Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poczekajmy, myślę że lada moment Sam pojedzie do Agaty. Zobaczymy wówczas w jakim stanie jest - Gośka mówi, ze jest chudy mimo że duzo je. Nie kupowałam mu już Hillsa ostatnio. W sumie to Gośka miąła go mięsem karmić ale powiedzia mi że karmiła i że też efektów nie było.

On musi koniecznie do Agaty się przeprowadzić

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
poczekajmy, myślę że lada moment Sam pojedzie do Agaty. Zobaczymy wówczas w jakim stanie jest - Gośka mówi, ze jest chudy mimo że duzo je. Nie kupowałam mu już Hillsa ostatnio. W sumie to Gośka miąła go mięsem karmić ale powiedzia mi że karmiła i że też efektów nie było.

On musi koniecznie do Agaty się przeprowadzić

Nie ma Samisko szczęścia a to w sumie całkiem fajny pies

Posted

[quote name='-Greg-']BASK Contra Mundum - pies z tego miotu nestety musi zmienić dom , jest na sprzedaż za nieduże pieniądze a może i do wzięcia za darmo ale tylko dla kogoś kto go zechcechoć kilka razy wystawić. BASK ma świetny,sprężysty ruch , długi wykrok co wśród współczesnych dogów nie jest częste. Długa szyja , świetne kąty. Dałbym mu tylko szerszą klatkę piersiową i mocniejsze przedpiersie - tak go widzę. Tego psa może wziąć tylko osoba, która poradzi sobie z jego dość mocnym charakterem. On nie jest przyjacielem świata , wszystkiego i wszystkich. Nie jest też bezmyślnym wariatem. Chciałbym żeby ten pies nie przepadł u kogoś,kogo nie interesuje hodowla i minimum racy z tym psem. Mowy nie ma żeby poszed do jakiejś nawiedzonej ciotki i został wykastrowany (co ostatnio jest nie wiedzieć czemu w modzie). Tel.kontaktowy : 721-747-303

był pomysł byśmy wzięli tego psa pod naszą opiekę. Znając jednak (w sumie tylko z forum, ale czasem to wystarczy) pomysłowość hodowcy, poprosiłam by właściciel najpierw z hodowcą się skontaktował. Cieszę się, że tak się stało, bo mielibyśmy zamieszanie, którego nie potrzebuję. Pis jest dominantem, nie lubi obcych, ugryzł ostatnio babcię. W domu jest dziecko, ludzie się o nie boją. Nie wiem tylko jak teraz będzie, bo chyba będzie czekał na nowy dom dalej u właścicieli, mam nadzieję, że nie wydarzy się nic złego

Posted

...z całym szacunkiem ale to hodowca - jak mu tak leży na sercu ten pies - powinien go wziąć do siebie, odpracować albo zlecić komuś odpracowanie. Masakra. Potem pies kogoś użre na serio... Eh.

Posted

I wystawić kilka razy, jeśli to tekie cudo...........miałam jeszcze skomentować taka postawę, ale ugryzłam się w język. Dodam tylko, ze skoro zdaniem hdowocy to taki "diament" powinien wrócic do hodowli