Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a oto nasz zółty :) NIe wiem jak ma na imię ;)

ca26e9a46141.jpg

Chłopak chyba faktycznie niezbyt przyjaznie nastawiony do innych psów, na sukę Asi z hotelu sie zjeżył ale nie zaatakował

O kurka,jaka jaśniutka bida pokrzywiona

Posted

Czemu?

Bo juz pewnie nikt ich nie czyta. Stare ciągle sa i tak w sieci. Zróbmy chwilę przerwy, zbierzmy o nim nowe informacje, nowe zdjecia, podajmy nowa lokalizację.

Zastanawiam się czy imienia mu nie zmienić - zobaczymy czy w ogole reaguje na to co ma.

Posted

Dzisiaj Iza izulkabu jedzie z misją. Dostaliśmy cynk ze pod Częstochową wieśniak ma doga, którego chce oddac. Wiesniak zdjeć nie zrobi, raz mówi ze to dog innym razem ze on tam nie wie... pies jest duzy, szczuply i żołty. Ten kolor przede wszystkim daje nadzieję ze to nie jakis pospolity kundel, bo te sa zwykle bure ;)
Jeśli to pies w typie doga to Iza zawiezie go do Asi do Zabrza. Wycieczka na 4 godziny. Mam nadzieję ze to dog

Posted

Dzisiaj Iza izulkabu jedzie z misją. Dostaliśmy cynk ze pod Częstochową wieśniak ma doga, którego chce oddac. Wiesniak zdjeć nie zrobi, raz mówi ze to dog innym razem ze on tam nie wie... pies jest duzy, szczuply i żołty. Ten kolor przede wszystkim daje nadzieję ze to nie jakis pospolity kundel, bo te sa zwykle bure ;)
Jeśli to pies w typie doga to Iza zawiezie go do Asi do Zabrza. Wycieczka na 4 godziny. Mam nadzieję ze to dog

I??pożytek był z eskapady??

Posted

ale wyczułaś, wlasnie skończyłam rozmawiac z Iza. Pies to kundel żółty. NIe ma w nim nic z doga. Krzywda mu się nie dzieje ale nie wiem co z nim zrobią. Dziecko przytargało do domu 2 szczeniaki i nie ma teraz miejsca na dorosłego. Za 2 lata pewnie klejna zmiana

Posted

mam do sprawdzenia dom w Korszach - najszybciej to chyba z Rosji kogos tam wysłać. Nie mam pojecia jak to ugryźć a dom fajny dla Puszka by był

Aniu może Alla ma tam kogoś znajomego, albo ten pan od Cirilli Czar Olbrzyma, może Kasia by pomogła

Posted

Są takie chwile,  że bardzo chciałbym cofnąć czas, ale wiem, że to niemożliwe i życie toczy się dalej. Dziś Tosiu skończyłby 5 lat, nie dane nam było ich razem świętować, ale dziękuję CI kochany za te chwile radości i szczęścia jakie przeżyliśmy. Biegaj sobie za TM i czekaj na mnie, kiedyś wszyscy się spotkamy. To już prawie rok ja Ciebie nie ma. Zostały mi piękne wspomnienia, ale bardzo tęsknię

11156338_871815782879772_163039376534072

Już rok mija ja odszedłeś Tosiu

Wyrwa w sercu nie chce zarastać

Ty uczyłeś mnie jak cieszyć się chwilą

Byłeś w tym mistrzem

Ja do tego dopiero dorastam.......