duzebzium Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ja też lubie sobie pospac:cool3: ale albo jedno albo drugie:evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 o rany jakie malenstwa :loveu:zeby zawsze takie byly a psiaki tak szybko rosna:evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='haniago']Witam, wklejam informacje dla hodowców, którzy właśnie mają miot: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103921 Okazało się, że ostrzec powinno się hodowców wielu ras, a nie tylko sznaucerów... Śliczne są Wasze szczeniaczki, serdecznie pozdrawiam to straszne az strach w jakie rece trafi psiak :shake:naprawde przed hodowcami jest nielada zadanie aby wszystko dokladnie sprawdzic ..bardzo duza odpowiedzalnosc:roll: trzymam kciuki aby twoje maluszki trafily jak najlepiej Quote
Magda Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wpadam odwiedzić kluski:loveu: Proszę o więcej zdjęć, bo się napatrzeć nie mogę. Quote
duzebzium Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Mój faworyt:loveu: Straszny urwis nie chce stanac spokojnie:evil_lol: Potrzebne 2 osoby do trzymania ...hehe Quote
Aaliyah1981 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 przesliczny :loveu:oj bedzie z niego urwis:multi: Quote
duzebzium Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 w piatek przeglad a ja dalej imionek nie mam :???::hmmmm: Quote
Aaliyah1981 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='duzebzium']w piatek przeglad a ja dalej imionek nie mam :???::hmmmm: hmmmmmm..dla dziewczynek moze byc BALBINKA lub BUBA ale nie wiem raczej chhyba powinny byc bardziej eleganckie:cool3:one takie slodkie grubaski sa na tej fotce to ile juz maja?? http://img158.imageshack.us/img158/831/p1010084cz7.jpg Quote
duzebzium Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 w piatek beda mialy juz 7 tygodni...:cool3: ale szybko rosna:roll: i juz za troche pojda do nowych domow:placz: Raczej chcialabym dlugie imionka kilku czlonowe i najlepiej z angielskiego zeby pasowalo do przydomka:lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 duzebzium napisał(a):w piatek beda mialy juz 7 tygodni...:cool3: ale szybko rosna:roll: i juz za troche pojda do nowych domow:placz: Raczej chcialabym dlugie imionka kilku czlonowe i najlepiej z angielskiego zeby pasowalo do przydomka:lol: a jaki jest przydomek bo albo przeoczylam albo nie bylo napisane:oops:??? Quote
duzebzium Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 to przeoczyłaś...:cool3: Lady World:oops: Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 duzebzium napisał(a):to przeoczyłaś...:cool3: Lady World:oops: ale ze mnie gapa:oops:no nic trzeba pomyslec nad ciekawymi imionami Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 moze dla suni takie Queen of diamonds :oops:nie wiem czy o takie wieloczlonowe chodzi czy w inna strone ?? Quote
duzebzium Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Imie piekne:loveu: tylko nie na B :shake: Quote
duzebzium Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dzisiaj był u nas weterynarz zeby zaszczepic maluszki:cool3: chlopaki znosly dzielnie uklucia :cool3: ale dziewczynka nawet nie dala sie dobrze przytrzymac... ona jest taka ruchliwa ze smiejemy sie z mama ze ma ADHD:evil_lol: mała diablica... Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='duzebzium']Imie piekne:loveu: tylko nie na B :shake: o rany ale ja jestem roztrzepana:oops:zapomnialam ,ze caly miot zawsze jest na dana literke :cool3: tak mi przyszlo do glowy moze od slynnych Bonnie and Clyde ;) lub Bell Donna ale to juz z wloskiego ;) oj wybieranie imion to bardzo powazna sprawa nie takie latwe jak sie wydaje:cool3: moj chlopak jutro ma ostanie szczepienie mam nadzieje ,ze bedzie dzielny :evil_lol: Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='duzebzium']Imie piekne:loveu: tylko nie na B :shake: to mozna dodac Beyonce Queen of diamonds lub Beyonce Queen diamonds ja to niestety nie mam doswiadczenia chyba nie umiem nic wymyslec ..cioteczki moze wy cos zaproponujecie:cool3: Quote
Bzikowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja juz podawałam zdaje sie jakieś swoje pomysły kilka stron temu (a moze w pogaduchach? :hmmmm:) ;) ale nie chce mi sie tam wracać ;) Nie wiem czy takie juz pisałam ale.. Bring me Joy Bright Girl Bounce-Bounce? :razz: Belladonna Before Midnight Be Mine Breathless Bounty na teraz wiecej nie wymyślę;) Dobranoc ;) Quote
Bzikowa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dubel.. przepraszam, dogo mi sie znowu rypie... Quote
duzebzium Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 a teraz straszna rozrabiala ktora nie daje sie ustawic:mad: oczywiscie... ...SUCZKA Quote
Recommended Posts