Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff to emocje mieliście miesamowite dobrze że wszystko sie dobrze skończyło, ja też czekam narodzinki i mimo, ze to drugi poród (przy pierwszyme wszystko było ok.) mojej Monusi to strasznie sie denerwuję
Śliczny maluch :lol:
Szkoda ze nie planyję powiekszenia stadka bo pewnie bym sie nim zainteresowała :lol:

Posted

Tak stadko mam całkiem, całkiem więc uważaj bo jak widać westy sa zarazliwe i nie wiadmo kiedy sie w nie obrasta ;)
Berenica wystartuje dopiero w przyszlym roku, ma niesamowicie szorstką szatę, ale w zwiazku z tym wolno zarasta i narazie nie prezentuje się zbyt okazale, ale na wiosnę z całą pewnością zaczniemy podbijać ringi :lol:

Posted

Witam !! gratuluję pięknych szczeniaczków widAc ze pozycje wystawową mają juz wpojoną od małego :loveu: śliczne są aż mi się zamarzyło miec drugiego westika :loveu:cczekamy na kolejna porcję zdjęc i na informacje co tam u szczeniaczków słychać !! Buziaczki w noski dla każdego odemnie i Urwisa :razz:Pozdrawiam !!

Posted

Witam Cie Sylwiu:loveu: Znajomi hodowcy sie śmieja, że już męczymy szczylki od małego z tą pozycją:cool3:Ale jak mam zrobic inne zdjęcie jak są tak grube kuchy że nie mogą sie podnieść:evil_lol:
A to aktualne zdjęcia niedżwiadków:
Ta mała to jest aparatka:diabloti:

A maluchy juz nawet werczą na siebie i na mnie też jak im w czymś ciekawym przeszkodze:lol:Coraz mocniej je kocham i nie wiem jak one pojada do swoich nowych domków:placz:

Posted

Pierwszy szczeniak jak pieknie stoi :loveu: śliczne są :loveu:
Zaniedługo zapewne zaczną rozrabiać ;) takie małe kluseczki :loveu:
nie dziwie się że niebedziesz mogła się z nimi rozstać :) ja tez bym nie mogła :)
jednak przez te 2 miesiace idzie się przyzwyczaić do takiej gromadki urwisów :diabloti::) jeszcze raz gratuluję pięknych szczeniaków !!

pozdrowionka, Sylwia !!

• 1 month later...
Posted

duzebzium napisał(a):
Dzisiaj byliśmy na usg. Niestety pierwszy szczeniak jest ulożony dupka:/ wiec moze byc ciezko... i są 3 po jednej stronie brzuszka... hehe Ciekawe ile po drugiej:roll:....

A lepiej żeby było po drugiej stronie więcej , czy mniej ? :razz:

Posted

Enchantress* napisał(a):
A lepiej żeby było po drugiej stronie więcej , czy mniej ? :razz:

hihi marzy mi sie 6:lol: 3 dziewczynki i 3 chlopakow:cool3: ale zobaczymy co mi Zuzia sprawi...

Co do imionek to jeszcze nie myślalam!:oops:

Posted

duzebzium napisał(a):
no oczywiście licze na wasza pomoc:cool3: miot bedzie na B

Pomożemy ! :loveu:
Możesz spokojnie liczyć na naszą pomysłowość ! :loveu:

Posted

ufff to ciesze sie:cool3: bedziecie miec bojowe zadanie:cool3: zobaczymy ile szczeniakow sie urodzi, ile dziewczynek ile chlopców:roll: ... kurcze juz sie nie moge doczekac:eviltong:... w sumie to dzisiaj jest 58 dzień ciąży(czyli moge sie juz w najbliższych dniach spodziewac) temperature mierze codziennie wiec jak spadnie to was poinformuje ze to bedzie ten dzie i macie trzymac mocno kciuki zeby mamusia sobie poradzila:cool3: hihi....

Posted

Trzymamy, Trzymamy kciuki! Niech sie urodzą silne i zdrowe maluszki :loveu: Za Zuzię (dobrze mówię?) też kciuki trzymamy :loveu: No ja coś wymyśle na literkę B. Jak się urodzą to masz nam dać informacje :razz: Aww.. sama sie doczekać nie moge :-o :diabloti:

Posted

Bardziej mi sie podobaja imionka wieloczlonowe:cool3: lepiej wygladaja:roll:
i raczej z jezyka angielskiego... albo jakies zabawne lub "dziwne" hehe jedno juz mam Boogie-Woogie (bugi ługi) buehehe... Dzis spadla jej temperatura do 36,7:multi: wiec dzis w nocy lub jutro rano moze beda szczeniaczki:multi::multi::multi: