Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

]miałam przed chwilą zapłakany telefon...
tak krótko dane im było być razem
jeszcze w środę oglądałam filmik na którym cudownie brykał....
.... teraz brykaj Merlinku za Tęczowym Mostem

Posted

u Hamera wszystko dobrze. Wczoraj ostrzegawczo kłapnął gdy pani chciała wziąć leżącą koło niego jego smycz, ale pani się nie zestresowała, zrobiła co należało - poszła do drzwi zawołała go na dwór wróciła po smycz i przypięła go i nagrodziła i poszli ćwiczyć. Myślę że dobrze się stało, bo pani już na 100% wie, ze opowieści nie były z palca wyssane i na pewno będzie stosować zasady

Posted

Okropnie mi przykro i bardzo współczuję ludziom Merlina-miałabym wyrzut do końca świata

Bardzo super,że pani Hamerowa:-)stosuje się,Jest nadzieja,że się dotrą

Posted

Morisek po kastracji - biedniutki taki :(

wieści od Agaty
[FONT=lucida grande] Moris jest po kastracji, zabieg przebiegł pomyślnie ale nie bez komplikacji, Moris ma fatalną krzepliwość krwi, krwawił dosłownie z każdego miejsca, nawet z mikruśnych naczyń podskórnych, no i niestety z tego powodu spodziewamy się obrzęku. Dostał odpowiednie leki, mam nadzieję, ze będzie ok. Boję się, że ranę rozwali bo co prawda w kojcu zostaje w kołnierzu ale strasznie kombinuje.[/FONT]

Posted

[quote name='AnnaEwa']Dlaczego nie ma ubranka? Ono razem z kołnierzem powinno ochronić szew. U Kiki bardzo się sprawdziło.[/QUOTE]

a nie wiem..... a czy takie ubranko nie nazywa się posterylkowe ze wzgkędu na to że chroni brzuszek a nie pod ogonem?

Posted

Chroni więcej niż brzuszek, a umiejętnie zawiązane przeszkadza w wylizywaniu. Od biedy można samemu zszyć z tyłu. A na siq i tak je trzeba zdejmować, bo pies (nawet suka:) ) obsika.