Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agula, no to nie ma rady, tylko na oglądanie niech się umowi z Magdą, a tak czy inaczej musi sie zgodzić na wizyte PA, jeżeli jest rzeczywiście fajny dom to szkoda stracic szanse dla Wilmy, przeciez nikt sie o nia nie zabija, może akurat z małymi samcami sie zgodzi, pamietam, że z Mikim sie tez bardzo lubiała, no i z Terrym latają jak szaleni, więc jest szansa, że zaakceptuje inne psiaki, ona jest podobno bardzo grzeczna i spokojna w domu. Jak chcesz to daj temu panu mój numer, ale powiedz, że ja czasem nie jestm w stanie rozmawiać i dlatego jakbym tak czasem nie odebrała, to niech próbuje za chwilę, na pewno w końcu odbiorę.

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Miałam telefon, o Raksi oczywiście, teraz podesłałam Wilmę, zobaczymy! No ale podesłałam :)[/QUOTE]

świetnie Agula, trzymaj rękę na pulsie. Dom Wilmie szybko trzeba znaleźć bo ona ma swój wiek i każdy miesiąc w przytułku działa na jej niekorzyść. A co ty tym ludziom podsyłasz ? zdjęcia czy linki do czegoś ?

Posted

Dziewczyny proszę odświeżcie ogłoszenia Raksi / ona w środę wyjeżdża/. Chodzi o to, że ona przyciąga wielu zainteresowanych, na jej ogłoszenie również Betina znalazła dom, może i Wilmie by sie udało...
Ale teraz już nikt nie dzwoni bo ogłoszenia Raksi spadły więc bardzo proszę odświeżcie na Agulę, musimy wykorzystać tę szansę.

Posted

Tak nastała cisza!! Dzięki Raksi Betinka ma dom, trzeba Raksi ucałować, ale może i Wilma by się załapała, martwi mnie ten jej wiek, może damy jej mniej?? A kto tam będzie wiedział, ma 5 lat może? tak słyszałam ....:diabloti:

Posted

[quote name='karolciasz28']Dostałam jeszcze dzisiaj dwa maile o Raksi, obu paniom podesłałam Wilmę.[/QUOTE]

super Karolciu i pamiętaj obniżamy jej wiek bo 7 to chyba trochę za dużo...

Posted

Tak bym chciała żeby się naszej Wilmuni poszczęściło, to takie kochane psisko!!! Ona tamk smutno patrzy jak człowiek wychodzi z przytuliska, natomiast na widok smyczki aż promienieje z radości, ludzie nie wiedzą co tracą, sama bym chciała taką Wilmę - psiego anioła :) :loveu:

Posted

Żałuję, że ci ludzie nie chcą jej zobaczyć na własne oczy, ona jest taka kochana, dlaczego skreślają psa bo jest ciut starszy??? Przykre to, a to taki nasz psi anioł! Niestety telefony o Raksi zamilkły, a myślałam że uda się jeszcze zareklamować Wilmę....:shake:

Posted

Dziś miałam znowu telefon o Raksi, chciałam podesłać Wilmę, powiedziałam że tylko trochę starsza od Raksi, ale pani nawet nie zapytała ile ma lat.....:shake:

Posted

ja myślę, że nie możemy ludzi czarować i obniżać Wilmie wieku, ona ma różne problemy zdrowotne, z oczami, ze skórą, ktoś kto sie na nią zdecyduje musi się liczyć z tym, że trzeba będzie się nia zająć "ponadprzeciętnie" a przy okazji zyskać cwaną i mądralińska przyjaciółkę ;) , ...bosze co ona rano z Terrym wyczynia :D, świetnie zna " rytuał", że Muki pierwszy jest zamykany na śniadanko, a wtedy wypuszczam Terrego, ona jest wtedy przyczajona w swoim boksie i wypada jak torpeda na Terrego i 15 minut latają jak wariaty po całym przytulisku, a jak się zmęczą to chodzą we dwoje pod Elvisa boks i ujadają na niego ze wszystkich sił, łobuzerka pierwsza klasa :D

Posted

Elvis sie odwdzięcza głownie Terremu jak jest jego kolej szalenia po wybiegu, nie zmarnuje żadnej okazji, żeby nie wydrzeć ryja pod boksem Terrego :) Wilmie raczej odpuszcza..no wiesz...laska w końcu :)