Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak on sobie to wyobrażał???? Matkooo, przecież to nie malutka sunia, to już mógł trochę pomyśleć i zaadoptować coś małego i pasującego do kamienicy, przecież też można a nie Willmunie, trzeba było mu zaproponować Elvisa!!!!! :angryy:

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilmuni też szczęście nie dopisuje....echhh, miałam kiedyś telefon w jej sprawie, pan nawet miły, mieszka koło Baranowa Sandomierskiego, kocha psy, zawsze miała owczarka i teraz też chciał mieć, choć ma jeszcze labradora, no ale mieszkała by w kojcu, w budzie, co prawda nie zamknięta, no ale mimo wszystko, no więc powiedziałam panu, że to psi anioł, że ona tylko do domu, do głaskania, do przytulania się nadaje, a nie do pilnowania, no i pan powiedział, "Tak , ma pani rację, nie możemy jej tego zrobić!!" i że ma nadzieję, że wreszcie znajdzie ten swój kochający dom, po raz pierwszy z czymś takim się spotykam!!!!!
No nic Wilmuniu, czekamy!!! :roll:

Posted

Wilma to jest takie kochane stworzenie, że aż słów brak, pis anioł!! Dzisiaj zanim zdążyłam opuścić przytulisko ona już zdążyła otworzyć bramkę nosem ...:diabloti:

Posted

[quote name='Agula99']Wilma to jest takie kochane stworzenie, że aż słów brak, pis anioł!! Dzisiaj zanim zdążyłam opuścić przytulisko ona już zdążyła otworzyć bramkę nosem ...:diabloti:[/QUOTE]
Po prostu bardzo inteligentna suka z niej:cool3::evil_lol:.

Posted (edited)

[quote name='karolciasz28']Wilma ma już 180 wejść na tablicy, oby przełożyło się to na telefony.[/QUOTE]

o kurcze, ale dużo - dzięki Karolciu. Ona piękna to i zainteresowanie budzi. Mam nadzieję że jej wiek nie będzie wielką przeszkodą.

Edited by Becia66
Posted

szkoda ,że się z Betiną nie polubiły , takie podobne są
Agula jak Ty wychodzisz na spacer , w przytulisku większość to duże psy teraz
Wilma , Betina , Hektor , Elvis

Posted

figa33 napisał(a):
szkoda ,że się z Betiną nie polubiły , takie podobne są
Agula jak Ty wychodzisz na spacer , w przytulisku większość to duże psy teraz
Wilma , Betina , Hektor , Elvis

A normalnie wychodzę, jak zwykle, duże dziady na początek czyli Elvis, Hektor, a Willme biorę z Terrim to już dwa za jednym razem, a potem resztę parami i tak se łazimy :cool3:

Miałam dziś telefon o Wilme, żenada,żenada, żenada!!!! :angryy: