majuska Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 bardzo chętnie przytuliłaby ja cała męska część naszego przytuliska, a ona sama co wyczynia:crazyeye:...stoi w boksie i doopska mało nie wyciśnie przez kraty, a kawalerka stoi po drugiej stronie i wylizuje:shake::mad:, od czasu do czasu próbując sie pożreć z zazdrości:shake: Quote
figa33 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 sodoma i gomora jednym słowem :cool3: wszechobecna miłość ( no dobra ja tu śmichy-chichy , a tam polka-galopka , jazda bez trzymanki..:cool3: ) Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jak tam sytuacja? Wilma również ma zrobione znowu te ważniejsze stronki :). Quote
majuska Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Sytuacja jest dobra, Wilma chyba zakańcza cieczke, jest przekochna, grzeczna sunią, tylko dom potrzebny na gwałt dzis poszalała z Mikim po wybiegu https://picasaweb.google.com/103708767168284502423/ZimoweWariactwo Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Uff chociaż trochę lżej będzie. A Wilma cudna, śliczna, postawna suczka w odpowiednim wieku! Musi ją ktoś pokochać. Quote
majuska Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Na prawdę u nas wypiękniała, była taka śmierdząca, ze sterczącą przerzedzoną sierścia, teraz połysk, miękkośc, sama przyjemnośc ja głaskać, wogóle jest taką dystyngowaną damą, grzecznie czeka w kojcu na michę, nie rzuca sie na żarcie, pomalutku sobie ząbkami wszystko wygryza, nie awanturuje sie na inne kundle, w boksie porządek i czysto ,ktoś będzie miał z niej więlką pociechę, tylko niech sie odezwie ten ktoś.... Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Cudo po prostu. Trzeba ogłaszać i czekać... Quote
figa33 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 ale skoki szaleńcze na tych zdjęciach:lol: Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Dziewczyny jak Wilma do innych psów? Zgadza się z nimi no nie? Bo na zdjęciach z Mikim szaleje ;). Quote
majuska Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Karolciu ja ją sprawdzałam tylko z Terrym i Mikim i się zgadza, trochę strach eksperymentować , bo to jednak duży pies, w razie jakiejś "jatki" mogłoby się krwawo skończyć i strach rozdzielać ...myślę, że jest duża szansa , że z samcami raczej wszystkimi sie zgadza ;) Co do suk nie wiem, czasem wydziera japę na szalejącą Majkę, ale może to po to, aby sie ogarnęła :) :D Quote
karolciasz28 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Zobaczymy czy zainteresowana osoba się w ogóle odezwie. Czasami trzeba opierniczyć, bo kto ogarnie ten bajzel ;) Quote
majuska Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Karolciu tego już nikt nie ogarnia, to żyje swoim życiem.... :D Tak mna powaznie, pamiętacie, jak u nas po 5, 6 psiaków było, byłysmy w stanie każdego dopieścić, skupić się na każdym, zaksymalizować wysiłki na szukanie domu, a teraz jest dwa razy więcej psiaków, a jak szczeniakami dowali to już wogóle, rąk do pracy wciąż tyle samo....na prawdę chwilami łapiemy doły, ale co zrobić trzeba się dostosowywać do sytuacji ;) Quote
Becia66 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 mam nadzieję, że Wilma lada dzień przestanie cieczkować i atmosfera w przytulisku sie uspokoi. Quote
majuska Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 karolciasz28 napisał(a):Dziewczyny jak Wilma do innych psów? Zgadza się z nimi no nie? Bo na zdjęciach z Mikim szaleje ;). Karolciu Wilma wycięła mi dziś niezły numer, potrafi spryciula nosem podnosic zamknięcia bramek, to, że tą na zewnątrz to wiem, zawiązałam sznurkiem, ale jeszcze wewnętrzną, z którą ja mam problem też otworzyła, wychodze z kanciapy, a na wspólnym wybiegu: Wilma , Kaja, Debi, Terry i MIki...krew mi z mózgu odpłynęła, ale udało sie bez rozlewu krwi rozparcelowac towarzystwo po boksach, mam wrażenie, że Wilma jednak zgodliwa jest ;) Quote
tymuś Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 wilma jest pięknym owczarkiem!:loveu: w jakim ona jest wieku?? Quote
karolciasz28 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Zrobiłam gumtree i tablicę ( nie wiem czy mi nie odrzucą tablicy, a jak to zrobią to cyknę jutro i będzie git) żeby Wilma była widoczna. Quote
Becia66 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Może już pora szerzej poogłaszać naszą mądrą owczarkę ? Quote
majuska Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Oczywiście, Wilma jak najszybciej do domu, wg mnie..to ona, nie Majka jest psem idealnym, przyjazna do wielu psów u nas, mam wrażenie, że rozumie każde słowo jakie do niej wypowiadam, bardzo kontaktowa, miziasta, przytulasna, podskakuje z radości jak szczeniak przy powitaniu, jest przefantastyczna, ma teraz jakąs infekcje oka, ale to przejściowe, potrzebny dom z fajnymi ludźmi, takimi którzy ją docenia, żaden stróż, do domu, do miziania pies :) Quote
Agula99 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Co tu dużo mówić? Wilma to pies cudo, uwielbiam ją!! Musi mieć najlepszy dom!!! Quote
majuska Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 O proszę i Agula też Wilmą zachwycona...nieźle nas w sobie rozkochała:D, ona to tak do rany przyłóż, spokojnie do spania w łóżku z łbem na podusi i pod kołderką ;) Quote
majuska Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Wilma dzis dała popis, otworzyla sobie dwie bramki i stróżowała cały teren GOKOMu :D przyjeżdżamy wieczorem z nową sunią Tarą, a tu Wilma nas w bramie głównej wita, potrafiła spryciula podnieść nosem zamknięcie od jednej wewnętrznej bramki ( z którym ledwo co sobie radze ja sama ) a potem sforsowala kolejną bramkę obwiązana łańcuchem ( pewnie tłukła dopóki się nie poluzował ) Dziś robiłam co mogłam , aby znalazła dom, zobaczymy czy będzie c.d. , pan który ja oglądał był nią zafascynowany....zobaczymy, trzymajcie kciukasy, bo widział mi się ten pan ;) Quote
figa33 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 ale mądra sunia:lol: no i ten tajemniczy pan niech się w Wilmie zakocha po uszy... Quote
Becia66 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 trzymam więc kciukasy za naszą mądrą owczarkę. Quote
Recommended Posts