Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allu płaczę z radości, jest śliczna i jeśli jest jakiś sposób oddziaływania na odległość, to prosze o fluidy, wibracje, rytuał, bo zmiękczam Krzysztofa dla płaszczowego dożego dzidziusia

Posted

Jaka subtelna dama :)
Ale rzeczywiście-nieporozumień może być sporo...już widzę jak sąsiad słyszy z oddali głos Męża-Ala-nie rusz tego łajna!Fuj-nie jedz! :lol:

Posted

[quote name='docha']Najpiękniejsza Ala. W jakim ona jest wieku? I jak Filipek do niej podchodzi?[/QUOTE]

Ala 9.12 skończyła 3 lata. Moje chłopaki to stabilne, pewne siebie psy, więc nic się nie dzieje. No prawie nic. Filip uważa, że noc jest do spania, więc kiedy Ala, Tomik i kot Kajtuś urządzili w nocy wyścigi naokoło kominka i ganiali się tak przez pół godziny, a wszelkie moje nawoływania: "Spokój, na miejsce" itp. nie dawały rezultatu, to Filip wstał i warknął na nich. Spokój nastąpił od razu. Kot wskoczył do mnie na łóżko zanim Filip skończył warczeć, Ala była na swoim tapczaniku, a Tomik na swoim. Była 2.00 w nocy.
O Boże! Jak ja byłam wdzięczna Filipkowi...

Posted

to sobie wyobraziłam, młodzież szaleje, a Filip ma ich w nosie. Tak właśnie było gdy Was odwiedziłyśmy, Alisia haukała do mnie, Tomi szalał, a Filip walnął się na posłanie i spał.