Bzikowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No no no :loveu: To leć do swojej przyszłej mamuśki :lol: Czekamy! Quote
duzebzium Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Wystawa w Sopocie jest w sierpniu?:cool3: to moze sie skusze pojechac tam na weekendzik... chodz to troche daleko:oops: Quote
duzebzium Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Narazie sie nic nie dzieje lezy przy mnie...:cool3: Sutki juz ma obrzekniete wymiotowala dzis:oops: wiec wszystko wskazuje ze urodzi w najblizszych 24 godzinach... Boje sie troche ze przysne w nocy... Juz zaczynam sie denerwowac:evil_lol: Porodóweczka jej cos nie odpowiada:/ wogóle nie chciala tam siedziec chodz juz od 10 dni stoi w sypialni...:shake: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie! A imiona: Biddy Black&White Brava Byelobog (oznacza biały bóg):p Może coś mi więcej wpadnie Quote
Waxy Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ekstra jak będziesz to może zamienimy słówka jakieś :hyhy: A za Zuzie to też kciuki trzymam, no to niedługo będziesz miała pełno białasów ale fajnie :love: Imionka.. mm.. Battle of Egypt :roflt:nie no.. Baxy :evil_lol: Buffy McDuffy :evil_lol: Nie mam jakoś weny, jestem śpiąca po tej całej wigilii klasowej :shake: Fajne imionka są tutaj: http://www.dogomania.pl/imiona/a-z/b.php :evil_lol: Zuziu urodź juuuż :loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 I jak się miewa nasza przyszła mama? Są już maluszki?:loveu: Quote
duzebzium Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ufff wreszcie chwila odpoczynku,,, :cool3: Wczoraj urodziły sie szczeniaczki(czyli 21.12.2007) Pierwsze 3 w domu: 3 pieknych chlopakow waga 198-200g Nastapnie wystapily male komplikacje...:shake: ale naszczescie obeszlo sie bez cesarki... w klinice przyszla na swiat wielka dziweucha ktora nie mogla sie wydostac ze wzgledu na jej wielkosc i byla potrzebna pomoc lekarza... (215g) nastepnie jak z procy wylecial ostatni chlopiec malusienki bo wazy 133g... Czyli mamy 5 maluszkow: 4 chlopakow i jedna dziewuche... Mamusia czuje sie dobrze, choc jest pandnieta... Quote
ewelinka_m Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 duzebzium napisał(a):ufff wreszcie chwila odpoczynku,,, :cool3: Wczoraj urodziły sie szczeniaczki(czyli 21.12.2007) Pierwsze 3 w domu: 3 pieknych chlopakow waga 198-200g Nastapnie wystapily male komplikacje...:shake: ale naszczescie obeszlo sie bez cesarki... w klinice przyszla na swiat wielka dziweucha ktora nie mogla sie wydostac ze wzgledu na jej wielkosc i byla potrzebna pomoc lekarza... (215g) nastepnie jak z procy wylecial ostatni chlopiec malusienki bo wazy 133g... Czyli mamy 5 maluszkow: 4 chlopakow i jedna dziewuche... Mamusia czuje sie dobrze, choc jest pandnieta... :multi::multi:moje gratulacje, to teraz do roboty z imionami :cool3: Quote
Bzikowa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Brawo! :multi: I gratulujemy dzielnej mamusi! :calus: Quote
Inkaa Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 duzebzium napisał(a):ufff wreszcie chwila odpoczynku,,, :cool3: Wczoraj urodziły sie szczeniaczki(czyli 21.12.2007) Pierwsze 3 w domu: 3 pieknych chlopakow waga 198-200g Nastapnie wystapily male komplikacje...:shake: ale naszczescie obeszlo sie bez cesarki... w klinice przyszla na swiat wielka dziweucha ktora nie mogla sie wydostac ze wzgledu na jej wielkosc i byla potrzebna pomoc lekarza... (215g) nastepnie jak z procy wylecial ostatni chlopiec malusienki bo wazy 133g... Czyli mamy 5 maluszkow: 4 chlopakow i jedna dziewuche... Mamusia czuje sie dobrze, choc jest pandnieta... Super !! :multi: Gratulujeeeeeeeeee :loveu::loveu: Quote
Waxy Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Jupi :multi: Gratulujemy mamusi! I tobie :razz: ! No dziewczynka duża, duża. Potem wstaw jakieś zdjęcia! Quote
devilindisguise Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Gratulacje:multi:Oby teraz rosły zdrowo, a mamusi życze szybkiego powrotu do formy!!! Ps czekamy na foty;) Quote
Waxy Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jutro mnie nie będzie więc życzę wszystkim westomaniakom (i nie tylko ;-)) wspaniałych, pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku , dla waszych białasków też szczęśliwego roku, i żeby w wigilie przemówiły (xD) :loveu: I aby mój Westi też miał się dobrze tam za TM .. :-( Quote
Bzikowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Waxy, Tobie też - wszystkiego najlepszego na święta :loveu: I niech Westiemu będzie dobrze tam gdzie jest... Czekamy na zdjęcia maleństw:loveu: Quote
Magda Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Gratulacje dla mamusi! Dzielnie się spisała:razz: Wszystkiego najlepszego! Quote
duzebzium Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ja również życze wszystkim Wesołych Świąt!:tree1::x-mas::santagri: Szczeniaki czuja sie dobrze brzybieraja na wadze:multi: Masuje im brzyszki:shake: bo mamuska nie chce tego robic:angryy: wiec sporo roboty mam... Zdjecia postaram sie wkleic w najbliższym czasie...:oops: Quote
Waxy Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Po ile szczeniaki :DD ? Co za mamusia no.. :D Quote
duzebzium Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wreszcie chwilka czasu... :cool3: Wymasowałam brzuszki i biore sie za zdjecia... :evil_lol: Śpiący książę ... Przyłapałam go na ziewaniu:cool1: Jak dobrze poprzytulać sie z siostrą... ...:cool3: Quote
duzebzium Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 A to zdjecie z innej beczki Fifka przebrana za renifera:cool3: Quote
Inkaa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Ale słodkie szczeniaczki ! :loveu: Chce takiego ! Wycałuj wszystkie odemnie ! Fifka też pociągająca :razz:. Quote
Waxy Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jejku :loveu: maluchy prześliczne :loveu: Super Fifka! Niczym Rudolf Czarno Nosy! :razz: Quote
devilindisguise Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Szczeniaczki słodziuchne:loveu:a Fifka coolerskim reniferem jest:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Słodkie maleństwa :loveu: A Fifka nie jest chyba zachwycona rolą renifera :evil_lol: Quote
Inkaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Bzikowa napisał(a): P.S. Ale w tym naszym dziale burdel :evil_lol: Omawiamy szczeniaczki i offtopic w 'Poznajmy się' ;) Ale przynajmniej się coś ruszyło bo był zastój :lol: Przecież poznajemy ... szczeniaczki :cool1:. Quote
kaskaSz Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ale słodziutkie maluszki :loveu: A dla Fifiki mam śnieznego mikołaja :evil_lol: Quote
Recommended Posts