ania91sc Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 Dziękujemy pięknie za spacerek z Nestorem :loveu: Jemu jedyne czego potrzeba do szczęścia to kontaktu z człowiekiem, ciągle tylko by się głaskał :) Czyli już nie jest taki czysty jakim był przed naszym wyjazdem? :evil_lol: Ciekawa jestem jak go wyciągałaś z tego innego boksu :D :D :D Mam nadzieję, że dziś Nestor i Centuś też wyszli z kimś chociaż na chwilkę na spacerek... A na następnym wolontariacie już się widzimy!!! :multi: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Dzisiaj też oboje wyszli ;) Z Nestora niesamowity miziak. A, że chłodniej było to i chęć na zabawę miał. Wszystkie psy zaczępiał i zapraszał do zabawy, ale psi znajomi byli bardziej wystraszeni jego rozmiarami i uciekali lub pokazywali zęby, a olbrzym zdziwiony o co im chodzi. [quote]Czyli już nie jest taki czysty jakim był przed naszym wyjazdem?[/quote] Oooj już taki czysty nie jest. Dzisiaj deszczowo, mokro, ponuro a Nestor miał ochotę się trochę wytarzać. Quote
ania91sc Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 Hehehe, ojjj Nestor, Nestor - Ty wariacie kochany :D Quote
Hmmm Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Nie spuszczałam go od razu, bo pies był na wybiegu, więc jak wszedł nie tam gdzie trzeba to jakoś go zmusiłam do wyjścia, parówki też swoje zrobiły ;) Pierwsze co zrobił to poszedł się napić a potem to już leżał na podeście ze zwieszonymi łapami ;) Quote
Istar19 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 banerki dla Nestora - dwa...bo ja po jednym robić nie potrafię ;) [URL="http://tiny.pl/hzxdn"][IMG]http://tiny.pl/hzxdl[/IMG][/URL] [URL="http://tiny.pl/hzxdn"][IMG]http://tiny.pl/hzxdp[/IMG][/URL] Quote
ania91sc Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Dziękuję pięknie Marzena za EKSPRESOWE i PIĘKNE (jak zawsze) banerki :loveu: Znów nie wiem, który wybrać... Quote
ANETTTA Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 ten ma dobrze benio zerknijcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-br%C3%B3d-smr%C3%B3d-i-potworna-potrzeba-MI%C5%81O%C5%9ACI!-wlkp Quote
ania91sc Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 A więc sobotni spacerek za Nami :) Nestor bardzo się ucieszył jak zobaczył Marcina przed swoim boksem :) Na początku ze szczęścia chciał podgryzać ale zrobił to tylko raz i na komendę od razu przestał. Potem było szaleństwo, bo musiał się nacieszyć wyjściem i chyba naszą obecnością, bo jak mnie zobaczył to widać było, że też bardzo się ucieszył i musiałam go wygłaskać :) Potem poszliśmy na Borki i Nestor w połowie drogi położył się w trawie i musiał trochę odpocząć :) Na Borkach potaplał sobie poduszki w wodzie (bo tylko na tyle sobie pozwala) :D Wróciliśmy skrótem i potem resztę czasu spędził z Marcinem na terenie schroniska głaskając się i odpoczywając w cieniu :) Nestor jest bardzo grzeczny, reaguje na wszystkie komendy, korekty, zapatrzony w Marcina w zasadzie to mógłby chodzić spuszczony ze smyczy, bo cały czas idzie przy jego nodze i tylko patrzy do góry na Marcina :) Mamy kilka zdjęć :) Quote
pralinka94 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ależ on fajne miny robi :D świetne ma te fafle i ten ozor :loveu: Quote
ANETTTA Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Oj Marcin zostaje ci chyba tylko go adoptowac Quote
MagdaB Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nestorek kochany. Ciekawe czemu moja Beza go nie lubi? Quote
ania91sc Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 ANETTTA napisał(a):Oj Marcin zostaje ci chyba tylko go adoptowac Na szczęście albo nasze nie szczęście chyba nie będzie okazji... Ale ciiii jutro wszystko napiszemy :D :D :D Quote
MagdaB Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ania91sc napisał(a):Na szczęście albo nasze nie szczęście chyba nie będzie okazji... Ale ciiii jutro wszystko napiszemy :D :D :D Czekam niecierpliwie :) Quote
pralinka94 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ja również! :D bardzo niecierpliwie! :lol: Quote
madziakato Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 i ja zaciskam....z nadzieją równie wielką jak psisko!!!:cool3: Quote
ania91sc Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 A więc tak dzisiaj byliśmy w schronisku aby pokazać Nestorka zainteresowanym Panią :) Oczywiście Nestuś bardzo się spodobał, Panie były nim zachwycone, a on od razu chciał się przypodobać i tulił się niemiłosiernie :) Panie długo się nie zastanawiając podjęły decyzję, że adoptują Nestora. Chłopak będzie mieć naprawdę dobre warunki, jedynie MUSI dogadać się z 4,5 letnia suczką (kundelkiem), którą Państwo mają. To mógłby być jedyny warunek pod jakim Nestor mógłby wrócić do schroniska, bo ta sunia jest oczkiem w głowie takim samym jak będzie Nestor :) Dlatego mocno trzymajcie kciuki aby Nestor dogadał się z nową koleżanką!!! Poza tym będzie mieszkał w domu z ogrodem do dyspozycji ma olbrzymią działkę, mieszkać będzie na dworze i zamiast budy ma mieć swoją przybudówkę, coś jakby pokój :D Niewykluczone, że będzie też mieszkał w domu i będzie spał na łóżku, bo jedna z Pań (16 letnia córka) już o tym wspominała :) Wszystko się okaże... Aha Nestor też będzie mieć za towarzystwo kury :D Jednak nie musimy się martwić, bo mają osobny teren i Nestor nie będzie miał jak tam wejść :) Nestor do auta nie chciał za bardzo wejść i Marcin musiał go włożyć na tylne siedzenie :D :D :D Jutro do Państwa zadzwonię i zapytam jak się sprawy mają, czy dogadał się z koleżanką, bo to najważniejsze!!! Quote
choba Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 No to powodzenia Nestorku :D Trzymam kciuki za dogadanie się z współlokatorką :kciuki: Quote
soboz4 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 powodzenia psinko! Może Speedy dzięki temu dostanie Marcina za opiekuna??? Quote
ANETTTA Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 ania91sc napisał(a):A więc tak dzisiaj byliśmy w schronisku aby pokazać Nestorka zainteresowanym Panią :) Oczywiście Nestuś bardzo się spodobał, Panie były nim zachwycone, a on od razu chciał się przypodobać i tulił się niemiłosiernie :) Panie długo się nie zastanawiając podjęły decyzję, że adoptują Nestora. Chłopak będzie mieć naprawdę dobre warunki, jedynie MUSI dogadać się z 4,5 letnia suczką (kundelkiem), którą Państwo mają. To mógłby być jedyny warunek pod jakim Nestor mógłby wrócić do schroniska, bo ta sunia jest oczkiem w głowie takim samym jak będzie Nestor :) Dlatego mocno trzymajcie kciuki aby Nestor dogadał się z nową koleżanką!!! Poza tym będzie mieszkał w domu z ogrodem do dyspozycji ma olbrzymią działkę, mieszkać będzie na dworze i zamiast budy ma mieć swoją przybudówkę, coś jakby pokój :D Niewykluczone, że będzie też mieszkał w domu i będzie spał na łóżku, bo jedna z Pań (16 letnia córka) już o tym wspominała :) Wszystko się okaże... Aha Nestor też będzie mieć za towarzystwo kury :D Jednak nie musimy się martwić, bo mają osobny teren i Nestor nie będzie miał jak tam wejść :) Nestor do auta nie chciał za bardzo wejść i Marcin musiał go włożyć na tylne siedzenie :D :D :D Jutro do Państwa zadzwonię i zapytam jak się sprawy mają, czy dogadał się z koleżanką, bo to najważniejsze!!! oj aby sie udało aby ta sunia go zaakceptowała mój laki benio z sosnowca jest uległy dalatego diana rezydentka go szkoli go (taka mała kundlica ) i jest ok Quote
Recommended Posts