Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

duzebzium napisał(a):
njo 3 i 4 piesek maja mocniejsza budowe...:cool3: ladne pieski beda:roll: a jak ja bym mogla to bym zadnego nie oddala:evil_lol:

tak wlasnie zwrocilam uwage ,ze sa takie potezniejsze chyba mnie sie najbardziej podoba ten ponczuszek nr 3 :loveu:
ale powiem wam ,ze mimo wszystko kazdy odrobine sie rozni .ciezko wybrac faworyta i wcale ci sie nie dziwie ,ze ciezko ci sie z nimi rozstac
:shake:

Posted

no widzisz, ja juz podswiadomie wybieram chyba potężniejsze psy :lol:
dlatego, ze bzik należy do dużych westów. prawie 10 kg i w ogole mięśniak z niego :lol:

tez jestem ciekawa czy szczeniory mają juz swoich przyszłych wlascicieli!

Posted

Dołączam się do pytania poprzedniczek :)
Ciekawość nas zżera :D:D
A szczeniory cudowne :*
Jak człowiek pomyśli, że jeszcze jakiś czas temu jego pies też był taki malutki...
Aż ciężko uwierzyć :]

Posted

Monieq napisał(a):
Dołączam się do pytania poprzedniczek :)
Ciekawość nas zżera :D:D
A szczeniory cudowne :*
Jak człowiek pomyśli, że jeszcze jakiś czas temu jego pies też był taki malutki...
Aż ciężko uwierzyć :]

wiecie tak sobie mysle ,ze bardzo ciezko jest wybrac dobre domy dla psiakow:roll:czym tu sie kierowac???

Monieq masz racje psiaki szybko rosna ja juz widze po sobie jeszcze 3 tygonie temu byl taki malenki a teraz z dnia na dzien rosnie jak na drozdzach :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Tutaj też chyba musze pouzupełnać:cool3:

Jeszcze wszystkie szczeniaczki nie maja nowych domków...:oops:
Jeden jutro (tzn. dzisiaj:oops:) jedzie do nowego domku...
to właśnie ja BOOGIE-WOOGIE Lady World

Jestem strasznie niedobry:evil_lol: nie daje się ustawić...
napewno myśli sobie co oni ze mna robią:cool3: stawiają mnie na stole trzymaja glowe w gorze... a ja bym chcial wszystko powąchać

Posted

Aaliyah1981 masz racje ciezko znalesc dobre domki dla psiakow... czasami trudno "wyczuc" ludzi :angryy:

Ostatnio dzwoniła do mnie jakaś pani (pomine już to że zadzwoniła o 22:45:mad:) Pierwsze jej pytanie brzmiało czy są jeszcze szczeniaki a dokładnie suczka... A drugie :angryy: Ile będzie mi rodziła szczeniaków w miocie?:angryy: Podziękowałam jej odrazu...:mad:

Posted

To może przedstawie resztę:cool3:

Oto ja BLACKBERRY-BERRY Lady World (nazywany maluszek:cool3: choć juz wcale nie jest najmniejszy :evil_lol: wręcz przeciwnie duże psisko)
Urodzony model;)

Teraz na leżąco :cool3:

Oj nie podoba mi się to :shake:

Posted

Teraz mój ulubieniec czyli BOOBLE TROUBLE Lady World (nazywany Lolek, Lolo...) który uwielbia spać :evil_lol: śpi wszędzie gdzie się tylko da...

Ale jestem wielki:cool3:

Teraz BILLY BIJOUX Lady World (też urodzony model i dominator:evil_lol:)

co to jest:cool3: dziwne urzadzenie pstryka i pstryka...

Posted

I jak bym mogła zapomnieć o dziewuszce:cool3::cool3::cool3:
BE MY LOVE Lady World

Umiem latać... :lol:

Uff ale postów nabiłam:oops::oops::oops:
Mam nadzieje że was nie zanudziłam:oops::oops::oops:

Posted

boziu jak one urosly sliczne sa :loveu:

naprawde trzymam kciuki zeby trafily sie tylko wspaniale domki nienastawione na zysk tylko na to aby psiaka kochac ..smutne to co piszesz pewnie babsztyl z jakiejs pseudohodowli dzownila :angryy:

Posted

Waxy napisał(a):
Jakie cudakiiiiii! :loveu: Wszytskie są piękne, nie wiem który najpiękniejszy:loveu:

dokladnie ja jakbym miala wybierac to chyba bym nie dokonala wyboru ..kiedy kupowalismy Frania wyboru juz nie bylo bo Franeczek byl ostatni :roll:

Posted

Dzisiaj szczeniaki wyszyły na spacerek na ogród:cool3: słoneczko pieknie świeci... wiec mogły trochę poszaleć :oops:
A dziewucha weszła pod auto:angryy: i jest cała w oleju :angryy: wygląda jak okopcona... wrrr właśnie próbowałam ja doczyścić bezskutecznie:placz:

Posted

duzebzuim znam ten ból, Foxi raz macnął się o rurę wydechową samochodu i chodził z czarną łatą na głowie... a ostatnio też wytarł się o samochód, ale to dało rady zmyć szmatką.

Posted

duzebzium napisał(a):
Dzisiaj szczeniaki wyszyły na spacerek na ogród:cool3: słoneczko pieknie świeci... wiec mogły trochę poszaleć :oops:
A dziewucha weszła pod auto:angryy: i jest cała w oleju :angryy: wygląda jak okopcona... wrrr właśnie próbowałam ja doczyścić bezskutecznie:placz:

ojj marzą nam się foteczki na zielonej trawce maluchów:p

u nas po ubabraniu się w oleju nie obeszło się bez prania:shake:

Posted

duzebzium napisał(a):

cioteczko przerabialam ten temat ok 2 tygodnie temu bo moj madry chlopak mial pilnowac Franka a myl sobie swoje cholerne auto :angryy:efekt byl taki ,ze Franio wlazl pod auto i wytarl cale podwozie grzbietem :mdleje:ja czyscilam go szamponem w piance i jakos zeszlo