myśleć to jeszcze jedno zdjęcie 2 Quote
_Dunaj_ Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Kira jest w fanatastycznym domu tymczasowym i pewnie psi rezydenci ułatwiają jej odnależienie się w nowej sytuacji. Niestety prawdopodbnie Kira nie słysszy, byc może to było powdem, że zmieniała dom tyle razy, ludzie nie pomyśleli, ze jej potrzebna pomoc i specjalne opieka, a pewnie myśleli, że uparta i głupia bo nie chce słuchać. Widać, że Kira już się wyluzowała Quote
_Dunaj_ Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 A kto pamięta Bazyla :) został adoptowany jak miał rok, teraz ma 5 lat, na zdjęciu z Kumplem Karmelem Quote
SalmaHayek Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Dzień dobry, Kira przepiękn, fajnie że nie boi się wody, trzymam kciuki za dobry i odpowiedzialny dom 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Axilla, pozdrawia wakacyjnie z plaży nad przydomowym stawkiem, gdzie odpoczywa ze swoim ludziem i kumplem Azjonem. Ma już 9 lat a nadal zachowuje się podrostek, zdrówko dopisuje wszystkim :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Poranna gimnastyka Kiry i jej kumpli :) 2 Quote
wilczy zew Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Pilnuja czy poprawnie wykonuje cwiczenia :) Ten jamnior to Sierżant! 2 Quote
Norel Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Ale gimnastyczka z niej! Te przezroczyste oczka...jakoś mi się właśnie kojarzą z niesłyszącymi -ona jest dogiem porcelanowym prawda? Quote
_Dunaj_ Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Stasiu i Jaśminka, współczesna scena balkonowa, oboje z góry w swoim domku patrzą co się dzieje na świecie :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Zenek z kumplami :) to dziecko szuka domu Quote
_Dunaj_ Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Jaśminka :) dziwcze z charakterem, żeby nie rzec "baba z jajami" pozdrawia :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Pozdrowienia od Stasia, troche nie wyraźne zdjęcie, ale Stas zadowolony :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Zuzka pozdrawia z wyjazdu na wakacje :) No cóz jak się jest na urlopie to się imprezuje :) ......a potem się spaceruje :) 2 Quote
Alla Chrzanowska Posted August 21, 2015 Author Posted August 21, 2015 Dziękuję Danusiu! Aż przyjemnie teraz zajrzeć na nasz wątek :) Quote
Recommended Posts