Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sandra jednak nie podejmie wyzwania i Kropki nie przysposobi. Tak czułam, bo jakby miała to zrobić to sunie nie siedziałaby tak długo w hotelu. Jolu można ja ogłaszać. Z pierwszego molosowego posta Piasi można chyba skorzystać

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Sandra jednak nie podejmie wyzwania i Kropki nie przysposobi. Tak czułam, bo jakby miała to zrobić to sunie nie siedziałaby tak długo w hotelu. Jolu można ja ogłaszać. Z pierwszego molosowego posta Piasi można chyba skorzystać[/QUOTE]
Ok,
a rozmawiałaś z tym,co na molosach zainteresowanie wyraził??

Posted

[quote name='tu_ania_tu']nie dzwonił chyba. No w kazdym razie Agata nie meldowała. Ale jak to samotny człowiek to średnio mi się widza dwa dogi[/QUOTE]

Aniu!
To zależy, jaki człowiek. Gdybym była sama, poradziłabym sobie i z trójką, a dwójka to w ogóle bez problemu...

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu!
To zależy, jaki człowiek. Gdybym była sama, poradziłabym sobie i z trójką, a dwójka to w ogóle bez problemu...[/QUOTE]
ja zawsze myślę o tym co się stanie z psem gdy człowiek zaniemoże i wówczas jakoś ogarnięcie jednej sztuki przez kogoś spoza domu jako łatwiejsze mi się jawi

Posted

No to zależy, gdzie człowiek mieszka. Gdybym była sama i zaniemogła (a przyjaciele także, bo moje psy może obsłużyć aż 4 niezależne od siebie osoby), to zawsze jeszcze mam podwórko - wypuszczę i psy sprawy załatwią. Nie zastąpi to spaceru, ale w razie awarii jest to jakieś wyjście.
Ale ja Cię rozumiem. Po wypadku, w którym zginęła dwójka moich przyjaciół przez pół roku nie jeździłam razem z Andrzejem jednym samochodem - "bo co będzie z psami, jak zginiemy oboje". Ale na szczęście potem mi przeszło...