Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo chętnie przytuliłaby ja cała męska część naszego przytuliska, a ona sama co wyczynia:crazyeye:...stoi w boksie i doopska mało nie wyciśnie przez kraty, a kawalerka stoi po drugiej stronie i wylizuje:shake::mad:, od czasu do czasu próbując sie pożreć z zazdrości:shake:

Posted

Na prawdę u nas wypiękniała, była taka śmierdząca, ze sterczącą przerzedzoną sierścia, teraz połysk, miękkośc, sama przyjemnośc ja głaskać, wogóle jest taką dystyngowaną damą, grzecznie czeka w kojcu na michę, nie rzuca sie na żarcie, pomalutku sobie ząbkami wszystko wygryza, nie awanturuje sie na inne kundle, w boksie porządek i czysto ,ktoś będzie miał z niej więlką pociechę, tylko niech sie odezwie ten ktoś....

Posted

Karolciu ja ją sprawdzałam tylko z Terrym i Mikim i się zgadza, trochę strach eksperymentować , bo to jednak duży pies, w razie jakiejś "jatki" mogłoby się krwawo skończyć i strach rozdzielać ...myślę, że jest duża szansa , że z samcami raczej wszystkimi sie zgadza ;) Co do suk nie wiem, czasem wydziera japę na szalejącą Majkę, ale może to po to, aby sie ogarnęła :) :D

Posted

Karolciu tego już nikt nie ogarnia, to żyje swoim życiem.... :D
Tak mna powaznie, pamiętacie, jak u nas po 5, 6 psiaków było, byłysmy w stanie każdego dopieścić, skupić się na każdym, zaksymalizować wysiłki na szukanie domu, a teraz jest dwa razy więcej psiaków, a jak szczeniakami dowali to już wogóle, rąk do pracy wciąż tyle samo....na prawdę chwilami łapiemy doły, ale co zrobić trzeba się dostosowywać do sytuacji ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dziewczyny jak Wilma do innych psów? Zgadza się z nimi no nie? Bo na zdjęciach z Mikim szaleje ;).

Karolciu Wilma wycięła mi dziś niezły numer, potrafi spryciula nosem podnosic zamknięcia bramek, to, że tą na zewnątrz to wiem, zawiązałam sznurkiem, ale jeszcze wewnętrzną, z którą ja mam problem też otworzyła, wychodze z kanciapy, a na wspólnym wybiegu: Wilma , Kaja, Debi, Terry i MIki...krew mi z mózgu odpłynęła, ale udało sie bez rozlewu krwi rozparcelowac towarzystwo po boksach, mam wrażenie, że Wilma jednak zgodliwa jest ;)

Posted

Oczywiście, Wilma jak najszybciej do domu, wg mnie..to ona, nie Majka jest psem idealnym, przyjazna do wielu psów u nas, mam wrażenie, że rozumie każde słowo jakie do niej wypowiadam, bardzo kontaktowa, miziasta, przytulasna, podskakuje z radości jak szczeniak przy powitaniu, jest przefantastyczna, ma teraz jakąs infekcje oka, ale to przejściowe, potrzebny dom z fajnymi ludźmi, takimi którzy ją docenia, żaden stróż, do domu, do miziania pies :)

Posted

O proszę i Agula też Wilmą zachwycona...nieźle nas w sobie rozkochała:D, ona to tak do rany przyłóż, spokojnie do spania w łóżku z łbem na podusi i pod kołderką ;)

Posted

Wilma dzis dała popis, otworzyla sobie dwie bramki i stróżowała cały teren GOKOMu :D
przyjeżdżamy wieczorem z nową sunią Tarą, a tu Wilma nas w bramie głównej wita, potrafiła spryciula podnieść nosem zamknięcie od jednej wewnętrznej bramki ( z którym ledwo co sobie radze ja sama ) a potem sforsowala kolejną bramkę obwiązana łańcuchem ( pewnie tłukła dopóki się nie poluzował )

Dziś robiłam co mogłam , aby znalazła dom, zobaczymy czy będzie c.d. , pan który ja oglądał był nią zafascynowany....zobaczymy, trzymajcie kciukasy, bo widział mi się ten pan ;)