BożenaG Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dzis dowiedziałam się ,ze Usia znalazła domek.Została wydana do Parszowa.Jak dowiem się czegoś więcej dam znać na dogo Quote
yewcia1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 BożenaG napisał(a):Dzis dowiedziałam się ,ze Usia znalazła domek.Została wydana do Parszowa.Jak dowiem się czegoś więcej dam znać na dogo Więc czekamy na wieści z nowego domku Usi:lol: Quote
BożenaG Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pani u korej była sunia nie wie nic nowego.Czeka na przyjazd syna który wydał Usię do Parszowa.Może wtedy dowiem się czegoś więcej Quote
klusek04 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Miejmy nadzieję że jest szczęśliwa sunia nasza Usia. Quote
yewcia1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Smutno, ze nie ma żadnych wieści:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
klusek04 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ona jest już wyadoptowana? Całkiem straciłam rozeznanie. I zdjęła, ją z www.swietokrzyskie.schroniskonet Quote
Majaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='klusek04']Ona jest już wyadoptowana? Całkiem straciłam rozeznanie. I zdjęła, ją z www.swietokrzyskie.schroniskonet A to jest bardzo dobre pytanie, ale nie do mnie .... Postaram się jutro wywiedzieć co z tą sunią ..... I to jest nauczka dla nas wszystkich - jak pies jest niby bezdomny to lepiej dokładnie prześledzić jego losy ..... bo z informacji jakie my wszyscy mamy wszystko układa się w ogólny chaos ..... Quote
klusek04 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Napewno była na wątku informacja o adopcji tej suni. Nie wiem tylko czy wszystko się pomyślnie zakończyło. Quote
Majaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 klusek04 napisał(a):Napewno była na wątku informacja o adopcji tej suni. Nie wiem tylko czy wszystko się pomyślnie zakończyło. Była a i owszem, tylko nie myśmy ją wydawali , a syn kobiety u której jest Usia , a potem podobno sam ja stamtąd zabrał, bo "coś tam" .... Generalnie ja z chłopakiem mam kontakt od czasu do czasu, keidy się odezwie z kolejną inicjatywa dla zwierząt, która nigdy nie miała jak dotąd finału :( Z Jego matką żadnego :shake: Quote
KamaG Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Maja a czy to Ten Chłopak od strony psiej na forum? Quote
Majaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Kamkam napisał(a):Maja a czy to Ten Chłopak od strony psiej na forum? Tiaaaaa :roll: Quote
Recommended Posts