Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to teraz tylko wypada życzyć wszystkim pieskom z dogo ( i nie tylko z dogo) aby Atosek zaczął szczęśliwy rok urodzaju domków dla reszty swoich krewnych - taki dobry omen na cały rok :)

PS.Dla Sleepingdybay gratulacje za super akcję i buziaki w podziękowaniu :mdrmed:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, jakie cudowne wieści:)
Ale może z radością poczekajmy na podpisanie umowy, co? Może i trochę kracze, ale....

Pzdr.

weź, ja sama wczoraj dostałam paniki, że cos sie zbiesi....

ivette, dzięki, miałam farta jak rzadko :-)!

Posted

[quote name='sleepingbyday']weź, ja sama wczoraj dostałam paniki, że cos sie zbiesi....

ivette, dzięki, miałam farta jak rzadko :-)!

no cóż :roll:;) - fart może dopaść każdego :evil_lol: i to niespodziewanie.Biorąc pod uwagę, że Ciebie dopadł na sam początek roku i to z 13-nastką ...to powinnaś przygotować się na całą lawinę podobnych zdarzeń :lol:.

Posted

Danusiu :D - Ty się nie tłumacz:evil_lol: - Pobalowałaś pewnie fajerwerkowo ze swoimi podopiecznymi ;).
Mam nadzieję, że nie musiały Cię zamykać w łazience abyś nie bała się wystrzałów? :eviltong:
A teraz abyś nie zapadła w syndrom "niedzieli" czyli depresji z powodu braku pracy, mam dla Ciebie propozycję.Potrzebna jest pomoc na wątku Atoska.Zapraszam tam - zajrzyj proszę :).
Oczywiście resztę odwiedzających wątek farciarza/jamikopodobnego Aramiska też zapraszam na wątek kolejnego muszkietera pod opiekuńczymi skrzydłami sleepinbyday

http://www.dogomania.pl/forum/threads/200790-Aramis-ma-1-deklaracje-stałą!!!Niedługo-straci-dom-tymczasowy!Nie-ma-na-karme!Pomocy!/page48

Posted

hej!
Atos na nowym posłaniu w Swoim Własnym Domu:

njusy:
Atos rozkręca się J Z newsów J
- Ostatnio kiedy Julek w nocy zawędrował do mnie Atos przeniósł się do jego pustego łóżka, więc kupiłam mu wygodne legowisko, bardzo je polubił J
- Zdarzyło mu się także, że nie chciał jeść nic w dzień, ale wyczyścił miskę w nocy. Raz zwymiotował jak nas nie było w domu.
- Ma bzika na punkcie piszczącej zabawki- kupiłam mu taką piszczącą kość, wariuje z nią tak, że boję się czy nie dostanie zawału, język sięga do pół pasa, raz wzięłam ją z sobą na spacer to z nieuwagi i ekscytacji sturlał się z 3 schodków na podwórku. Mamy tez pierwsza szkodę- kość odłożyliśmy przed nim na biurko, potem schowaliśmy do szafy, ale widocznie zapamiętał biurko….bo je mocno obgryzł, mój tato będzie miał robótkę techniczną ;-).
- 2 razy jak mój tato wyszedł z domu to Atos wył za nim, ale chyba nie wiedział, że ja śpię w sypialni, bo jak go zawołałam to przestał wyć, ale widać, że się kumplują J Zobaczymy jak da radę w podróży do Gdyni, na razie jechał raz samochodem, krótki odcinek i dość dzikował…

Posted

mówisz masz, wieści sa. zadzwoniła dzis do mnie koleżanka, jest z dziećmi i swoimi rodzicami w górach. atos siedzi w hotelu na klimczoku, dookoła same lasy. telefonowali na spacerze, atos ponoc zaciekawiony odgłosdami górskiego strumienia w ciemnościach.
\
jak był w gdyni, odwiedził ichj znajomy wet, zaszczepił, stwsoerdził, że atos może mieć więcej lat, bo zęby starte. może i tak. fakt, nie zachowuje się jak jesczcze młodzieńczy trójlatek, no, ale takie psy to nie taka znów rzadkość. z drugiej strony zeby dość jasne, a sąsiadka mówiłą, że rok temu, jak sie przypałętał, to był młodzieniec. ale ja go nie widziałam, więc kto to wie.

anyway atos pobryka sobie w górach przez całe ferie i to gratis, bo jako dla bezdomniaka fundacyjnego hotel zrezygnował z kosztów 30zł/dzień.

bardzo fajnie. może tam ktoś w zespole jest z naszych :-)?