Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Napisz coś więcej :D
Trzymam! :)

Karolciu, nie ma za co trzymać, to była rozmowa i tyle, pan ma przemyśleć z rodziną, także nie nastawiam się na cuda.

Posted

dużo tych psów dużych u nas, przynajmniej jednemu pasowałoby znaleźć drogę do domu bo się gniotą w mniejszych budach.
Dobrze że Sońka wyjeżdża w niedzielę to jeden boks z dużą budą się zwolni.

Posted

Tak jak mówiłam, pan się nie odezwał, a obiecał,że zadzwoni na drugi dzień, wkurzają mnie takie osoby, ja im wcale nie każę na siłę brać psa, ale przynajmniej wydaje mi się, że kultura osobista wymagałaby zadzwonienia i poinformowania o rezygnacji, ja nie wiem, że w tym narodzie kultury brak...a człowiek czeka jak głupi z tlącą się nadzieję, że a nóż.....:shake:

Posted

Miałam dziś telefon o Wilmę, sama nie wiem, mam za ciężką głowę, nie kleją mi się rozmowy przez tą chorobę, nie wiem sama co plotę. Pan mieszka niedaleko, ale gdzie to nie pamiętam (sorki ale na serio mam problemy z głową), Wilma niby miała by być do domu, pan wielki wielbiciel zwierząt, tak sam mówi, ale ma dwa psy, Szitsu i jakiegoś tam i chyba z 3 koty, duży ogród, ogrodzony, jak sam powiedział, nie ma problemu z wizytą przed adopcyjną, bo on nie ma nic do ukrycia. Ma zadzwonić we wtorek rano, bo chciałby ją oglądnąć. I co myślicie??? Czy Wilma się zgodzi z jakimiś Szitsu i jakimś innym psem plus 3 koty???
Majuska, to dlatego dobijałam się do Ciebie dzisiaj!!!! Nie wiem, czy będę zdrowa we wtorek i mówiłam gościowi, że najwyżej będę go umawiała z kimś innym, czyli miałam na myśli Ciebie, ale Ty nie podnosisz telefonu!!!!

Jakie macie odczucia??? Ja nie wiem sama, taki śmiszny ten facet z rozmowy, no ale, nie można od razu kogoś ocenić po jednej rozmowie. Majuska w razie co, to jak ty z wtorkiem?????

Posted

Agula , gdzie ten dom?? gdzies w okolicy ?? nie mam pojęcia co ona zrobi...niby sie na koty nie rzuca, ale czy Shih-tzu nie zje, nie wiem:niewiem:...a jeszcze jakis inny pies, ona niesterylizowana...troszku kosmos:roll:
Niestety wtorki i czwartki nie ma mnie teraz w Rzeszowie, pracuję w Łańcucie praktycznie od rana do wieczora...we wtorek rano jest w przytulisku Magda.

a już doczytałam, że gdzies niedaleko dom..no to zawsze jest opcja spróbowania..no sama nie wiem...
Agula ja czasem nie zdążę odebrać, czasem bachora usypiam, albo cos podobnego..trza było SMSa napisać, dzis miałam wybitnie zwariowany dzień .....

Posted

To ja już też nie wiem co zrobić, no nie wiem, gościu chce przyjechać i zobaczyć, ale kto wie o której on zadzwoni? No i właśnie czy ten dwa psy i ona to ma sens??? To na kogo dać numer telefonu?? Przecież nawet jak przyjedzie zobaczyć, to mu się jej nie da, takiej opcji nie ma, po tych wszystkich kłamcach, nawet nie ma mowy, dom ma być prześwietlony, tylko jakoś tego teraz nie widzę, Wilma, szitzu i jakiś inny wypierdek...matko, no i co tu zrobić???