Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie sie nic nie dzieje lezy przy mnie...:cool3: Sutki juz ma obrzekniete wymiotowala dzis:oops: wiec wszystko wskazuje ze urodzi w najblizszych 24 godzinach... Boje sie troche ze przysne w nocy... Juz zaczynam sie denerwowac:evil_lol: Porodóweczka jej cos nie odpowiada:/ wogóle nie chciala tam siedziec chodz juz od 10 dni stoi w sypialni...:shake:

Posted

Ekstra jak będziesz to może zamienimy słówka jakieś :hyhy: A za Zuzie to też kciuki trzymam, no to niedługo będziesz miała pełno białasów ale fajnie :love: Imionka.. mm.. Battle of Egypt :roflt:nie no..
Baxy :evil_lol: Buffy McDuffy :evil_lol: Nie mam jakoś weny, jestem śpiąca po tej całej wigilii klasowej :shake: Fajne imionka są tutaj:
http://www.dogomania.pl/imiona/a-z/b.php :evil_lol: Zuziu urodź juuuż :loveu::loveu:

Posted

ufff wreszcie chwila odpoczynku,,, :cool3:
Wczoraj urodziły sie szczeniaczki(czyli 21.12.2007)
Pierwsze 3 w domu: 3 pieknych chlopakow waga 198-200g Nastapnie wystapily male komplikacje...:shake: ale naszczescie obeszlo sie bez cesarki... w klinice przyszla na swiat wielka dziweucha ktora nie mogla sie wydostac ze wzgledu na jej wielkosc i byla potrzebna pomoc lekarza... (215g) nastepnie jak z procy wylecial ostatni chlopiec malusienki bo wazy 133g... Czyli mamy 5 maluszkow: 4 chlopakow i jedna dziewuche... Mamusia czuje sie dobrze, choc jest pandnieta...

Posted

duzebzium napisał(a):
Pierwsze 3 w domu: 3 pieknych chlopakow waga 198-200g Nastapnie wystapily male komplikacje...:shake: ale naszczescie obeszlo sie bez cesarki... w klinice przyszla na swiat wielka dziweucha ktora nie mogla sie wydostac ze wzgledu na jej wielkosc i byla potrzebna pomoc lekarza... (215g) nastepnie jak z procy wylecial ostatni chlopiec malusienki bo wazy 133g... Czyli mamy 5 maluszkow: 4 chlopakow i jedna dziewuche... Mamusia czuje sie dobrze, choc jest pandnieta...

:multi::multi:moje gratulacje, to teraz do roboty z imionami :cool3:

Posted

duzebzium napisał(a):

Super !! :multi:
Gratulujeeeeeeeeee :loveu::loveu:

Posted

Jutro mnie nie będzie więc życzę wszystkim westomaniakom (i nie tylko ;-)) wspaniałych, pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku , dla waszych białasków też szczęśliwego roku, i żeby w wigilie przemówiły (xD) :loveu: I aby mój Westi też miał się dobrze tam za TM .. :-(

Posted

Ja również życze wszystkim Wesołych Świąt!:tree1::x-mas::santagri:

Szczeniaki czuja sie dobrze brzybieraja na wadze:multi: Masuje im brzyszki:shake: bo mamuska nie chce tego robic:angryy: wiec sporo roboty mam... Zdjecia postaram sie wkleic w najbliższym czasie...:oops:

Posted

Wreszcie chwilka czasu... :cool3: Wymasowałam brzuszki i biore sie za zdjecia... :evil_lol:

Śpiący książę ... Przyłapałam go na ziewaniu:cool1:

Jak dobrze poprzytulać sie z siostrą...

...:cool3:

Posted

Bzikowa napisał(a):

P.S. Ale w tym naszym dziale burdel :evil_lol: Omawiamy szczeniaczki i offtopic w 'Poznajmy się' ;)
Ale przynajmniej się coś ruszyło bo był zastój :lol:

Przecież poznajemy ... szczeniaczki :cool1:.