Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok, wyślij, póki co, fotki książek na maila (podam na pw) i nawet możesz wysłać od siebie, chyba, że będziesz chciała inaczej :)

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuję terra za cudny bazarek dla Puzona :)
Nareszcie mam zdjęcia książek, ale one takie nie najnowsze czytadła, jakoś mi nie pasują do tych fajnych rzeczy od Ciebie. Przysłać czy przeznaczyć na inny bazarek dla innego pieska?
przepraszam ale mam sporo na głowie i na dogo nie jestem codziennie/

Posted

Oczywiście, że prześlij. I jeszcze prosze jakieś sugestie co do ceny i ew. opisy.
Nie wiem ile uda się uzbierać kaski, czasem jakieś cioteczki hopną bazarek, ale każdy pilnuje swego interesu ;)
Moja sunia też się rozchorowała, jeżdżę co chwilę do weta, trochę czasu mi brakuje.
Ale damy radę :)

Posted (edited)

zdjecia ksiazek przeslalam, bazarek bede hopać ;)
oby Twoja sunia wyzdrowiała jak najszybciej :)
ceny oczywiście są sugerowane i mogą być niższe lub wyższe :)

Edited by lapinporokoira
Posted

Zdrowiej cioteczko lapinporokoira. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Musimy się jakoś zgrać, bo jutro kończy się bazarek a książeczka zalicytowana jest u Ciebie.

Posted

witam poświątecznie :)
Puzonik się zasiedział w DT, czas by mu było DS znaleźć. Jak uzgodnie z opiekunką termin dla niej dogodny, to pojedziemy w końcu na kastrację, a potem będę prosić o pomoc w ogłoszeniach :)

Posted

lapinporokoira, dziękuję za potwierdzenie :)
Została jeszcze książka, którą wylicytowała ewa gonzales i przekazała do dalszej licytacji.
Proszę o decyzję, co z nią zrobić tzn. dla kogo przeznaczyć.

Posted

Zagladam do Puzonka:iloveyou::iloveyou:z pozdrowionkiem serdecznym. Ach zeby juz ta wiosna wkoncu nadeszla.
Slicznosci Puzonku trzymamy kciuki za ciebie:buzi:

Posted

terra, książkę przekazaną przez ewę gonzales (dziękuję Ewo :)) przekaż na bazarek dla jakiegoś potrzebującego psiaka :)

informuję, że Puzonik wczoraj stracił jajuszka i został mu ... sam puzonik ;P za tydzień będzie zagojony i gotowy na pójście w świat :)

dziękuję klinice w Myślenicach za ulgowe potraktowanie :)