duzebzium Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ewelinka_m napisał(a):ojj marzą nam się foteczki na zielonej trawce maluchów:p Aparatu niestety nie wzielam:oops: a trawke mamy zolta nie zielona:evil_lol: Ja czyściłam ja preparatem dla szczeniat na sucho... wiekszosc zeszla ale nie wszystko;) teraz mama poszla ja czyscic:evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 duzebzium napisał(a):Aparatu niestety nie wzielam:oops: a trawke mamy zolta nie zielona:evil_lol: Ja czyściłam ja preparatem dla szczeniat na sucho... wiekszosc zeszla ale nie wszystko;) teraz mama poszla ja czyscic:evil_lol: tak tak ten moj tez jest na sucho powinno wam sie udac ...jak tam ksiezniczka doczyszczona?? Quote
Waxy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 duzebzium jak tam maluszki? Zarezerwowane :razz: ? Quote
duzebzium Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Zostały jeszcze 2.:oops: Ale Loluś zostaje:loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 duzebzium napisał(a):Zostały jeszcze 2.:oops: Ale Loluś zostaje:loveu: no prosze czyli jednego sobie zostawiacie :loveu:czyli zostaje jeden tak???cioteczko wstaw jakies nowe fotki maluszkow bo cos czuje ,ze juz podrosly :evil_lol: Quote
Recommended Posts