Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
a gdzie ona cos napisała?

Ale kto? Smyk na molosach chyba w temacie Lita, że tu_ania_tu się kontaktowała i jedzie zobaczyć psa w schronie

Posted

patitek napisał(a):
widziałam dziś właśnie Mefisto ogłoszonego na tablicy, ale nic nie pisałam, bo byłam przekonana że hodowczyni wie i się nim zajmuje. Super, że i jedni i drudzy ludzie w momencie zmiany domu dla psa chcą współpracować.
Mnie jakoś ten Łodzianin zapadł w serce,ale widziałam już na molosach że Gosia Smykowa jest ,,wciągnięta" w sprawę ;)

Dziewczyny ten Łodzianin jest - o ile mi wiadomo - pod opieką FRD

Posted

Samo zycie

Przeglądałam zdjęcia chłopaków i na molosach wstawiałam w metamorfozy zmiany Cormacowe. Udało mi się zrobić w ciągu roku zdjęcia w podobnych sytuacjach i miejscach :)

Cormac i Gerald

Cormac i Tosiek

Posted

docha napisał(a):
Danusiu, wspaniałe są ujęcia twoich milusińskich. co za symetria :)

Halo, halo Twoje kryształy na Ciebie czekają:mdrmed::mdrmed:
Danusiu zdjęcia super:-)

Posted

Kasia jestem raz w tygodniu we Wrocku na Podwalu. Mam w przyszłą środę spotkanie o g.14. mogłabym podjechać przed 14-stą albo po 15-stej. Za dwa tygodnie znowu będę. mam do ciebie telefon.

Posted

:multi:Witam, dzisiaj na spacerze Borys zwędził z trawnika bułkę z szynka, a ja zanim się zastanowiłam co robię, wsadziłam mu rękę.... do pyska i wyciągnęłam prawie z gardła..........Uf...