mjola Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Uff to emocje mieliście miesamowite dobrze że wszystko sie dobrze skończyło, ja też czekam narodzinki i mimo, ze to drugi poród (przy pierwszyme wszystko było ok.) mojej Monusi to strasznie sie denerwuję Śliczny maluch :lol: Szkoda ze nie planyję powiekszenia stadka bo pewnie bym sie nim zainteresowała :lol: Quote
devilindisguise Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Byłam dzisiaj u Ciebie na stronie i widziałam zapowiedz miotu:loveu: A tak nawiasem mówiąc to stadko masz niezłe:evil_lol:A Berenica to zaraz debiutować będzie?:cool3: Quote
mjola Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tak stadko mam całkiem, całkiem więc uważaj bo jak widać westy sa zarazliwe i nie wiadmo kiedy sie w nie obrasta ;) Berenica wystartuje dopiero w przyszlym roku, ma niesamowicie szorstką szatę, ale w zwiazku z tym wolno zarasta i narazie nie prezentuje się zbyt okazale, ale na wiosnę z całą pewnością zaczniemy podbijać ringi :lol: Quote
Sylwia&westie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witam !! gratuluję pięknych szczeniaczków widAc ze pozycje wystawową mają juz wpojoną od małego :loveu: śliczne są aż mi się zamarzyło miec drugiego westika :loveu:cczekamy na kolejna porcję zdjęc i na informacje co tam u szczeniaczków słychać !! Buziaczki w noski dla każdego odemnie i Urwisa :razz:Pozdrawiam !! Quote
devilindisguise Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Witam Cie Sylwiu:loveu: Znajomi hodowcy sie śmieja, że już męczymy szczylki od małego z tą pozycją:cool3:Ale jak mam zrobic inne zdjęcie jak są tak grube kuchy że nie mogą sie podnieść:evil_lol: A to aktualne zdjęcia niedżwiadków: Ta mała to jest aparatka:diabloti: A maluchy juz nawet werczą na siebie i na mnie też jak im w czymś ciekawym przeszkodze:lol:Coraz mocniej je kocham i nie wiem jak one pojada do swoich nowych domków:placz: Quote
Sylwia&westie Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Pierwszy szczeniak jak pieknie stoi :loveu: śliczne są :loveu: Zaniedługo zapewne zaczną rozrabiać ;) takie małe kluseczki :loveu: nie dziwie się że niebedziesz mogła się z nimi rozstać :) ja tez bym nie mogła :) jednak przez te 2 miesiace idzie się przyzwyczaić do takiej gromadki urwisów :diabloti::) jeszcze raz gratuluję pięknych szczeniaków !! pozdrowionka, Sylwia !! Quote
duzebzium Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A tak wyglada moj grubasek:cool3: tlusciutka juz jest :cool3: Quote
Waxy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Na waży troche waży.. No będzie troszkę maluszków :D Grubasek mały :D Quote
Bzikowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 tłuścioszek :turn-l: Czekamy na rozwiązanie :loveu: Quote
Inkaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cudownaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu: Czekamy na szczeniaczki ! :loveu::loveu: Quote
duzebzium Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dzisiaj byliśmy na usg. Niestety pierwszy szczeniak jest ulożony dupka:/ wiec moze byc ciezko... i są 3 po jednej stronie brzuszka... hehe Ciekawe ile po drugiej:roll:.... Quote
Inkaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 duzebzium napisał(a):Dzisiaj byliśmy na usg. Niestety pierwszy szczeniak jest ulożony dupka:/ wiec moze byc ciezko... i są 3 po jednej stronie brzuszka... hehe Ciekawe ile po drugiej:roll:.... A lepiej żeby było po drugiej stronie więcej , czy mniej ? :razz: Quote
Waxy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No no to sie szykuje :D A jak z imionkami? Masz już jakieś :razz: ? Quote
duzebzium Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Enchantress* napisał(a):A lepiej żeby było po drugiej stronie więcej , czy mniej ? :razz: hihi marzy mi sie 6:lol: 3 dziewczynki i 3 chlopakow:cool3: ale zobaczymy co mi Zuzia sprawi... Co do imionek to jeszcze nie myślalam!:oops: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Śliczny grubasek:loveu: Maluszki będą na literę A? Może pomożemy przy wyborze imienia. Dogomaniacy maja talenty do wymyślania:lol: Quote
duzebzium Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 no oczywiście licze na wasza pomoc:cool3: miot bedzie na B Quote
Inkaa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 duzebzium napisał(a):no oczywiście licze na wasza pomoc:cool3: miot bedzie na B Pomożemy ! :loveu: Możesz spokojnie liczyć na naszą pomysłowość ! :loveu: Quote
duzebzium Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ufff to ciesze sie:cool3: bedziecie miec bojowe zadanie:cool3: zobaczymy ile szczeniakow sie urodzi, ile dziewczynek ile chlopców:roll: ... kurcze juz sie nie moge doczekac:eviltong:... w sumie to dzisiaj jest 58 dzień ciąży(czyli moge sie juz w najbliższych dniach spodziewac) temperature mierze codziennie wiec jak spadnie to was poinformuje ze to bedzie ten dzie i macie trzymac mocno kciuki zeby mamusia sobie poradzila:cool3: hihi.... Quote
Waxy Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Trzymamy, Trzymamy kciuki! Niech sie urodzą silne i zdrowe maluszki :loveu: Za Zuzię (dobrze mówię?) też kciuki trzymamy :loveu: No ja coś wymyśle na literkę B. Jak się urodzą to masz nam dać informacje :razz: Aww.. sama sie doczekać nie moge :-o :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 kciuki bardzo mocno zaciśnięte :loveu: ale mamusia już grubiutka Quote
Bzikowa Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Moje białe też było z miotu B ! Nie ważcie się brać Blaze Of Glory :lol: A tak serio to jakie imiona? Iluczłonowe i w jakim języku? :cool3: Quote
Waxy Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ktoś z westomaniaków wybiera się na wystawę do Sopotu w 2008 roku :razz: ? Quote
duzebzium Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Bardziej mi sie podobaja imionka wieloczlonowe:cool3: lepiej wygladaja:roll: i raczej z jezyka angielskiego... albo jakies zabawne lub "dziwne" hehe jedno juz mam Boogie-Woogie (bugi ługi) buehehe... Dzis spadla jej temperatura do 36,7:multi: wiec dzis w nocy lub jutro rano moze beda szczeniaczki:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts