Becia66 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 a i Sonia jeszcze duża, Terry reż nie ułomek. Quote
figa33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Agula99 napisał(a): Miałam dziś telefon o Wilme, żenada,żenada, żenada!!!! :angryy: znowu ... i co do budy pewnie Quote
karolciasz28 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 A ja maila : w jakiej cenie ma pani tego psa? ... Quote
figa33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='karolciasz28']A ja maila : w jakiej cenie ma pani tego psa? ... 2 tysiące i ani grosza mniej:evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 figa33 napisał(a):2 tysiące i ani grosza mniej:evil_lol: Figuś może 3?:cool3: Wiesz w końcu duży pies z niej, mało nie je, także żeby się trochę wyrównało? :D;);) Quote
Becia66 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 figa33 napisał(a):szkoda ,że nikt o nią nie pyta .. wielka szkoda bo ona niemłoda i czas działa na jej niekorzyść. Quote
figa33 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 nie wiem dlaczego ale mnie się marzyła wielka sztama Wilmy z Betiną ot takie myśli.. Quote
Agula99 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Marzyć, też mi się marzy, ale domek dla Wilmy :) No niech by ktoś wreszcie przytulił do serca tę psinę, bo ona tak zasługuje na to......kochane psisko!!! Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Wyróżnienie się skończyło. Wyświetleń masa, ale co z tego jak nadal cisza... Quote
Agula99 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Miałam dziś o nia telefon, nawet sensowny, ale czy coś z tego wyniknie??? Quote
Agula99 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 karolciasz28 napisał(a):Napisz coś więcej :D Trzymam! :) Karolciu, nie ma za co trzymać, to była rozmowa i tyle, pan ma przemyśleć z rodziną, także nie nastawiam się na cuda. Quote
figa33 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 no to niech chłopina myśli , myśli , i to bardzo pozytywnie na temat naszej cudownej Wilmy:cool3::lol: , bo drugiej takiej fajnej nie znajdzie Quote
figa33 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 jeszcze będziesz miała swoją szansę psinko kochana Quote
Becia66 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 dużo tych psów dużych u nas, przynajmniej jednemu pasowałoby znaleźć drogę do domu bo się gniotą w mniejszych budach. Dobrze że Sońka wyjeżdża w niedzielę to jeden boks z dużą budą się zwolni. Quote
Agula99 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Tak jak mówiłam, pan się nie odezwał, a obiecał,że zadzwoni na drugi dzień, wkurzają mnie takie osoby, ja im wcale nie każę na siłę brać psa, ale przynajmniej wydaje mi się, że kultura osobista wymagałaby zadzwonienia i poinformowania o rezygnacji, ja nie wiem, że w tym narodzie kultury brak...a człowiek czeka jak głupi z tlącą się nadzieję, że a nóż.....:shake: Quote
figa33 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 tak , gdyby ludzie wiedzieli jak każdy telefon czy email budzi nadzieję , to ech.. Quote
figa33 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ludzie zajęci myciem okien , to i nikt teraz psa nie potrzebuje ..:shake: a i później też nie Quote
Agula99 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Miałam dziś telefon o Wilmę, sama nie wiem, mam za ciężką głowę, nie kleją mi się rozmowy przez tą chorobę, nie wiem sama co plotę. Pan mieszka niedaleko, ale gdzie to nie pamiętam (sorki ale na serio mam problemy z głową), Wilma niby miała by być do domu, pan wielki wielbiciel zwierząt, tak sam mówi, ale ma dwa psy, Szitsu i jakiegoś tam i chyba z 3 koty, duży ogród, ogrodzony, jak sam powiedział, nie ma problemu z wizytą przed adopcyjną, bo on nie ma nic do ukrycia. Ma zadzwonić we wtorek rano, bo chciałby ją oglądnąć. I co myślicie??? Czy Wilma się zgodzi z jakimiś Szitsu i jakimś innym psem plus 3 koty??? Majuska, to dlatego dobijałam się do Ciebie dzisiaj!!!! Nie wiem, czy będę zdrowa we wtorek i mówiłam gościowi, że najwyżej będę go umawiała z kimś innym, czyli miałam na myśli Ciebie, ale Ty nie podnosisz telefonu!!!! Jakie macie odczucia??? Ja nie wiem sama, taki śmiszny ten facet z rozmowy, no ale, nie można od razu kogoś ocenić po jednej rozmowie. Majuska w razie co, to jak ty z wtorkiem????? Quote
Agula99 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='figa33']czyli szansa dla Wilmy :lol:[/QUOTE] Może i szansa, może i nie, sama nie wiem... Quote
figa33 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Agula , ale wiesz , ja nie myślałam ,że ktoś dziś w sobotę wielkanocną zadzwoni , to i tak cieszy Quote
majuska Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Agula , gdzie ten dom?? gdzies w okolicy ?? nie mam pojęcia co ona zrobi...niby sie na koty nie rzuca, ale czy Shih-tzu nie zje, nie wiem:niewiem:...a jeszcze jakis inny pies, ona niesterylizowana...troszku kosmos:roll: Niestety wtorki i czwartki nie ma mnie teraz w Rzeszowie, pracuję w Łańcucie praktycznie od rana do wieczora...we wtorek rano jest w przytulisku Magda. a już doczytałam, że gdzies niedaleko dom..no to zawsze jest opcja spróbowania..no sama nie wiem... Agula ja czasem nie zdążę odebrać, czasem bachora usypiam, albo cos podobnego..trza było SMSa napisać, dzis miałam wybitnie zwariowany dzień ..... Quote
Agula99 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 To ja już też nie wiem co zrobić, no nie wiem, gościu chce przyjechać i zobaczyć, ale kto wie o której on zadzwoni? No i właśnie czy ten dwa psy i ona to ma sens??? To na kogo dać numer telefonu?? Przecież nawet jak przyjedzie zobaczyć, to mu się jej nie da, takiej opcji nie ma, po tych wszystkich kłamcach, nawet nie ma mowy, dom ma być prześwietlony, tylko jakoś tego teraz nie widzę, Wilma, szitzu i jakiś inny wypierdek...matko, no i co tu zrobić??? Quote
Recommended Posts